امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(04-03-2026، 1:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:10)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله پس
میام نتیجشو بهت میگم Telegh_01

ببین منم امسال شرکت کرده بودم کلا در حد اون تلاشی که کرده بودم نشد رتبم بعد شنیدم همه ناراضی بودن از درصدا ولی نمیدونستم دستکاری ام شده

من تجارت با همه چی تطبیق داده بودم
درصدم پنجاه بود
دیگه با ربع قرن سن دفعه اولم نیست که گزینه جا به جا بزنم ((:
تجارت برای من زده بودن منفی پنج (((:
بعد من اینطوری بودم که
وااااااا

منممم با اون جوابی که بعد ازمون اومد تطبیق دادم خیلیییی فرق داشت همه چیم مخصوصا همین تجارت و اصول و متون فقه ولی دیگه بیخیالش شدم
پیگیر نشدید شما؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK
آگهی
(04-03-2026، 1:14)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تجارت با همه چی تطبیق داده بودم
درصدم پنجاه بود
دیگه با ربع قرن سن دفعه اولم نیست که گزینه جا به جا بزنم ((:
تجارت برای من زده بودن منفی پنج (((:
بعد من اینطوری بودم که
وااااااا

منممم با اون جوابی که بعد ازمون اومد تطبیق دادم خیلیییی فرق داشت همه چیم مخصوصا همین تجارت و اصول و متون فقه ولی دیگه بیخیالش شدم
پیگیر نشدید شما؟

برای من تجارت و آدم ‌ و جزا دستکاری شده بود...
من نه
ولی دوستام پیگیر شدند
گفتند اعتراض وارد نیست(:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(04-03-2026، 1:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:14)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیگیر نشدید شما؟

من نه
ولی دوستام پیگیر شدند
گفتند اعتراض وارد نیست(:

ایناام که بکشیشون هیچوقت اشتباهشونو قبول نمیکنن
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(04-03-2026، 1:16)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه
ولی دوستام پیگیر شدند
گفتند اعتراض وارد نیست(:

گردن نگیرن پدرسگا
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(04-03-2026، 1:10)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش یکم ویرده
پیک میزنی خودتیو خودت
ولی اکی میشه دنت وری.-.

حله پس

(04-03-2026، 1:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم حقوق خصوصی‌ام
اره  امسال برای خیلی هارو دستکاری کرده بودن

ببین منم امسال شرکت کرده بودم کلا در حد اون تلاشی که کرده بودم نشد رتبم بعد شنیدم همه ناراضی بودن از درصدا ولی نمیدونستم دستکاری ام شده

(04-03-2026، 1:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها راستی یادم نبود بهش اصلااا
نمیتونی مثلا بری دانشگاه ازاد یا پیام نوری یه رشته جدید چیزی یه ترم بخونی بعد از طریق درسی اقدام کنی؟

خیلی علاقه دارم و تلاش کردم واسش دیگه میسوزم و میسازم Telegh_01

اگه میدونی در هر صورت و شرایط موفقی و آینده‌ات تامینه ولش نکن
یاد اون میمه افتادم که میگفت فکر کن نشستی ۷ سال حقوق خوندی وکیل یا قاضی شدی ولی رژیم تغییر میکنه قانون عوض میشه (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(04-03-2026، 1:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:16)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گردن نگیرن پدرسگا

اره بابا(:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
کانفینگی چیزی ندارین؟ :ngh:
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(04-03-2026، 1:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله پس

خیلی علاقه دارم و تلاش کردم واسش دیگه میسوزم و میسازم Telegh_01

یاد اون میمه افتادم که میگفت فکر کن نشستی ۷ سال حقوق خوندی وکیل یا قاضی شدی ولی رژیم تغییر میکنه قانون عوض میشه (((:

وااای Telegh_01 واقعا بعدش دوباره باز از اول باید بخونم قانونارو
ایندم که تامین هست ولی خوب انجام هرکاری تو ایران دوبرابر جاهای دیگه تلاش میخواد
ببینم چی میشه حالا در آینده =)
 سپاس شده توسط BIG-DARK
elec
 سپاس شده توسط esiesi
(04-03-2026، 1:20)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 1:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای Telegh_01 واقعا بعدش دوباره باز از اول باید بخونم قانونارو
ایندم که تامین هست ولی خوب انجام هرکاری تو ایران دوبرابر جاهای دیگه تلاش میخواد
ببینم چی میشه حالا در آینده =)

حاجی جدی جدی توی همین شرایطیا
نمیدونم بخندم بهت یا غصه بخورم براتTelegh_01
نمیخوام اغراق آمیزش کنم ولی تلاش ۱۰۰۰ برابر میخواد خیلی سخته بدست اوردن خیلی چیزا از صفر..
دیگه صفر هم نیستیم با این وضع زیر صفریم
ارزو میکنم که موفق موفق باشی تو هر مسیری که پا گذاشتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: