17-07-2012، 7:49
14دی ماه
ببینم کی یادش میمونه که تبریک بگه
متولدین دی ماه سپاس بزنن تاسپاس گیرشون بیاد
ببینم کی یادش میمونه که تبریک بگه

متولدین دی ماه سپاس بزنن تاسپاس گیرشون بیاد

|
ماه تولد اشخاص معروف دنیا !! |
||||||||
17-07-2012، 7:49
14دی ماه
ببینم کی یادش میمونه که تبریک بگه ![]() متولدین دی ماه سپاس بزنن تاسپاس گیرشون بیاد ![]()
17-07-2012، 16:02
من هم متولد مردادم مثل :
حسن جوهرچی-شقایق فراهانی-مهدی مهدویکیا و...
17-07-2012، 16:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2012، 16:22، توسط زهراصادقی پور.)
ولی من متولد خردادهستم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راستی بگم هرکی متولدخرداده هدیه یادش نشه ![]() ![]()
18-07-2012، 8:06
من بهمنم
![]()
18-07-2012، 8:24
من آذر بودم
![]() ![]()
18-07-2012، 9:37
به فروردین هیتلر هم اضافه کن
من فروردینم
18-07-2012، 10:24
اسفندیا ماهن به افتخار اسفندیا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18-07-2012، 10:49
من متولد 7 فروردين هستم.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ايراني فريدون جنيدي ( شاهنامهپژوه و نويسنده) علي دايي (بازيکن فوتبال) محمد علي فردين (بازيگر) مجيد مجيدي (کارگردان) محمدعلي کشاورز (بازيگر) خسرو شکيبايي (بازيگر) ژاله علو (بازيگر) مريلا زارعي ( بازيگر) بيتا فرحي (بازيگر) پوران درخشنده (کارگردان) عليرضا افتخاري (خواننده) رخشان بنياعتماد (کارگردان) محمد رضا گلزار (بازيگر) خشايار اعتمادي (خواننده) - فرنگي ژوزف پوليتزر (روزنامه نگار آمريکايي) هنري جيمز (نويسنده آمريکايي) ونسان ونگوک (نقاش هلندي) نيکيتا خروشچوف (نخست وزير سابق روسيه) تنسي ويليامز (نويسنده آمريکايي) چارلي چاپلين (هنرپيشه انگليسي) مارلون براندو (هنرپيشه آمريکايي) بيسمارک (صدراعظم آلمان)
18-07-2012، 14:58
[quote='sufiy' pid='137408' dateline='1340350447']
من بهمنی هم ![]() ![]() ![]() [/q منم بهمني ام
18-07-2012، 15:04
منم متولد اردیبهشتم
*ارديبهشت ماه - ايراني عمر خيام (رياضيدان و اخترشناس) دکتر محمّد معين (اديب) سيمين دانشور (شاعر) قيصر امينپور (شاعر) غلامحسين بنان (خواننده) رهي معيري (شاعر) فريماه فرجامي (بازيگر) پرويز مشکاتيان (نوازنده) آرش لباف (خواننده) رضا عطاران (بازيگر) بهنوش بختياري (بازيگر) آندره آغاسي (تنيسور) همايون شجريان (خواننده) آتوسا پور کاشيان (استاد بزرگ شطرنج) سعيد شهروز (خواننده) پويا اميني (بازيگر) جواد کاظميان (فوتباليست) فريدون زندي (فوتباليست) - فرنگي اونوره دوبالزاک (نويسنده فرانسوي) ويليام شکسپير (نمايشنامه نويس انگليسي) برتراند راسل (فيلسوف و نويسنده انگليسي) ولادمير ناباکف (نويسنده روس) يوهان برامس (آهنگساز آلماني) سالوادور دالي (نقاش اسپانيايي) هري ترومن (رئيس جمهور آمريکا) روبسپير (انقلابي فرانسوي) کاترين کبير (ملکه روسيه) اليور کرامول (رهبرانقلابي انگليس) نانسي عجزم (خواننده لبناني) ملکه اليزابت دوم (ملکه انگليس) هيتلر (ديکتاتور آلماني) زيگموند فرويد (روانشناس اتريشي) هنري فوندا (هنرپيشه آمريکايي) گري کوپر (هنرپيشه آمريکايي) ارسون ولز (کارگردان آمريکايي)
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|