امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

اوهووووو هق هق من چغندرم؟
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| 31
آگهی
(15-07-2014، 20:29)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcrying بچه هاااااا یکی با من حرف بزنه حوصلم سر رفت

اینجا غریبه ها رو محل شگم نمیدن :| باید بپری وسط
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط امیررضا*
(15-07-2014، 20:28)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:23)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هااااا منم آدمم الووووو
تو بورو پروفایلتو درست کن تو داری مگه نوشتی f*** you؟
اصلا خفه شو 
هری 

(15-07-2014، 20:23)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوِل پایین !

ال اُ ال ! _-_

شب خوش Angel
شببخیر ملود 
(15-07-2014، 20:24)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:19)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:18)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفاااااااااااان اسمم عوض شد(:

تویییی :| 
میخواستم گیر بدم اواتارت تکراریه :|

هاهاها|:
نتونستی!
Big Grin
هار هار هار مُردم از خنده

امیربیا جراینو بدیم25r3025r3025r30

نقل قول:
دلخستهاز گنجشک ها و حوض نقاشی رنگ سفیدت را به روی بوم می پاشی!
لیوانبعدی: قرص های حل شده در سم باور بکن از هیچ چی دیگر نمی ترسم
پشت ِ سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و... نخواهی بود
عاشق شد رررررررررررررف کیومیگی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 20:29)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcrying بچه هاااااا یکی با من حرف بزنه حوصلم سر رفت
بچه ننه بازی درنیار:|
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=136789

بدویید تیتر بدید
Channel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 20:30)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غریبه ای اینجآ محل نمیدن -_-
(15-07-2014، 20:29)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 20:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو -_-
پام خورد شد :|
درد میکنه >_< لعنتی >_<
سآرآ -_- بمیرم برات ):

چقد احساسی ._.
من تو رفآقت تآ تهش هستم..........................اگه بعضی چش چرونا سواستفاده نکنن -_-

چش چرون ؟ 0_0
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
شام خوبى بود:/\
جاتون خالى
چيزبرگر با پنير أضافه و قارچ سرخ كررررررده:|
با سي زياااااد:|
مديونيد اگه فك كنيد دارم يه كارى ميكنم هوس كنيد Big Grin

ايسان كه اينورا نيس:/\4fvf
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، -м α є ∂ є- ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 20:30)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجابب تازه واردامحل نمیدن متاسفانه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان