20-11-2013، 18:38
(19-11-2013، 21:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-11-2013، 18:50)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه دختر جون چرا توهم ميزني؟مگه هنديا توشون مسلمون بوده؟اصلا اسلام تا هند رسيده؟خب اگه همچين كاري ميتونسته بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب مياورد ظرف يك ثانيه و نه برادرش اونجوري ميمرد نه بچش
(17-11-2013، 13:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیگه واقعا حال حوصله تو یکی رو ندارم نه به خاطر اینکه فک کنی ازت کم آوردم فقط به این خاطر که هر چی بگم تو باز حرف خودتو میزنی و میخوای فقط بگی منم هستم
واي يعني شما اينو باور ميكنيد؟حسين اگه ميتونست همچين كاري بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب بياره اخه چرا انقدر اين چرت و پرتارو باور ميكنيد؟يك چرتي سره هم ميكنيد و باورشم ميكنيد به قول دوستم خود گويي ، خود خندي؟
و اصلا بگيم كه داستان واقعيت داره خب مگه حسين قبل از جنگ زخم برداشته بود كه اونقدر واضح بوده؟و مگه اون موقع اصلا ساعت وجود داشته كه حسين ميگه چند ساعت؟اين چرت و پرتا رو چرا باور ميكنيد؟
و اصلا بگيم كه داستان واقعيت داره خب مگه حسين قبل از جنگ زخم برداشته بود كه اونقدر واضح بوده؟و مگه اون موقع اصلا ساعت وجود داشته كه حسين ميگه چند ساعت؟اين چرت و پرتا رو چرا باور ميكنيد؟
ببینید آقای آیدین شما به دین اسلام و امام حسین (ع) و ... اعتقاد ندارین.
ولی این دلیل نمیشه که هر جور دلتون خواست صحبت کنید.ما به دینمون افتخار میکنیم پس شما حق نداری به خاطر این دین به ما بد و بیراه بگی و به امام حسین (ع) توهین کنی.
دین و مذهبو اعتقاد شما به خودتون ربط داره.همونجور که ما کاری به اعتقادات شما نداریم شما هم نمیتونی به دین ما و امام حسین (ع) ما که عاشقشیم توهین کنید.
در ضمن حسین نه!امام حسین(ع).لطفا ادب رو رعایت کنید.
و یه چیز دیگه...من به این داستان کاری ندارم ولی اگه واقعه عاشورا و اتفاقاتی که توش افتاد مربوط به یک شخص عادی بود،آیا واقعا بعد از گذشت این همه سال بازم مردم برای یک شخص عادی عزاداری میکردن؟؟آیا واقعا داستان این واقعه اگه مربوط به یک شخص عادی بود نسل به نسل نقل میشد و به ما میرسید؟؟