10-06-2020، 14:35
(10-06-2020، 14:33)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی به اسم خودش بود.
(10-06-2020، 14:32)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم اکانت دوم یه دونه داشتم اونم اون دفعه بن شدم ازش استفاده کردم بن شده دیگه اکانت دوم نزدم
(10-06-2020، 14:27)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتمالداره بخواطر اکانت دومت باشه
(10-06-2020، 14:25)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 14:19)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وقتی شخصی بن میشه یه توضیحی دربارش مینویسن. احتمالا توضیحش مفهوم نبود یا اصلا توضیحی نداشت.
ببخشید اقا صابر یعنی هیچ کس خبر نداره من جرا بن شدم
چیکار کردی حاجی
ممد به جان تو نمی دونی یکی گفت اکانت بن شد گفتم جان اسکرین فرستاد اومد دیدم شاخ در اوردم نوشته نام کاربری شما محروم شده پایان محرومیت هیچ وقت.
(10-06-2020، 14:33)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه ادیسون تو انجمن عضو بود
یعنی من به ادیسون انقدر سپاس نداده بودم که دارم به سیروان میدم.![]()
شاید یکی از اینا:
@ادیسون
@توماس