امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 21:33)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ایرانسل نرو

لعنتی اه
رایتل  دارم و ایرانسل

همه چی خیلی تقو لقه
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
آگهی
(18-01-2026، 21:33)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:32)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیز ترسناک بگید تا یکسال هر شب بترسم  pe5

نوسفراتو هم پیشنهاد میکنم بت
سینماییه

وای من
با
چیزهای عجیب غریب
بزرگ شدم رسما
از ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۵ من درگیر اینم فصل ب فصل
الان ک کامل شد باز ریواچ کردم
و قلبم شکست(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:32)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:32)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Stranger things رو ببین

from
 سپاس شده توسط Prometheus ، ραтяιcια
(18-01-2026، 21:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
امشب چی میبینی؟

سلام
همون اپن هایمر
دیشب دیر شروع کردم، یه ربع دیدم ادامه ندادم
چون 3 ساعت فیلمه
(18-01-2026، 21:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:33)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی اه
رایتل  دارم و ایرانسل

همه چی خیلی تقو لقه

بنظرت چی میشه
 سپاس شده توسط shghyegh
(18-01-2026، 21:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:32)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Stranger things رو ببین
عادی سازی lgbt . کل قشنگی داستان سریال رو با اون سکانش برام از بین رفت

هولی شت
من فصل چهارم و هنوز کامل ندیدمش بزار بعد بهم درموردش بگو

(18-01-2026، 21:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

from

عاشقشم، شاهکاره
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel* ، Mr.Robot
(18-01-2026، 21:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Stranger things رو ببین
عادی سازی lgbt . کل قشنگی داستان سریال رو با اون سکانش برام از بین رفت

من با سانSور دیدم اصن نفهمیدم اینا رو داشتTelegh_01

(18-01-2026، 21:37)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چی خیلی تقو لقه

بنظرت چی میشه

من امیدوارم=)
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
بشینید مث من فیلم ترکی ببینید vvv:
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش فکر کنننن ، فکر میکردم انجام دادی
به نظرم خیلی مناسب انیمیشنه

اره بابا ، هم اینجا فرستادی هم تو گروه تلگرام بودم
نه بابا. یکی دو جا تو دانشگاه البته بچه ها بم گفتن بعنوان راوی یه کلیپی که درست کرده بودن حرف بزنم توش (: جالب هم بود قضیه.

عه آرههه تو هم بودی
یبار ویدیو مسیج از روستامون داده بودم گفته بودی من اینجا بودم اصن نمیرفتم سر گوشی (: این تنها چیزیه که یادم اومد Telegh_01

آرههه خیلی کار هیجان انگیزیه(: تو کارش بری و رو حنجره ات کار کنی کارای جذابی میتونی بکنی

آره یادم اومدددددددTelegh_01 واقعا خوش به سعادتت
ولی اصلا یادم نمیاد چرا لفت دادم.
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 21:36)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
امشب چی میبینی؟

سلام
همون اپن هایمر
دیشب دیر شروع کردم، یه ربع دیدم ادامه ندادم
چون 3 ساعت فیلمه

همون سال ک اومد هی دیدم هی دیدم هی نشد کامل کنم از بس سگ مصب طولانیه
آخرشم کامل نکردم دیگه زدع شدم
 سپاس شده توسط Itsali ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان