امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192

(15-08-2014، 14:25)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:21)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا؟توبابای کسی هستی؟!تو گـوه خوردیAngry
جونم؟:|
چرا از ديروز من دارم اينقد فوش ميخورم؟
نورا ببين:|
نخیرم تو فقد مال منیp336اعلام انصرافیت کن..
اگه نه من میرم:rum:
مرجان من بهت گفته بودم
ن
اينجا ادامش نده
آگهی
(15-08-2014، 14:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:24)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شُمــآ که تآزه ازدوآج کردین 0_0

چهـ فعآل =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

نه باو اهورا دَدی من نی :|

(15-08-2014، 14:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟ (:

یس ^_^
تو خوبی ؟ :*
نورک من به سرپرستی میگیرمت (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192 31
 سپاس شده توسط First Star
(15-08-2014، 14:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اين جمع نااشنا من چه كنم؟(.__.)

خآلت اینجآس که ارثتو بآلآ بکشه غمت نباشه Confuseds32:
:|
ننه كو؟:|

خونه بوآته |: دیشب اینجآ میچرخید سرگردآنو حیرآن بگیرش یه کآری نکنه برا دآدآش بیآره (: تآزه رفته بود عروسی مختلط (:

خخخ:|
ركى كجاس؟:|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(15-08-2014، 14:25)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:19)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:17)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:14)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع...
تورو کجای دلم جا بدم دیگه
تو ن««««شمـــــــــــــــآ
-_-خوشت نیمد هری
دهنتو آب بکش بعد زرتو بنداز بیرون
بچه
بای
حد خودتو بدون
نمیدونستم به تو ربط داره
ایمان یاخفه میشی یاگزینه دوم نداره بازم خفه میشی
(15-08-2014، 14:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس با مرضی حرف بزنی :|

صبر کن اون بیاد رضایت بده .^.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
اهورا با این لباسا حس 6 pack بودن بهم دست میده Big Grin
(15-08-2014، 14:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اين جمع نااشنا من چه كنم؟(.__.)

خآلت اینجآس که ارثتو بآلآ بکشه غمت نباشه Confuseds32:
:|
ننه كو؟:|

خونه بوآته |: دیشب اینجآ میچرخید سرگردآنو حیرآن بگیرش یه کآری نکنه برا دآدآش بیآره (: تآزه رفته بود عروسی مختلط (:

خخخ:|
ركى كجاس؟:|

نمیدآنی زنت کجآ اصد؟ مآشآلله (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جـــآن؟!

چی شُد؟

مآمآن الیکــآ کهـ شیوآس ! شوهر شیوآ هم کهـ مآکآنهـ

الـآن 1 نفر میگهـ  اهورآ بآبـآی الکیآس یعنی شیوا مآمانشه؟0_0

شیوآ 2 تآ شوهر دآره یآ اهورآ 2 تآ زن؟0_0
یآ الیکآ 2 تآ بآّا؟!

نوری و الیکآ خوآهر و برآدر مآمآنین یآ بآبآیی؟0_0

اصلـا خوآهر و برآدر هستن یآ نیستن؟
جوآب بدیــــن >_____________<*
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(15-08-2014، 14:25)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:19)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:17)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:14)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع...
تورو کجای دلم جا بدم دیگه
تو ن««««شمـــــــــــــــآ
-_-خوشت نیمد هری
دهنتو آب بکش بعد زرتو بنداز بیرون
بچه
بای
حد خودتو بدون
نمیدونستم به تو ربط داره
تنت ميخاره؟4fvf
شيوااا:v
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(15-08-2014، 14:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2014، 14:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس با مرضی حرف بزنی :|

صبر کن اون بیاد رضایت بده .^.

من مرضی رو میگیرم (((=
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: