امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

من به دنیا آمدم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 342
آگهی
(01-01-2014، 16:31)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:25)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمرا-_-

> _<
مامی
من دیگه بچه تو نیستم =|
افرین بر خواهرودوست وفادار

=)
یه خورده بیشتر ازم تعریف کن =)
=)

اخه می ترسم رودل کنی
نه تو تعریف کن رودل نمی کنم =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(01-01-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:31)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا؟=|
كمك كن=|

چی شده؟؟
دوتا از نى نى هامو به فرزندى قبول كن=|
نه سه تا=)

شووورم رفته >_< هیییییییییییییییییییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-01-2014، 16:32)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:29)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:26)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط كردم=|

=)
آورین مامان خوبم
پس فری هم بچه تو بید !
فری به مامی سلام کن ببینم
متاسفانه فقط باید بگم که این دختره از من بزرگ تره !
میشه بچه اول خونواده -__-
بدبختیه
نشد یه روز بچه اول بمونیم
کلا از اون رو یدنیا اومدنت بد شانس بودی فقط تویه مورد شانس اوردی ، اونم دوستی بامن

هووووووووووی
می زنمتا ! =|
الان تو این موقعیت وقت شوخیه
داره بچه موناع میادش =|
خیر سرت همین الان آبجیت شدش =|

چی میگی شنقل
(01-01-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:31)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا؟=|
كمك كن=|

چی شده؟؟
دوتا از نى نى هامو به فرزندى قبول كن=|
نه سه تا=)

دو تاشو فقت بیشتر نمی تونم من بچه هام بزرگن بعد سه تا نی نی؟
نه نه همون دو تا رو بزور بزرگ کنم دو تا بچت رو بزرگ میکنم
تستـــــــــــــــــــــــــــــــــ: )
چشم به جهان گشودم
 سپاس شده توسط MONA-GH
(01-01-2014، 16:32)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان شش تا ني ني دارم=)
نه يكى ت شيكممه=)

چی چی میگی من دارم می هنگم Huh

هر کی بیاد گفتگو می هنگه !
خاله جون بهت پیشنهاد میدم بری خونتون =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(01-01-2014، 16:33)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به دنیا آمدم

تو پسری یا دختر؟؟
بچه موناعی؟
من خاله بزرگه ی مامانتم
(01-01-2014، 16:34)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:32)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:29)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:26)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط كردم=|

=)
آورین مامان خوبم
پس فری هم بچه تو بید !
فری به مامی سلام کن ببینم
متاسفانه فقط باید بگم که این دختره از من بزرگ تره !
میشه بچه اول خونواده -__-
بدبختیه
نشد یه روز بچه اول بمونیم
کلا از اون رو یدنیا اومدنت بد شانس بودی فقط تویه مورد شانس اوردی ، اونم دوستی بامن

هووووووووووی
می زنمتا ! =|
الان تو این موقعیت وقت شوخیه
داره بچه موناع میادش =|
خیر سرت همین الان آبجیت شدش =|

چی میگی شنقل

هیچی بابا تموم شد
بچش به دنیا اومد =)
خاک تو سرت از دنیا عقبی =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان