امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معجزه ای از امام حسین علیه السلام در روز عاشورا

(19-11-2013، 21:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2013، 18:50)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2013، 13:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي يعني شما اينو باور ميكنيد؟حسين اگه ميتونست همچين كاري بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب بياره اخه چرا انقدر اين چرت و پرتارو باور ميكنيد؟
من دیگه واقعا حال حوصله تو یکی رو ندارم نه به خاطر اینکه فک کنی ازت کم آوردم فقط به این خاطر که هر چی بگم تو باز حرف خودتو میزنی و میخوای فقط بگی منم هستمDodgyDodgy
اخه دختر جون چرا توهم ميزني؟مگه هنديا توشون مسلمون بوده؟اصلا اسلام تا هند رسيده؟خب اگه همچين كاري ميتونسته بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب مياورد ظرف يك ثانيه و نه برادرش اونجوري ميمرد نه بچشDodgyيك چرتي سره هم ميكنيد و باورشم ميكنيد به قول دوستم خود گويي ، خود خندي؟

و اصلا بگيم كه داستان واقعيت داره خب مگه حسين قبل از جنگ زخم برداشته بود كه اونقدر واضح بوده؟و مگه اون موقع اصلا ساعت وجود داشته كه حسين ميگه چند ساعت؟اين چرت و پرتا رو چرا باور ميكنيد؟

و اصلا بگيم كه داستان واقعيت داره خب مگه حسين قبل از جنگ زخم برداشته بود كه اونقدر واضح بوده؟و مگه اون موقع اصلا ساعت وجود داشته كه حسين ميگه چند ساعت؟اين چرت و پرتا رو چرا باور ميكنيد؟

ببینید آقای آیدین شما به دین اسلام و امام حسین (ع) و ... اعتقاد ندارین.
ولی این دلیل نمیشه که هر جور دلتون خواست صحبت کنید.ما به دینمون افتخار میکنیم پس شما حق نداری به خاطر این دین به ما بد و بیراه بگی و به امام حسین (ع) توهین کنی.
دین و مذهبو اعتقاد شما به خودتون ربط داره.همونجور که ما کاری به اعتقادات شما نداریم شما هم نمیتونی به دین ما و امام حسین (ع) ما که عاشقشیم توهین کنید.
در ضمن حسین نه!امام حسین(ع).لطفا ادب رو رعایت کنید.
و یه چیز دیگه...من به این داستان کاری ندارم ولی اگه واقعه عاشورا و اتفاقاتی که توش افتاد مربوط به یک شخص عادی بود،آیا واقعا بعد از گذشت این همه سال بازم مردم برای یک شخص عادی عزاداری میکردن؟؟آیا واقعا داستان این واقعه اگه مربوط به یک شخص عادی بود نسل به نسل نقل میشد و به ما میرسید؟؟
معجزه ای از امام حسین علیه السلام در روز عاشورا 3
 سپاس شده توسط سایه2 ، s.amiri
آگهی
آه ه ه ای کاش منم بودم

نه ولی واقعا منم میخوام باشم
هـــــــــه
از این ـــبــــ بعد
طعم شیرین زندگیو
تنهایی حسش میکنم
☻برو ـــــــبـــــــ درکـــ☻
 سپاس شده توسط s.amiri
(21-11-2013، 1:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 18:38)M.Bibal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2013، 21:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2013، 18:50)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-11-2013، 13:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي يعني شما اينو باور ميكنيد؟حسين اگه ميتونست همچين كاري بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب بياره اخه چرا انقدر اين چرت و پرتارو باور ميكنيد؟
من دیگه واقعا حال حوصله تو یکی رو ندارم نه به خاطر اینکه فک کنی ازت کم آوردم فقط به این خاطر که هر چی بگم تو باز حرف خودتو میزنی و میخوای فقط بگی منم هستمDodgyDodgy
اخه دختر جون چرا توهم ميزني؟مگه هنديا توشون مسلمون بوده؟اصلا اسلام تا هند رسيده؟خب اگه همچين كاري ميتونسته بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب مياورد ظرف يك ثانيه و نه برادرش اونجوري ميمرد نه بچشDodgyيك چرتي سره هم ميكنيد و باورشم ميكنيد به قول دوستم خود گويي ، خود خندي؟

ولی این دلیل نمیشه که هر جور دلتون خواست صحبت کنید.ما به دینمون افتخار میکنیم پس شما حق نداری به خاطر این دین به ما بد و بیراه بگی و به امام حسین (ع) توهین کنی.
دین و مذهبو اعتقاد شما به خودتون ربط داره.همونجور که ما کاری به اعتقادات شما نداریم شما هم نمیتونی به دین ما و امام حسین (ع) ما که عاشقشیم توهین کنید.
و یه چیز دیگه...من به این داستان کاری ندارم ولی اگه واقعه عاشورا و اتفاقاتی که توش افتاد مربوط به یک شخص عادی بود،آیا واقعا بعد از گذشت این همه سال بازم مردم برای یک شخص عادی عزاداری میکردن؟؟آیا واقعا داستان این واقعه اگه مربوط به یک شخص عادی بود نسل به نسل نقل میشد و به ما میرسید؟؟
يادم نمياد كه توهين يا حتي از كلمات ركيك استفاده كرده باشم و اين كه امام حسينتون امام من نيست و منم مجبور نيستم كه بگم كه اينجوري خطابش كنم
نه اصلا من كي فتم شخص عادي اي بوده؟اون شاهه مردا و زناي مسلمونه هرچند كه من بهش اعتقاد ندارم و ميگم يك فرده عادي بوده.بله چرا كه نه يكي از حماسي ترين داستاناي كشته شدن رو همين داستان داره
و من هيچي نگفتم عزيزم جز اين كه اين داستاني ك توي صفحه ي اول نوشته غلطه و اشتباهه نه واقعا اين داستاني كه توي اين تاپيك نوشته درسته؟به اين داستان چرتي كه اين خانوم از خودش ساخته ايمان داري؟
ببینید ما اگه حتی یه نفرو قبول نداشته باشیم باید با احترام راجع بهش صحبت کنیم.شما به خاطر احترام گذاشتن به مسلمون ها هم که شده باید از لفظ امام استفاده کنید چون ایشون برای ما خیلی ارزش دارن.
و یه چیز دیگه همین که میگین:  (حسين اگه ميتونست همچين كاري بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب بياره اخه چرا انقدر اين چرت و پرتارو باور ميكنيد؟) به نظر من این حرف یه جور توهینه.چون شما دارین کل واقعه عاشورا و امام حسین ما رو زیر سوال میبرید.
اینکه آب برای بچه هاشون نیاوردن و اینکه میدونستن تو این راه کشته میشن و باز هم عقب نکشیدن یه سری دلایلی داره که حتی اگه گفت هبشه هم کسی که قبول نداره باز هم قبولشون نمیکنه.
ولی خوب درسته حق با شماست توهین به اون معنا که فحش و ... بدین نکردین من اشتباه گفتم معذرت...
من از صحیح بودن این داستان خبر ندارم...اما تو اینکه امام حسین صدای ما رو میشنوه و به امر خدا معجزاتی داره شک ندارم.
 سپاس شده توسط سایه2 ، s.amiri
(07-11-2013، 19:05)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در تذکرة الشهداء، تألیف ملاحبیب الله کاشانی ماجرای جالبی از دیدار امام حسین(علیه السلام) باسلطان هندوستان،آن هم فقط چند ساعت قبل از شهادت ایشان آمده که بی شک به معجزه‌ای می‌ماند.

در سرزمین هندوستان، سلطانی بود که «قیس» نام داشت و از محبان حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) بود. وی در روز عاشورا به قصد شکار به صحرا رفت و آهوئی نظرش را جلب کرد و در پی آن از همراهانش جدا شد تا به دره ای رسید و آهو از نظرش ناپدید شد و ناگه شیر عظیمی در مقابلش حاضر شد و راه او را بست. قیس که حیران شده بود و از طرفی نیز خبر نداشت که امام حسین (علیه السلام)  در کربلا است، روی به مدینه کرد و عرض نمود: یا اباعبداللهالحسین  (علیه السلام) ،مرا دریاب.

حضرت اباعبدالله الحسین  (علیه السلام) در همان حال که مشغول جنگ بود، به چشم برهم زدنی خود را به سلطان قیس رسانید و آن شیر را از او دفع نمود، سپس قیس نگاه کرد و بزرگواری را دید که چهره‌اش مانند خورشید می‌درخشید ولی بدنش از فراوانی جراحات جای سالمی نداشت، عرض کرد: جانم فدایت تو کیستی که مرا نجات دادی؟ حضرت فرمودند: منم حسین بن علی ابی طالب(ع)که به او پناه بردی و استغاثه کردی.

سپس قیس عرض کرد: این زخم‌ها چیست بر بدنتان؟ حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) بطور خلاصه ماجرای کربلا را برای وی نقل نمودند.قیسکه بسیار متأثر شده بود عرض کرد: سرور من؛ مرا چندین هزار لشگر است، اجازه فرما تا به یاری شما بیاییم. حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) فرمودند: ای قیس به وعده شهادت من بیش از چند ساعت نمانده... و سپس . حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) از مقابل سلطان قیس ناپدیدگردیدند.
منم عاشق ابوالفضلم
یا ابوالفضل
 سپاس شده توسط s.amiri
(21-11-2013، 11:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 9:54)M.Bibal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 1:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 18:38)M.Bibal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يادم نمياد كه توهين يا حتي از كلمات ركيك استفاده كرده باشم و اين كه امام حسينتون امام من نيست و منم مجبور نيستم كه بگم كه اينجوري خطابش كنم
نه اصلا من كي فتم شخص عادي اي بوده؟اون شاهه مردا و زناي مسلمونه هرچند كه من بهش اعتقاد ندارم و ميگم يك فرده عادي بوده.بله چرا كه نه يكي از حماسي ترين داستاناي كشته شدن رو همين داستان داره
و من هيچي نگفتم عزيزم جز اين كه اين داستاني ك توي صفحه ي اول نوشته غلطه و اشتباهه نه واقعا اين داستاني كه توي اين تاپيك نوشته درسته؟به اين داستان چرتي كه اين خانوم از خودش ساخته ايمان داري؟
ببینید ما اگه حتی یه نفرو قبول نداشته باشیم باید با احترام راجع بهش صحبت کنیم.شما به خاطر احترام گذاشتن به مسلمون ها هم که شده باید از لفظ امام استفاده کنید چون ایشون برای ما خیلی ارزش دارن.
و یه چیز دیگه همین که میگین:  (حسين اگه ميتونست همچين كاري بكنه ميرفت واسه بچه هاش اب بياره اخه چرا انقدر اين چرت و پرتارو باور ميكنيد؟) به نظر من این حرف یه جور توهینه.چون شما دارین کل واقعه عاشورا و امام حسین ما رو زیر سوال میبرید.
اینکه آب برای بچه هاشون نیاوردن و اینکه میدونستن تو این راه کشته میشن و باز هم عقب نکشیدن یه سری دلایلی داره که حتی اگه گفت هبشه هم کسی که قبول نداره باز هم قبولشون نمیکنه.
ولی خوب درسته حق با شماست توهین به اون معنا که فحش و ... بدین نکردین من اشتباه گفتم معذرت...
من از صحیح بودن این داستان خبر ندارم...اما تو اینکه امام حسین صدای ما رو میشنوه و به امر خدا معجزاتی داره شک ندارم.
نه اصلا هم اين طوري نيست.براي مثال من از اوباما پيروي ميكنم و به اوباما ميگم امام اوباما ولي تو نه تنها با اسمه خالي صداش ميكني حتي گاهي اوقات هم بهش فهش ميدي.خب احترام كجا رفت؟Undecided
خب ببين يك سوال ازت دارم:فرض كن به جاي حسين تو فرمانده ي لشگر بودي و ميگيم مثلا ميتونستي معجزه كني و و دشمنان هم تورو و لشگرتو محاصره كردند و از تشنگي دارين هلاك ميشيد و 10تابچه هم داري كه خيلي دوسشون داري و اينا هم همش ازت تقاضاي اب ميكنن و همينطور زنان و مردان و تو خب دلت ميسوزه و ميدوني كه برادرت ممكنه بميره ولي بازم برادرت رو كه قويترين فرده سپاهه رو ميفرستي تا اب بياره و در اين راه برادرت كشته ميشه و تو هم ميري طفل شيرخوارت رو روبه روي سپاهيان دشمن ميگيري و ميگي حداقل به اين يكم اب بدين و اينم ميگيرن ميكشن و تا اينجا برادرت و يكي از بچه هات به خاطره كمبود اب ميميرن و حالا ادامه ي داستان كه اين خانوم ساناز اميري نوشته:يك سلطان تو هند ميوفته زمين و يك شيرم ميخواد بكشتش و از امام حسين درخواست كمك ميكنه.خب حالا بازم فرض ميكنيم كه تو امام حسيني و وقتي كه اين درخواست كمك ميكنه ظرف چند مين سري ميري پيشش و نجاتش ميدي خب حالا اينجا برام 3 تا سوال پيش مياد:
1.چجوري فاصله اي كه ممكنه حتي ب سال بكشه رو چند دقيقه اي طي ميكنه؟
2.چجوري مردي كه قادره كه با سرعت فرا نور حركت بكنه و ظرف چند سانيه گالن گالن اب بياره برادرش و بچش رو فدا ميكنه؟تو فرض كن به جاي حسين بودي ايا اگه همچين قدرتي رو داشتي بچت و داداشت رو فدا ميكردي؟منطقيه به نظرت؟
3.و مگه به هند اسلام رسيده بوده كه اين از امام حسين كمك ميخواد و تازه جهت مدينه رو هم ميدونه؟
من نميگم كه داستان حسين و تشنگيش غلطه ولي ميگم تنها زننده ي تاپيك يك داستان من دراوردي ساخته
اولا که آقای  اوباما تو هیچ دینی امام نیست.ولی من بهش بی احترامی نمیکنم.اما آقای اوباما کسیه که به خیلی ها ظلم کرده.ولی امام حسین تا حالا به هیچکس ظلم نکرده!!
امام حسین برادرش رو فرستاد تا به همه نشون بده سپاه دشمن که به اسم اسلام دارن باهاش میجنگن بویی از انسانیت نبردن و حتی کسی رو که برای جنگ جلو نیومده میکشن.بچه شیرخوارشو بالا گرفت تا به همه نشون بده سپاه دشمن اینقدر بی رحمه که حتی به یه بچه 6 ماهه هم آب نمیده.و نشون بده کسایی که به اسم اسلام دارن با نوه پیامبر میجنگن هیچ بویی از مسلمونی و انسانیت نبردن.واسه این این کارو کرد که همه بفهمن اسلام چیزی نیست که دشمناشون دارن نشون میدن.حقیقت اسلام فقط نمازو روزه و حجاب نیست.امام حسین روز عاشورا معجزه نکرد ولی شهادتش باعث شد همه بفهمن اسلام واقعی چیه.اگه واقعا دشمناشون مسلمون بودن موقع نماز ظهر به لشگر امام حسین حمله نمیکردن.امام حسین قیام کرد و جنگید و کلی از بهترین یاراشو از دست داد برای اینکه حقیقت اسلامو بفهمونه.چون به جز این راه دیگه ای برای نشون دادن اسلام واقعی وجود نداشت.
بعدشم اینکه گفتم من راجع به صحت این داستان چیزی نمیدونم.وقتی هم راجع بهش با چند نفر صحبت کردم نظرشون این بود که داستان معتبری نیست.
نظری هم که برای این تاپیک دادم صرفا برای خود اما حسین بود نه این داستان...
 سپاس شده توسط SABER ، s.amiri
یاحسین
•اینکه تمام عشقت را به کسی بدهی ، تضمینی بر این نیست که اوهم همین کار را بکند . . .!

•از زندگی کسی حذف شدم که بخاطرش خیلی ها را از زندگی ام حذف کرده بودم . .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/cmobkhptqc3bv3md6kqj.jpg
 سپاس شده توسط s.amiri
(21-11-2013، 14:55){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 14:32)M.Bibal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 11:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 9:54)M.Bibal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اصلا هم اين طوري نيست.براي مثال من از اوباما پيروي ميكنم و به اوباما ميگم امام اوباما ولي تو نه تنها با اسمه خالي صداش ميكني حتي گاهي اوقات هم بهش فهش ميدي.خب احترام كجا رفت؟Undecided
خب ببين يك سوال ازت دارم:فرض كن به جاي حسين تو فرمانده ي لشگر بودي و ميگيم مثلا ميتونستي معجزه كني و و دشمنان هم تورو و لشگرتو محاصره كردند و از تشنگي دارين هلاك ميشيد و 10تابچه هم داري كه خيلي دوسشون داري و اينا هم همش ازت تقاضاي اب ميكنن و همينطور زنان و مردان و تو خب دلت ميسوزه و ميدوني كه برادرت ممكنه بميره ولي بازم برادرت رو كه قويترين فرده سپاهه رو ميفرستي تا اب بياره و در اين راه برادرت كشته ميشه و تو هم ميري طفل شيرخوارت رو روبه روي سپاهيان دشمن ميگيري و ميگي حداقل به اين يكم اب بدين و اينم ميگيرن ميكشن و تا اينجا برادرت و يكي از بچه هات به خاطره كمبود اب ميميرن و حالا ادامه ي داستان كه اين خانوم ساناز اميري نوشته:يك سلطان تو هند ميوفته زمين و يك شيرم ميخواد بكشتش و از امام حسين درخواست كمك ميكنه.خب حالا بازم فرض ميكنيم كه تو امام حسيني و وقتي كه اين درخواست كمك ميكنه ظرف چند مين سري ميري پيشش و نجاتش ميدي خب حالا اينجا برام 3 تا سوال پيش مياد:
1.چجوري فاصله اي كه ممكنه حتي ب سال بكشه رو چند دقيقه اي طي ميكنه؟
2.چجوري مردي كه قادره كه با سرعت فرا نور حركت بكنه و ظرف چند سانيه گالن گالن اب بياره برادرش و بچش رو فدا ميكنه؟تو فرض كن به جاي حسين بودي ايا اگه همچين قدرتي رو داشتي بچت و داداشت رو فدا ميكردي؟منطقيه به نظرت؟
3.و مگه به هند اسلام رسيده بوده كه اين از امام حسين كمك ميخواد و تازه جهت مدينه رو هم ميدونه؟
من نميگم كه داستان حسين و تشنگيش غلطه ولي ميگم تنها زننده ي تاپيك يك داستان من دراوردي ساخته
اولا که آقای  اوباما تو هیچ دینی امام نیست.ولی من بهش بی احترامی نمیکنم.اما آقای اوباما کسیه که به خیلی ها ظلم کرده.ولی امام حسین تا حالا به هیچکس ظلم نکرده!!
امام حسین برادرش رو فرستاد تا به همه نشون بده سپاه دشمن که به اسم اسلام دارن باهاش میجنگن بویی از انسانیت نبردن و حتی کسی رو که برای جنگ جلو نیومده میکشن.بچه شیرخوارشو بالا گرفت تا به همه نشون بده سپاه دشمن اینقدر بی رحمه که حتی به یه بچه 6 ماهه هم آب نمیده.و نشون بده کسایی که به اسم اسلام دارن با نوه پیامبر میجنگن هیچ بویی از مسلمونی و انسانیت نبردن.واسه این این کارو کرد که همه بفهمن اسلام چیزی نیست که دشمناشون دارن نشون میدن.حقیقت اسلام فقط نمازو روزه و حجاب نیست.امام حسین روز عاشورا معجزه نکرد ولی شهادتش باعث شد همه بفهمن اسلام واقعی چیه.اگه واقعا دشمناشون مسلمون بودن موقع نماز ظهر به لشگر امام حسین حمله نمیکردن.امام حسین قیام کرد و جنگید و کلی از بهترین یاراشو از دست داد برای اینکه حقیقت اسلامو بفهمونه.چون به جز این راه دیگه ای برای نشون دادن اسلام واقعی وجود نداشت.
بعدشم اینکه گفتم من راجع به صحت این داستان چیزی نمیدونم.وقتی هم راجع بهش با چند نفر صحبت کردم نظرشون این بود که داستان معتبری نیست.
نظری هم که برای این تاپیک دادم صرفا برای خود اما حسین بود نه این داستان...
چرا بعضي از امريكايي ها به عنوان رهبرشون دوسش دارند و ... كي گفته امامتون به كسي ظلم نكرده؟پدره مهترمشون يهودياي يك مطقه رو قتل عام كرد چون نميخواست هيچ كافري باقي بمونه
الان من حقيقتا موندم حرف تو چيه؟خب خودتم قبول داري كه اين داستان معتبري نيست پس چرا همش سفسطه ميكني؟
امام علی هیچوقت کسی رو به ناحق نکشته.
من از اولم بحثم این داستان نبود.
بحث من نحوه صحبت کردن شما راجع به دینم و امامم بود .
 سپاس شده توسط s.amiri
مسلمونا میگن امام ها ولی و نماینده خدا روی زمین اند و همچنین واقعه عاشورا باعث زنده نگه داشتن اسلام شده.
یکی لطفا جواب بده آیا خدایی که برای زنده نگه داشتن دینش مجبور شده ولی و نماینده اش رو روی زمین اونطوری وحشیانه بکشه قابل پرستشه؟
(21-11-2013، 18:09){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم ميگم اونجور كه دوست داشته باشم صحبت ميكنم
چرا افراده زيادي رو كشته و من با كسايي كه از تاريخ چيزي سر در نميارن حرف نميزنم
ميدوني  يك موش كور كه جايي رو نميبينه فقط دنباله بويي ميره كه از قبل واسش تايين شده الانم تو دقيقا همينطوري اي،يك انساني كه بهت از كودكي يك دين ارث رسيده و ميگن اين بهترين دينه و كامل ترين دينه و پيشوايانش برترين انساناي جهانند و مسيحيت دينش تحريف شده ، يهوديان بدترين ادماي جهانند و بي دينان نيز كافرند و شيطان پرستان ه
م اشغال ترين موجودات بشرند در حالي كه سره سوزني در موردشون تحقيق نكردي و حتي دين خودتم به خوبي نميشناسي
تو این حرفایی که به من میچسبونی رو از زبون من شنیدی؟
امام علی هیچ جنگی رو شروع نکرده.یهودیا خودشون شروع کردن.تو جنگم که انتظار نداری آدم وایسه و هیچی نگه.باید با دشمنت مقابله کنی.
چرا اونور قضیه رو نمیگی که تو همون جنگ یهودیام مسلمونا رو کشتن.
نخیر دین من این حرفایی که تو میگی رو نمیزنه.دین من به هیچ دین و مذهبی توهین نمیکنه.همه ادیان واقعی دنبال همه.هر دینی کامل کننده دین قبلشه.دین من هم آخرین دینیه که اومده و ادیان قبلیشو کامل کرده.هیچ چیزی هم از ادیان قبلش حذف نکرده.بازم میگم ادیان واقعی مثل یهودی و مسیحی.دین من با یهودیا مشکل نداره با صهیونیست های شطان پرست مشکل داره..چون دینشون و خداشون ساختگیه.
من موش کور نیستم آقا...دین من ارثی از خانوادمه ولی هیچوقت چیزی تو خانوادم به من تحمیل نشده.من با کمال میل دینمو پذیرفتم.تو هم اگه دین منو قبول نداری شاید به خاطر اینه که هیچی نمیدونی.تو هم از اون دسته آدمایی هستی که یه طرفه به قاضی میرن و راضی برمیگردن.اگه راجع به دین من اصل همه چیز رو میدونستی اینجوری قضاوت نمیکردی.
تو اسلامی رو دیدی که آدمای سطحی نگر بهت نشون دادن.اسلام چیزی نیست که تو میبینی.حقیقتش فرق داره.
دیگه به من ربطی نداره که تو دوست داری درکش کنی یا نه.چون آدم تا چیزی رو نخواد انجامش نمیده.
تا حالا دو کلمه قرآن خوندی؟؟تا حالا از خودت پرسیدی چرا بعضی از مسیحیا و یهودیا با خوندن قرآن مسلمون شدن؟؟
در هر صورت بحث من با شما تموم شد .البته ممنون که این وسط توهین نکردی.البته به جز این آخریه که گفتی موش کور...من موش کور نیستم.چون دینمو خوب میشناسم...
 سپاس شده توسط s.amiri
چه جالب

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
  الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن
  شرايط ظهور امام زمان (عج)
  بیست سخن از امام حسن (ع)
  امام جمعه رامسر در خطبه های نماز جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
Science بیست سخن از امام رضا (ع)
  نظر امام علی راجع به عمر ابن خطاب
  بیست سخن از امام صادق (ع)
Star بیست سخن از امام حسین (ع)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان