10-07-2012، 16:09
نه بررسی تاریخ روسیه

|
گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم |
|||||
نه بررسی تاریخ روسیه
![]()
استقبال مردم چک اسلواکی از هیتلر
اون زنه را داره اشک شوق میریزه انگار ارزوی دیرینه اش اینه که المان ها بار دیگر متحد شوند ![]() میگم فرید بعضی وقتا حرفای جالبی میزنه یادمه گفت که استالین تشویق کننده میخریده حرف شما هم دقیقا مثل اونه (10-07-2012، 16:09)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم ولی من میگم موضوع مذهبی تر باشه بهتره
10-07-2012، 16:13
افزایش جمعیت در طول جنگ
جمعیت ۳۹ میلیون نفری فرانسه در سال ۱۸۸۰ به ۴۰ میلیون نفر در سال ۱۹۴۵ رسید منبع:ویکی پدیا یعنی شما انقدر ادم ساده لوحی هستید که میگید هیتلر تو کل دوران جنگ از 4 میلیون نفر یهودی که درمناطق تصرف شده اش بوده را 6 میلیونشون را کشته؟ عججججججججب
10-07-2012، 16:14
ولی من
میگم موضوع مذهبی تر باشه بهتره
10-07-2012، 16:15
نقل قول: استقبال مردم چک اسلواکی از هیتلر اجیر کردن این افراد کار ساده ای هست.البته کسانی که مخالفت با هیتلر نمی کردن ومقاومت نمی کردن وبه کشورشون خیانت می کردن هیتلر کاریشون نداشت. الآن میخوای من هزارتا عکس بیارم که مردم دارن واسه استالین گریه می کنن.کف می زنن یا عکسشو می بوسن. نقل قول: میگم فرید بعضی وقتا حرفای جالبی میزنه یادمه گفت که استالین تشویق کننده میخریده حرف شما هم دقیقا مثل اونه این حقیقت نداره اونها خریده نمی شدن بلکه به خاطر علاقشون تشویق می کردن.چنین حرفی خنده داره.البته امروزه غربی ها می گن که مردم می ترسیدن که تشویق نکنن وهرکی تشویق نمی کرده یه بلایی سرش می اوردن وهرکی منتظر بوده تا اون یکی تشویقش رو متوقف کنه واسه همین طولانی برای استالین تشویق می شده.این موضوعو برای هیتلر هم می گن. اما کاملا دروغه
10-07-2012، 16:16
موفقیت در جنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا المان میتوانست موفق شود اگر استالین کمی قابل اعتماد تر بود
10-07-2012، 16:17
نقل قول: یعنی شما انقدر ادم ساده لوحی هستید که میگید هیتلر تو کل دوران جنگ از 4 میلیون نفر یهودی که درمناطق تصرف شده اش بوده را 6 میلیونشون را کشتهیتلر یهودی ها رو از مناطق غیر اروپا هم اورده بود وجمعیت یهودیان اروپا 5 میلیون و سی صد هزار نفر بود. نقل قول: ولی منخب تاریخ مذهبی روسیه ![]() ![]() ![]() ![]()
10-07-2012، 16:18
حرف منم همینه اون چیزی که من درمورد هیتلر میگم شما در مورد استالین میگین و من نمیتونم مخالفت کنم
برای مثال این همه جمعیت را چگونه میشه اجیر کرد
10-07-2012، 16:18
(10-07-2012، 16:13)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من یکجا خوندم هیتلر به عبارتی بیشتر از دو/سومه یهودیان را قتل عام کرد
| |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|