امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 22:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان رفتم ارسالیای ۲۰۲۱ خودم‌تو گ.ا‌ رو‌ دیدم
میتونم بگم نسبتا آدم‌ وقیحی بودم

واقعا اگه در چن‌ سال گذشته کسی بخاطر حرفام یا رفتارام اینجا ناراحت شده کسب حلالیت میکنم (:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
آگهی
(13-01-2026، 22:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:48)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب فق من
خاب دیدم جزو گروه شناسایی اتک شدم
موشعلی و دادیم ب ی تایتان ک بخورتش
حاجی عاشق غول شد باهاش ازدواج کرد
داشتم تو خاب سکته میکردم
چرا شماها خواباتون برنامه کودکیه

حالا اینسری اینجوری شد
ارتفاع و غرق شدن و افتادن دندونام فانتزی تره
 سپاس شده توسط shghyegh ، Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 22:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان رفتم ارسالیای ۲۰۲۱ خودم‌تو گ.ا‌ رو‌ دیدم
میتونم بگم نسبتا آدم‌ وقیحی بودم

واقعا اگه در چن‌ سال گذشته کسی بخاطر حرفام یا رفتارام اینجا ناراحت شده کسب حلالیت میکنم (:

من من
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(13-01-2026، 22:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:48)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب فق من
خاب دیدم جزو گروه شناسایی اتک شدم
موشعلی و دادیم ب ی تایتان ک بخورتش
حاجی عاشق غول شد باهاش ازدواج کرد
داشتم تو خاب سکته میکردم

مال شما سیاه سفیده و چارلی چاپلین توش بازی میکنه؟Telegh_44Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط Mutemit ، Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 22:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا منو چی میگی
ارسالای ۲۰۱۳ رو میبینم خودمو نمیشناسم
بنظرت چن‌ سال دیگه هم راجع به الانمون همینو میگیم ؟ ((:

من قشنگ هر بار که می‌آم حس می‌کنم یه شخصیت جدید دارم-
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-01-2026، 22:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا یه کامنت گذاشته بود گفته بود بعد پاکش کرد فک کنم
یادم نیست

چندوقته حدودا؟ نمیدونی؟

همین اخیرا بود
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 22:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا منو چی میگی
ارسالای ۲۰۱۳ رو میبینم خودمو نمیشناسم

جدی ما چقدر اینجا وقت گذروندیم... همه‌شم هیچ و پوچ 

واقعاً من خیلی وقتمو اینجا هدر دادم الکی الکی
تاپیک بزن فعال باش و ..

از نصف کسایی که اونموقع سنگشون روبه سینه میزدم و فکر میکردم دوستامن
حالم بهم میخوره ..

یه تعداد اندکی ازتون مونده که دوستون دارم
 سپاس شده توسط shghyegh ، sober
(13-01-2026، 22:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند حس میکنم پیج بهار رو داری ولی رو نمیکنیTelegh_01

تو اکسپلور اومده بود ویدیوش
شقایق فالوش داشت فک کنم
البته اون یکی شقایق
که الان نیست

عهه ! من اینو شنیدم ولی ندیدمش خودمم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(13-01-2026، 22:51)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اینسری اینجوری شد
ارتفاع و غرق شدن و افتادن دندونام فانتزی تره

افتادن دندون کابوسههههه

من چن وقت پیش خواب دیدم اون یارو ک صورتش سوخته و چنگول داره اومده منو بکشه
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(13-01-2026، 22:50)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ از تک تک پیاما سر رفتن حوصله رو‌ میشه حس کرد
چرا این کابوس تموم‌ نمیشه

تازه اولشه ...

مطمئن باش وصل شدن نت خودش ی کابوس دیگست

و خود اونم احتمالا باعث شه دوباره چند روز بعدش نت قطع شه ...
دقیییقا از همینش میترسه آدم
بگیم کاش نت وصل نمیشد ...
(13-01-2026، 22:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت چن‌ سال دیگه هم راجع به الانمون همینو میگیم ؟ ((:

تو شاید 
ولی من سنم بالاتره شخصیتم چندسالیه ثابت شده
شاید به علم و آگاهیم زیاد بشه به مرور ولی خب شخصبت به ثبات رسیده
باز تو هنوز جاداری ..
عع
چن‌سالته مگههه
(13-01-2026، 22:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشد نفهمیدم
من مدال دادم بت ؟
ن خوابمو تعریف کردم
بعد تو گفتی خوابتو
منم گفتم خواب تو ک..شرتره مدال مال تو

آهاااا اون Telegh_01
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان