(10-04-2026، 20:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 20:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از نظر بنده بهترین کشور و شغل میشه چوپان بودن توی سوییس
همه چی توی تعادل هست
هم تکنولوژی هم طبیعت
فقط از نظر دینی شرایط سوییس رو نمیدونم که دین هم اونقدرا به یه چوپان ربطی نداره و مهم نیست
جالبه ، چقدر بهش فکر کردی؟
الان که دیگه به این چیزا فکر نمیکنم
اکثر این مساعل رو توی دوران خدمت مقدس سربازی و 1 سال بعدش که خیلی دنبال کار بودم بهشون فکر کردم، یعنی تقریبا یه بازه 3 ساله میشه براش در نظر گرفت
(10-04-2026، 20:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 20:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخش اول کلامت و بعد اون نظرت یعنی این که داری میگی میدونی هدف امریکا چی بوده؛ چون به یه صورتی فهمیدی آمریکا اشتباه کرده و به هدفش نرسیده، پس باید بدونی هدفش چی بوده
درسته
لطفا بفرما هدفش چی بوده که ما هم یاد بگیریم عزیز دل
از نظر بنده بهترین کشور و شغل میشه چوپان بودن توی سوییس
همه چی توی تعادل هست
هم تکنولوژی هم طبیعت
فقط از نظر دینی شرایط سوییس رو نمیدونم که دین هم اونقدرا به یه چوپان ربطی نداره و مهم نیست
بله، همون اول اشاره کردم که فهم هدف و مقدار دستیابی هر دو طرف محل بحثه
درسته، من براساس روایت هایی که دارم، گفتم که بنظرم آمریکا توی دستیابی به هدفش دچار خطای محاسباتی شده...
الان تمرکز دقیق نیست، اشکال نداره باشه شب تر که دقیقتر ادامه بدیم؟

اوکیه عزیز
ولی بحث من همون روایت های شما بود که سربسته نگهش داشتی، باشه برای بعد
(10-04-2026، 20:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 20:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تعریف هوش در علوم حوزوی متفاوت هست
زیاد نمیشه فقط به همین دین و همین حوزه خرده گرفت
دقیقا مشابه آموزه های دینی دیگه هست
در دین یهود هم همین مسعله هست که اونی که خیلی علوم دینی رو بلده بقیه مردم با هوشش مشکل دارن
در کل به صورت خلاصه در دین هدف وسیله رو توجیه میکنه و چه بسا اجبار میکنه استفاده از اون وسیله رو
کلا دین و دینداری یک مسئله ی افراطیه
نمیشه گفت همیشه افراطی هست خیلی از اوقات تفریط هست بستگی داره از گدوم طرف بهش نگاه کنی
ولی در کل دین در خدمت انسان نیست اونجوری که خود دین میگه، برعکسش هست و انسان در خدمت دین هست با اینکه دین همیشه میگه از انسان بی نیاز هست ولی بدون انسان دینی نخواهد بود و نیازمند انسان هست
(10-04-2026، 20:38)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 20:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا دین و دینداری یک مسئله ی افراطیه
یکی از مهم ترین دلایلی که انسان به این نقطه از پیشرفت رسیده دین و ایدئولوژیه
به یکباره چند میلیون انسان رو یک موضوعی اتفاق نظر پیدا میکنن و برای تحقق آرمان هاشون تلاش میکنن ولی حیوانات نه
خیر به هیچ عنوان
این ادعای هست که دین همیشه داشته و هیچ وقت حتی تلاشی برای اثباتش نداشته چون همیشه گفته بدیهی هست و نیاز به اثبات نداره
در صورتی که برعکس هست و هر جایی که پیشرفت بوده دین اومده و سریع به اسم خودش کرده اون پیشرفت رو