امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(01-08-2014، 3:26)saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:25)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:23)saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بیداره ؟؟؟ 

Heart

همه \:
من حواسم به پستا نبود ساعت سایت فکر کنم عقبه یا مشکل لپ تاپ منه !!
فکر کردم یه ساعت کسی پست نداده 
: D 
Heart
آها بله (=
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ 270
 سپاس شده توسط saeid ، -Edgar
آگهی
(01-08-2014، 3:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تو چی قدقد میکنی؟
de na de nashod dg lotfan his bash aji
مال معلومه نمیشناسی منو،وگرنه دهنو میبستی،میشستی کنار دس به سینه،چون بیشترین علت درومدنم از نویسندگی،شاخ شیکونیام بود...پ  بکش کنار...من همبازی تو نیستم...

kiana to chet shode?????
shayad mano yadet rafte...to kheiiiiili taghiir kardi...kol anjoman azat badshoon miad..
من همونم که هستم...همونی که باید میبودم...خوبم...مهمم نی واسم...اونایی که باید خششون بیاد و مهمن واسم،خوششون میاد،بقیه برن به**!
تورم یادم نرفته،فقد تازه شناختمت|:
 سپاس شده توسط -Edgar
تازه ک**ن یاد گرفته اومده داره پزشو میده،نمیدونه ما خودمون چن تا ب*ن تحویل دادیم...
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، -Edgar ، _PαяαиÐ_
(01-08-2014، 3:27)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:24)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:22)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:21)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی شما؟

خوبی ؟
خوبم شما خوبی؟

خوبم
چه خبرا؟
سلامتی شما چی؟

از بین رفتم اینقد پست زدم:|
کجا پست زدی؟ گفتگو؟
 سپاس شده توسط -Edgar ، | NEON DEMON |
(01-08-2014، 3:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:27)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:26)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:24)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:22)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم شما خوبی؟

خوبم
چه خبرا؟
سلامتی شما چی؟

کجا پست زدی؟ گفتگو؟

نه واسه نویسندگی تو بخشه ورزش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط -Edgar ، ✘PETER✘
کیا جان گلم بشمار

۱

۲

۳

۴

حالا نفس عمییییق-___-

هوووو :|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط -Edgar ، ✘PETER✘
من وظیفه دارم هر کسی دعوا و بحث و فحش داد رو گزارش بدم مدیرا بیاد اخطار بده دعوا نکنید |:
(01-08-2014، 3:30)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا جان گلم بشمار

۱

۲

۳

۴

حالا نفس عمییییق-___-

هوووو :|
دعوا بالا گرفته با این چیزا هم درست نمیشه -_______-

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ✘PETER✘ ، -Edgar
(01-08-2014، 3:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه ک**ن یاد گرفته اومده داره پزشو میده،نمیدونه ما خودمون چن تا ب*ن تحویل دادیم...

میشه راز موفقیتتو به ما هم بگی.....

بابا خیطه این حرفا شوما کوتاه بیاUndecided
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘PETER✘ ، pesare bad
(01-08-2014، 3:30)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 3:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم
چه خبرا؟
سلامتی شما چی؟

کجا پست زدی؟ گفتگو؟

نه واسه نویسندگی تو بخشه ورزش
موفق باشی
 سپاس شده توسط -Edgar ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان