امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 10:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^___^
امروز تعطیل بود هورررررا^___^
سلام ^.^

T_T
اعصابم ر*ده شدع -_-
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
:|
(04-02-2014، 10:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:43)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^___^
امروز تعطیل بود هورررررا^___^
کوچول موچول آبجیBig Grin
(04-02-2014، 10:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآم خیلی قویه ! Big Grin
5 سآل زمین چمن میرم دهن پآی آدمو ..... میکنه ! Big Grin
برو کنار ریز میبینمت!
من خودم تکواندو کارم دان 5 هم هستمAngel
قدرت پام از همتون قوی ترعShy

احترام بگذاریدAngel

ب*لاخ ! Big Grin

رکی خوانندس عرفانه فک کنم ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 32
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:45)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوع چته اجی؟:\
برف اومده زیادBig Grin
اون وخ آغاعه با ماشین غول پیکرش اومد از رو برفا رد شدcry girl

خیلی ناراحت کنندس میدونمBig Grin
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:42)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:36)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا که برف بازی بلد نیستن :|

فقط پسرا بلدن؟!!

آرع من درختو با لگد میزدم یه عالمه برف میریخت پایین همه برفی میشدیم ! خخخخخخ Big Grin

اون پا هستش يا چيز ديگه اي

پآم خیلی قویه ! Big Grin
5 سآل زمین چمن میرم دهن پآی آدمو ..... میکنه ! Big Grin
ميدونم ،ااا

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 10:49)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپــــــــــــــــــــــــــــ0_0ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟
تآرآ899
موناع 899
شیوا 899
همین الان ویزایشش کن bathtime
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-
برام دعا کنید زنده برگردم-_-

دخترا که برف بازی بلد نیستن :|
به خداحرف من نیست حرف دانشمنداست گفتن پسرا میخوان یه چیزیو پرت کنن مچشون خود به خود خم میشه برای ضربه شدن ولی مال دخترا اینجوری نیست :|

ولی خودمم ازامایش کردم درست دراومد خواهر دوستم با دوستاش اومده بودن با من و دوستم برف بازی میومدن تا نیم متری نمیتونستن بزنن
برو بینیم باو-_-
اتفاقا چن تا پسرم بودن ادم برفیشون کردیم-_-
به گو خوردن افتادن:|
ی حالی داد فقط حیف اخرش همه باهم خودمونو انداختیم رو زمین از شانس گند من مامانم از پنجره دید سریع گفت بیام بالا:|
پالتوم هنو خیسهAngel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
حیاط ما نصفش ر**ه شده
حیاط بغلی هم همینطور
ولی ی حیاط وعضش از ر**ه خعلی بدتره:|
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:51)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:49)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپــــــــــــــــــــــــــــ0_0ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟
تآرآ899
موناع 899
شیوا 899
همین الان ویزایشش کن bathtime

بآز تو دستمآل شدی ! Dodgy Tongue
چکآر به مردم دآری ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب*لاخ ! Big Grin

شومپت فضاییBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان