06-08-2013، 18:04
خدایا
دلم به اندازه تمام روزهای بارانی تنگ است
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||||||||
خدایا
مـن عـاشقانـه زندگـی نمیکنـم !
ولـی عـاشقانـه هآیـم زندگی منن !
گفت انقدرسيگار نكش ميميري،
گفتم اگه نكشم ميميرم. گفت اگه بكشي با درد ميميري، گفتم اگه نكشم از درد ميميرم، گفت هواي دودي جلوي درد رو نمگيره، گفتم هواي صاف هم جلوي مرگ رو نميگيره !يه كم نگام كرد و گفت:بكش!
06-08-2013، 18:05
بعد از من اگر روزی بغض گلویت را فشرد...
پای احساست اگر بر سنگ خورد... یا اگر یک روز دستان تو هم گرمی دست کسی را در میان خود ندید..... و ندر آن هنگام تلخ که فضای سینه ات جز آه آتشناک چیزی را نمی داد گذر... یادی از این پسر افسرده کن بعد از من اگر زین کوچه ها قلب تنهایی گذشت... در نگاه او اگر برق نیاز بر دو پایش پینه بود... یادی از این خسته ی دلمرده کن روزگاری بعد از این شاخه خشکی اگر دیدی به باغ... بلبل افسرده ای دیدی به شاخ... یادی از این شاعر پژمرده کن گر شبی تنها شدی در خلوتی... یافتی از بهر گریه مهلتی... لیک اشکی گونه ات را تر نکرد... درد خود را با خدا گفتی ولی باور نکرد..... روزگاری بعد از این گر تو هم عاشق شدی... یاد کن از من که... هیچ...
06-08-2013، 18:05
دوســت دآشتـن کـه زورکـی نیسـت ،
بعـضیـا دوسـتت دآرن ! بعضیـا نـه !
به سلامتیه مهره های تخته نرد که تا وقتی رفیقشون تو حبس حریفه, هیچکی به احترامش بازی نمیکنه...
06-08-2013، 18:07
باتو زيربارانم چتر براي چه خيال كه خيس نميشود
اي كاش واقعيت بودومحبتمان راچتر ميكرديم.
06-08-2013، 18:08
ما همه با زندگی معامله می کنیم ...!
با خودمان هم معامله میکنیم و با کسانی که دوستشان داریم هم …! اگر نبخشی ، نمی بخشم خیانت کنی ، خیانت میکنم بدی کنی ، بدی میکنم دروغ بگویی ، دروغ می گویم و همیشه کوچک می مانیم ؛ بدون تجربه ی زندگی بالاتر و آرمانی تر …! این را بدانیم که با خوب ، خوب بودن هنر نیست
تــو رو چـه بـه عـشق ،
تو حـتی بلـد نیستـی مخـاطبــتو انتخآب کنـی ، اونوخـت میگی عاشقتم ؟ ا یـــــטּ قـَـــــב בوســـــــتــ בآرمـــــ بــ ــ هِ بـــــعـــضــــیـــآ بـــــگـــــمـــ : بــبـــפֿـــــشیــــــــב شــــمــآ تـــنــــهــآیـــے ایــــטּ هــــمــ هِ عَـــــنیــــטּ؟
06-08-2013، 18:09
خداياساده ازخطاهايم بگذر!
همانطوركه ساده ازآرزوهايم گذشتى،،دلشكسته،،،
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|