امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 455

(19-08-2021، 1:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی داش تو مرامت بالاس اینجوری نگو آب میشیم ((((:
حاجی تو هات داگ
من کتلت با سس تک جزیره Telegh_01
داوش تخم مرغو دیدی وقتی میزنی زمین ؟ همونچوری پخش و پلاتیم بمولا v:
(19-08-2021، 1:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیما پلی لیستم پر بود از سعید مومنی ...
الان فقط این آهنگشو دوس دارم

هی داش تو مرامت بالاس اینجوری نگو آب میشیم ((((:

ها دلبر دل پَرِ غمه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://irsv.upmusics.com/Downloads/Musics/Meysam%20Sheykhi%20-X-%20Del%20Namire%20(128).mp3

این ی چیز دیگست ولی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl-shomalimusic.ir/d/6258254/saeid%20momeni_ghalb%20tanha%20-%20WwW.ShoMali%20Music.CoM.mp3

هعی امیر...
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، امیر‌حسین
آگهی
(19-08-2021، 1:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:08)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

this grave is a home for parham
he's dead for a friend
parham is dead
miran adamaaaaaaaaaaaaa
اشتی کردم (:
نگو از اینا من دلم اب میشه Big Grin
_
ولی ناراحتم ازتتتتتتتتتت
mian adamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
چشم(:
چرا مگه من چیکار کردممممممممممممممممممممممم؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، امیر‌حسین ، شـــقآیــق
(19-08-2021، 1:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
پرهام تویی؟Telegh_26Telegh_01
ی فولدر جدا کلی از این مدل آهنگا دارمTelegh_01
از الان دارم جمع میکنم واسه وقتی ک ماشین گرفتم بترکونمTelegh_01Telegh_42

@Mohlek
هنوز ب این اسمت عادت نکردم ایش|:

این چ‌خوب بود حسام31حسام تلگرام کانال موزیک نداری؟31
محلی31
زیپ‌کن و اپلود کن و بفرست برام دیگههه
ناشناس بگو (:

گفتگو آزاد | نسخه 455 35
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(19-08-2021، 0:18)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 0:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم بهت حرفای خوب خوب بزنم تا اون چرتا رو فراموش کنی

فراموش کردمشون (:
خوابم نمیاد تو چیی

وای منم
(19-08-2021، 1:11)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:10)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرااا انقدرر با خشونتتت

از سگای ادم فروش خوشم‌نمیاد Telegh_01

وای نههه ادم فروش نیستتتت
میترسههه
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-08-2021، 0:22)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*

وای خوشگلم ،عکست مث همیشه ناز بود 29

فدات بانو جان^^ Heart
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، شـــقآیــق
(19-08-2021، 1:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
پرهام تویی؟Telegh_26Telegh_01
ی فولدر جدا کلی از این مدل آهنگا دارمTelegh_01
از الان دارم جمع میکنم واسه وقتی ک ماشین گرفتم بترکونمTelegh_01Telegh_42

@"Molek"
هنوز ب این اسمت عادت نکردم ایش|:

این چ‌خوب بود حسام31حسام تلگرام کانال موزیک نداری؟31
محلی31
نه من عباس بوعذارم:دی
اها
اوه پس گنگت بالاس:>
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(19-08-2021، 1:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی تو هات داگ
من کتلت با سس تک جزیره Telegh_01
داوش تخم مرغو دیدی وقتی میزنی زمین ؟ همونچوری پخش و پلاتیم بمولا v:

(19-08-2021، 1:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها دلبر دل پَرِ غمه

https://irsv.upmusics.com/Downloads/Musics/Meysam%20Sheykhi%20-X-%20Del%20Namire%20(128).mp3

این ی چیز دیگست ولی

http://dl-shomalimusic.ir/d/6258254/saeid%20momeni_ghalb%20tanha%20-%20WwW.ShoMali%20Music.CoM.mp3

هعی امیر...
های های جانا
غم دارمه
کس ندارنه همچی‌ غم
ناشناس بگو (:

گفتگو آزاد | نسخه 455 35
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ ، Mohlek
(19-08-2021، 1:12)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:11)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سگای ادم فروش خوشم‌نمیاد Telegh_01

وای نههه ادم فروش نیستتتت
میترسههه

پدرسگ کجاست؟
ناشناس بگو (:

گفتگو آزاد | نسخه 455 35
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(19-08-2021، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2021، 1:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتی کردم (:
نگو از اینا من دلم اب میشه Big Grin
_
ولی ناراحتم ازتتتتتتتتتت
mian adamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
چشم(:
چرا مگه من چیکار کردممممممممممممممممممممممم؟
اول ک اومدی نیومدی پیشم این ی دونه
بعدم حالتو پرسیدم ج ندادی این دومی
ب صدامم سپاس ندادی ،این سومی Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان