امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(08-06-2014، 15:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه!
راس میگی!
منم الان حالت تهوع دارم!
حامله شدیم دسته جمعی!
مهناز تو ام؟
سوگی توام؟
مثه اینکه ناخواسته عملیات انجام شد|:

آرع.....الان دارم به زور تایپ میکنم.....دلم پیچ میزنه!!
عملیات ناخواسته انجام شد!
اونم بدون وجود احمت!
از راه تله پاتی حامله کرد مارو!

تمام این مدت مارو زیر نظر داشتع!خودش یواش یواش کآرآرو میکردع!!!!

هــــوع...........

:|
اوه!

عجب چیزی گفتی|:

ینی الان بجا ما اون عملیات رو انجام داد!

ای بـآبـآ......آر دیگه!حتی هنوز اغفالشم نکرده بودیم!یا قمر!
فک کن حتی هنوز اغفال نشده بود که.......:| :|

من برم دسشویی!! :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(08-06-2014، 15:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوسش دارم امیر *^_^*
خوشکله نع ؟! (:

من عاشخ اواتارتم!
اونم عاشخه توعه !! (:

اوخخیی(:
من و کارا^__^
من******* نیستما!!!!

خـوآهـرآنـه |:

اوکی(:

میگما!

نکنه کس دیگه ای مارو....!

او نه!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، † αƖιєη †
:|||||||

لامصب هروخ هم ک میای این گورب گور شده ؛ شتر پر نمیزنههه :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
(08-06-2014، 15:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع.....الان دارم به زور تایپ میکنم.....دلم پیچ میزنه!!
اونم بدون وجود احمت!

هــــوع...........

اوه!

عجب چیزی گفتی|:

نکنه کس دیگه ای از موقعیت سواستفاده کرده!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(08-06-2014، 15:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها فک کنم ی خبرائیه|: ..
چـه خـبـرآئیـه ؟! |:

باید برم سونوگرافی|: ..{!}

اوکی شدی؟|:
اوه شـــِــت |:
آرع (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(08-06-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||

لامصب هروخ هم ک میای این گورب گور شده ؛ شتر پر نمیزنههه :|||

هر روز همه چی بی مزه تر میشه ..-_-

هوفف ..

یادته تحویل سالو؟(:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(08-06-2014، 15:17)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به همه هم که حاملن من این وسط مثبت واقع شدم خیلی خوشحالم که یه دخترو بدبخت نکردم ...!!! :cool::cool:

!؟ \: ..
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
(08-06-2014، 15:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم بدون وجود احمت!

هــــوع...........

اوه!

عجب چیزی گفتی|:

نکنه کس دیگه ای از موقعیت سواستفاده کرده!

نکنه واسه احمت کــآر میکردن؟!× Oـــo
همین جوری آفالاینــــی کآرو انجــآم دادن!!!!!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(08-06-2014، 15:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...!!
علیک سلام.
خووووووووبی؟

.
.
.

آقا من کلافه شدم موهام اومده تو چشم اعصابم خورده.گشنمه.از همه بدتر گوگل دوباره ترکیده سرعت نت کمه من بد بختم واااااااااای
به به به بنازم به سلام کردنت کلی خر کیف شدم ...!!()_()

ممنونم

خب موهاتو ببند یا از ته بزن ...!!

برو در یخچال و باز کن اگه چیزی نبود باز و بسته کن شاید رفرش بشه ازش چیزی بیاد بیرون 

این یکیو راست میگی نت منفجر شده ...!!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 201
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
صبا لینک کردن رو بلدی ؟

میشه ب من یاد بدی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 201
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان