29-01-2012، 19:01
منتظریم ...

|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||
29-01-2012، 19:01
منتظریم ...
![]()
29-01-2012، 19:20
نظر شما در مورد فلش خور:
خواننده محبوب : بازيگر محبوب: رنگ موردعلاقه : ورزش دوست دارين؟ چه ورزشي : چه شهري رو از ايران دوست داري ببيني : دوست داري بري سرباز يا معاف بشي: مرجع تقليدت كيه : تيكه كلامت چيه : به خودت چه نمره اي ميدي از 20 : خوب ديگه سئوالي ندارم ببخشينا اگه سئوالا كم باشه ![]()
نظر شما در مورد فلش خور: سایت بسیار خوبیه ...
خواننده محبوب : آرمین ، محسن یگانه ... بازيگر محبوب: محمدرضا گلزار ، امین حیایی ... رنگ موردعلاقه : صورتی ، مشکی ، سفید ... ورزش دوست دارين؟ چه ورزشي : آره ، فوتبال ... چه شهري رو از ايران دوست داري ببيني : کیش دوست داري بري سرباز يا معاف بشي: دوس دارم برم ... مرجع تقليدت كيه : تقلید کار میمونه ![]() تيكه كلامت چيه : تایپک تکراری است ... ![]() به خودت چه نمره اي ميدي از 20 : 10
29-01-2012، 19:35
بازی مورد علاقت چیه؟(فلش وگر نه ميدونم رزيدنت اويله
![]() نظرت راجب من چیه؟ ![]() pes می زنی یا fifa ؟ ![]() در سایت دیگری هم عضو هستی؟ ![]() تيم مورد علاقت؟
29-01-2012، 19:42
بازی مورد علاقت چیه؟ آفرین درست گفتی ...
![]() نظرت راجب من چیه؟ پسر خوبی هستی و باحال ... بلا می سر ![]() pes می زنی یا fifa ؟هر دو اما بیشتر pes در سایت دیگری هم عضو هستی؟ بله ... تيم مورد علاقت؟ داماش گیلان ![]()
29-01-2012، 19:55
خواننده راک مورد علاقت؟؟
پسر خوبی هستی؟؟؟ مامانی یا بابایی؟؟؟؟ تو چه ورزشی مقام داری؟؟؟؟؟؟
29-01-2012، 20:10
خواننده راک مورد علاقت؟؟ گروه Linkin park & Metallica رو دوس دارم ...
پسر خوبی هستی؟؟؟ آره تقریبا ![]() مامانی یا بابایی؟؟؟؟ مامانی ![]() تو چه ورزشی مقام داری؟؟؟؟؟؟ تکواندو
29-01-2012، 22:03
پسر درسخونی هستی یانه؟؟؟
درس مورد علاقه ات چیه؟؟؟ در درس خواندن مستقلی یامامان باید کمکت کنه؟؟؟ کدام معلمت رواز همه بیشتر دوست داری؟؟؟
29-01-2012، 22:06
پسر درسخونی هستی یانه؟؟؟ همیشه سعی میکنم حداقل 10 رو بگیرم
![]() درس مورد علاقه ات چیه؟؟؟ مبانی مخابرات در درس خواندن مستقلی یامامان باید کمکت کنه؟؟؟ مگه بچه کوچولوام مامانم کمکم کنه ![]() کدام معلمت رواز همه بیشتر دوست داری؟؟؟ معلم درس زبان انگلیسی ...
29-01-2012، 22:28
چه زبان هايي رو مسلطي؟
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|