امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(31-07-2021، 0:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:02)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01 برو بابا اصلا ترسناک نبود بابات بود دیگه نینینینبنزتز

فرض کن تو تاریکی هواست به جولوت نباشه یهو یکی با لباس مشکی ببینی نمیترسی جان من؟
وویی اصن عکسا یی که از باغ گرفتمو نیگا میکنم میگم چ  جرعتی

چرا اگه قیافش معلوم نباشه=)
ببینم منمم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(31-07-2021، 0:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمدونم
از آوای اسمه خوشم میاد

رتیل هم ، هم اوای اسمه هست ها

کجاش هم آوای اونه اخهههه 6
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(31-07-2021، 0:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رتیل هم ، هم اوای اسمه هست ها

نیست واقعا؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
(31-07-2021، 0:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیست واقعا؟

نااااح
دلم برای فرزندانت میسوزد Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
(31-07-2021، 0:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیست واقعا؟

نااااح

پسر: احمد.مسلم.رسول.حسین.علی
دختر:زهرا.فاطمه.نادیا،مهدا،نازنین
اینا انتخاب های اول منه
 سپاس شده توسط shghyegh
(31-07-2021، 0:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نااااح

اینا انتخاب های اول منه
من از اونجایی ک بچه هام قرار نیست ایران بمونننن
اسمای بین المللی تر میزارم براشون
=/
/=

ناشناس -_-
(30-07-2021، 23:27)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 0:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

6gd
+
تنفس شروع زندگی ست
عشق قسمتی از زندگی ست
اما دوست خوب قلب زندگی ست !
جهت اسپم نشدن:^

منو شرمنده نکن لنتی جذاب...دورت بگردم یا زوده؟
ن زوده:>

اسپم میشه اونجا .چت نکن((:
 سپاس شده توسط royayebarfi
(31-07-2021، 0:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا انتخاب های اول منه

منم از اونجایی که قرار نیست ایران باشم تسم ایرانی میزارم تا فرهنگ ایرانی اسلامی رو گسترش بدم.
+
نادیا که تو همه کشورا هست.
+
احمد به این خوش اوایی کیف کن
 سپاس شده توسط shghyegh
(31-07-2021، 0:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو کوچولو .’_______‘.

من ادرلیا رو خعلی دوس دارم

واااییی اینم نازه
اگه دختر شد اینو میذارم
عا اسم دختر منه

(31-07-2021، 0:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو کوچولو .’_______‘.

من ادرلیا رو خعلی دوس دارم
بی ادب میگم میکاسا بخورت ها
خدایی منو و کوچولو میدونی قد و وزن من چقدره اخه . سنم به کنار

من میگم میخوره اوکی؟

(31-07-2021، 0:05)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرض کن تو تاریکی هواست به جولوت نباشه یهو یکی با لباس مشکی ببینی نمیترسی جان من؟
وویی اصن عکسا یی که از باغ گرفتمو نیگا میکنم میگم چ  جرعتی

چرا اگه قیافش معلوم نباشه=)
ببینم منمم

تو موبایلع فردا موبایلو گرفتم میفرستم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
(31-07-2021، 0:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2021، 0:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از اونجایی که قرار نیست ایران باشم تسم ایرانی میزارم تا فرهنگ ایرانی اسلامی رو گسترش بدم.
+
نادیا که تو همه کشورا هست.
+
احمد به این خوش اوایی کیف کن

خب باید عرض کنم ک اینا ایرانی نیستن اکثرا عربیَن Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان