موضوعها: 855
سپاس ها 22847
سپاس شده 17850 بار در 6527 ارسال
حالت من: هیچ کدام
آخه من نمی دونم شبکه نمایش چرا فیلم های اکشن نشون میده؟ این هفته فیلم های استاد بروسلی را پخش می کرد. خسته از کار اومدم خونه استراحت کنم جاتون خالی ناهار و نوش جان کردم رفتم دراز کشیدم راحت خوابیدم داشتم خوابای خوبی میدیدم ولی یادم نیست چی بود یهو با صدای جیغ و خرناس های عجیب غریب بالا سرم بیدار شدم تا چشام و باز کردم جاتون خالی یه مشت و لگد محکم از پدر گرامی نصیب من شد همینطور هاج و واج نگاه بابام می کردم که یهو گفت بروسلی هر وقت این صدا هارا در می آورد حریفش می مرد هنوز جا کار داره باید تمرین کنم امشب بشینم قسمت بعدی فیلم اشو ببینم . آخه پدر من مگه حریف تمرینیتم ببین تحریم ها چه تاثیراتی داره ......
سپاس ها 22847
آقاما یه روز امتحان زبان انگلیسی داشتیم تو دانشگاه منم که بلد نبودم با برادرم هماهنگ کردیم که من متن روبراش sms کنم اونم ترجمه رو بم بگه
حالا من با هزار زحمت و ترس,چشامم چپ شدتامتنو sms کردم بعد 5دقیقه دیدم جواب داد بعد چک کردن موقعیتو سر یه فرصت مناسب اسو باز کردم دیدم نوشته "دیکشنری کجاست؟"
لحظه ی نابود شدن دنیا رو روی سرم میتونی تصور کنی؟
زبانمم شد 10.5
هیچی دیگه الان با اجازه ی شما میخوام برم سر خاکش
سپاس ها 22847
آخا خانواده نامزدم اینا نه به غریبه دختر میدن نه از غریبه دختر میگیرن ( به استثناء من ) حالا من یه خواهر شوهر دارم شوهرش پسرداییشه فقط یه برادرشوهرش پسرعمشه بعد این زنداییه زنداییشه حالا زنداییش هم دختر عموشه یعنی فکر کنم بچه هاش هم خاله و عموش باشن:O
واقعا درخواست کمک دارم فک و فامیله اینا دارن نه خداییش؟؟؟؟؟