امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سه دانشمند برجسته آمریکایی که معتقدند ایران باید بمب اتمی داشته باشد

ببین سازمان ملل چون یک عضوه بی طرف هستش میره مدارک رو بررسی میکنه و در جلسه با نمایندگان و اعضاش مدارک رو شرح میده منم دقیق نمیدونم ولی امریکا بدون اجازه ی سازمان ملل کاری نمیتونه بکنه فعلا فقط داره متحدینی برای خودش به دست میاره و ترس و وحشت در خاورمیانه به وجود میاره اگه سازمان ملل اجازه نده کاری نمیتونه بکنه ولی حالا اگه امریکا هم حمله کرد کلا تو این حمله هم خسارات زیادی میبینه هم خسارات زیادی وارد میکنه ولی خدا نکنه که جنگ رخ بده
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
نقل قول: ببین سازمان ملل چون یک عضوه بی طرف هستش میره مدارک رو بررسی میکنه و در جلسه با نمایندگان و اعضاش مدارک رو شرح میده منم دقیق نمیدونم ولی امریکا بدون اجازه ی سازمان ملل کاری نمیتونه بکنه فعلا فقط داره متحدینی برای خودش به دست میاره و ترس و وحشت در خاورمیانه به وجود میاره اگه سازمان ملل اجازه نده کاری نمیتونه بکنه ولی حالا اگه امریکا هم حمله کرد کلا تو این حمله هم خسارات زیادی میبینه هم خسارات زیادی وارد میکنه ولی خدا نکنه که جنگ رخ بده

سازمان ملل یک سازمان بی طرف هست نه یک عضو بی طرف(اندیشه کنم اشتباه کلامی باشه چیزی که گفتید)
امریکا بدون اجازه خیلی کار ها تاکنون کردهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
بابا خب همون یک سازمان بی طرف اصلا یک عضوه بی طرف معنی میده؟
اره حتما بدون اجازه سازمان ملل تو حوض دستشویی کرده؟
پاسخ
امریکا از 1945 تا 188 مورد حمله به کشور های جهان داشته که 90% ان ها بدون اجازه سازمان ملل بوده Wink

اخرین ها هم حمله به عراق و افغانستان

در ضمن در شورای امنیت اگه اشتباه نکنم 5 کشور هستند که حق وتو دارند
مثلا روسیه که اگه طرح بر ضد متحدان ان ها باشد سریع وتو می کنند Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
ارمی بدون هیچ دلیلی کشری به کشوری حمله نمیکنه مثلا تو یک رئیس جمهور وقتی ازت بپرسن به چه علت به اینو و اون حمله میکنی تو مثلا میگی منابع خوبی داره؟
پاسخ
نقل قول: ارمی بدون هیچ دلیلی کشری به کشوری حمله نمیکنه مثلا تو یک رئیس جمهور وقتی ازت بپرسن به چه علت به اینو و اون حمله میکنی تو مثلا میگی منابع خوبی داره؟

اقا چرا داری ماس مالی میکنی!؟ شما داری میگی امریکا فرشته هست! این جوری که شما امریکا رو از این چیز ها جدا می دونی پس امریکا یک کشور هست که منفعت همه ی کشور ها رو می خواد و خیلی کشور رو راستی هست.

شما خودتون نخست میگی امریکا بدون موافقت شورای امنیت و سازمان ملل به جایی حمله نکرده و هنجار شکنی نکرده ولی اکنون اینو میگی!؟
شما از قوانی حقوق بشر چیزی می دونی!؟ توی قوانین حقوق بشر گفته شده که هیچ کشوری حق حمله به کشور دیگه ای رو نداره مگر به دلیل دفاع از خود در برابر تجاوز کشوری.

اقای آیدین که نمی دونم چند تا کتاب و مقاله خوندی و یا اصلا خوندی یا نه و چند سالته و تخصصی داری یا نه. در گذشته هم کاربرانی مانند شما داشتیم که بدون دانش کافی یه چیزی گفتن و پستاشون رد تایید شده و یا ویرایش شده. اگر باز ببینم یه چیزی روی هوا همین جوری میگید رد تایید میکنم یا ویرایش میکنم.ازادی بیان خوبه تا وقتی که چیز هایی که بیان میشه دور از منطق و یا حقیقت تاریخ نباشه.

همین امریکا بود که دولت مصدق بدبخت رو سرنگون کرد و هی سنگ اندازی کرده جلوی ما. اکنون هم که به این روز افتادیم.

پاسخ
 سپاس شده توسط ARMY ، Mïņ̃†êR
من کی گفتم امریکا فرشتست؟من چندتا قانون بهت گفتم که اگه کشورا بزنن زیرش میشه بهشون حمله ی نظامی کرد.حرف دومم اصلا حرف اولم رو نقص نکرد من نمیدونم چه برداشتی کردی ولی واسم مهم نیست
رو هوا حرف نمیزنم اینو به عرفان مجتبی بسیجی و چندتن دیگه ثابت کردم
بله میدونم که تاحالا چند تاپیک یا چندنفر رو که حرف بر خلاف میل شما زدن یا بستید یا بن کردید حدودا 50 تا پست من رو هم حذف کردید ولی اصلا برام مهم نیست این کارا رو خیلی وقته میکنید بازم بکنید باز هی بیاید بگید که اینجا دموکراسی داریم اینجا ازادی داریم اون بر پشت شیر و خورشید بنده خدا هم تاحالا از دسته همین کاراتون خیلی شاکی بود و نمیدونستم قضیه چیه و حق رو به مدیرا میدادم ولی حالا میبینم ه جناب نیکولا فردی فوق العاده کم سواد رو هوا حرف زن و فردی تخیلی هستش و شما هم متکبر و دیکتاتور
واسم مهم نیست همونطور که شما به من گفتید بی اطلاع منم به شما اینارو گفتم
پاسخ
نقل قول: من کی گفتم امریکا فرشتست؟من چندتا قانون بهت گفتم که اگه کشورا بزنن زیرش میشه بهشون حمله ی نظامی کرد.حرف دومم اصلا حرف اولم رو نقص نکرد من نمیدونم چه برداشتی کردی ولی واسم مهم نیست

اقا محترم انگار توی خوندن هم مشکل داری. برگرد ببین چی نوشتی خودت. کدوم قانون!؟ امریکا و هیچ کشوری حق نداره سر خود به کشوری حمله کنه. حالا هر دلیلی می خواد داشته باشه داشته باشه. من چیزی رو دارم میگم که بهش میگن حقوق بشر.

نقل قول: رو هوا حرف نمیزنم اینو به عرفان مجتبی بسیجی و چندتن دیگه ثابت کردم
پس شما تحریف تاریخ هم میکنی!؟ میشه بگی پس کیا دولت مصدق رو سرنگون کردن!؟ امریکا واسه چی در جنگ کره دخالت کرد!؟ امریکا چرا به ویتنام حمله کرد!؟ من اگه بخوام شروع کنم جرایم امریکا رو بگم پس از 1945 به بعد که تموم نمیشه حالا حالا ها! خودش میشه یه مقاله!

نقل قول: نیست این کارا رو خیلی وقته میکنید بازم بکنید باز هی بیاید بگید که اینجا دموکراسی داریم اینجا ازادی داریم اون بر پشت شیر و خورشید بنده خدا هم تاحالا از دسته همین کاراتون خیلی شاکی بود و نمیدونستم قضیه چیه و حق رو به مدیرا میدادم ولی حالا میبینم ه جناب نیکولا فردی فوق العاده کم سواد رو هوا حرف زن و فردی تخیلی هستش و شما هم متکبر و دیکتاتور
دموکراسی اصلا می دونی چیه !؟ شما یه فرد 15 ساله هستی که هیچ دانشی نداری ولی می خوای بدون دانش دیدگاه بدی واسه دیگران. تز میدی باید منتظر آنتی تز و سنتز هم باشی.
من پشت شیر و خورشید رو نمیشناسم چون وقتی من نبودم ایشون اینجا بودن. ولی خوب می دونم نیکلا چند بار تاپیکاش پاک شد و چند بار پست هاشو ویرایش کردیم چون تاریخ از خودش در میاورد.
شما حاضر میشی کسی تاریخ سازی بکنه و شما جلوش سکوت کنی!؟ ازادی بیان رو پس نمی دونی چیه!
شما به جای پاسخ منطقی و تاریخی دادن به خیلی از تاپیک ها میای بحث های نامربوط و صد البته چاخان راه میندازی.
وقتی چیزی نمی دونی چیزی نگو.

خودتم خوب می دونی دانشت چقدر پایین هست و هیچی کتاب درست و حسابی نخوندی و اصلا مقاله ی درست و حسابی هم توی عمرت ندیدی. اگه می خوای ما رو بپیچونی بپیچون ولی خودت رو نمی تونی بپیچونی.

پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
همانطور دوست عزیز اقای فرید رومل گفتند ما قانونی برای حمله به کشوری نداریم مگر در شرایط خیلی خیلی خیلی خاص که ان هم توسط شورای امنیت تصویب میشه و باید ارتش های صلح سازمان ملل وارد عمل بشوند نه ارتش کشوری خاص

حمله به پاناما کلا بدون دلیل بود
حمله به ویتنام هم بدون دلیل بود دو تا کشور ویتنام شمالی و جنوبی در حال درگیری بودند . ویتنام جنوبی با ویت کنگ ها هم می جنگید که اهالی ویتنام جنوبی بودند ولی خواستار الحاق کشورشان به ویتنام شمالی بعد امریکا ناگهانی دخالت کرد و به اندازه 50 برابر بمب هسته ای در هیروشیما بر سر مردم ویتنام ظرف چند روز بمب خالی کرد !
بعد هم با ذلت تمام شکست خورد و عقب نشینی کرد

دخالت نظامی در افغانستان به دلیل واهی تروریست
دخالت در عراق به دلیل سلاخ های شیمیایی ( که صدام حسین از ترس سازمان ملل و حمله بین سال های 1999 تا 2002 همه سلاح های شیمیایی خود را از بین برد یا به سازمان ملل تحویل داد یا با نظارت دقیق سازمان ملل از ان ها نگهداری می شد پس عراق 2003 اصلا سلاح شیمیایی و کشتار جمعی نداشت )

دخالت در نظامی در گرانادا و کلمبیا

و ...

امریکا 1939 رو همه یه امریکا خوب و ساکت می دانستند ولی فکر نمی کردند که تنها کشوری در جهان باشد که از 1945 به بعد بیشترین حملات نظامی به خاک کشور ها را از ان خود کند
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
امریکا فقط به دنبال منافع خودشه هر حمله ای هم که کرده اولش منافع خودشو سنجیده. بشار اسد هم یه دیکتاتوره که باید سرنگون بشه اما نه با حمله امریکا مگر این که سازمان ملل مدارکی پیدا کنه که بشار مردم خودشو میکشه. که البته در این شکی نیست من تا به حال با دو نفر از کسانی که اهل سوریه بودن چت کردم اون ها هم در مورد بشار همین هارو میگفتن. اگه سوریه رو امریکا بگیره یعنی تونسته یه پایگاه نظامی بزرگی برای نیروهاش تصاحب کنه بعد هم هدفش میشه کشورهای خاورمیانه به خصوص ایران تو حمله به ایران هم ما کلی ضرر میبینیمو بدبخت میشیم و اگه در نهایت شکست بخوریم میشیم پایگاه بعدی امریکا بعد امریکا تمام نفتمونو تصاحب میکنه و چند نفر وابسته به خودش رو برای حکومت تو ایران انتخاب میکنه. درست میشه مثل حمله ی مغول ها. البته روسیه وایران با حمایته همه جانبه از همون اول جلوی تصرفه سوریه رومیگیرن.ولی اگه این دوکشور شکست بخورن اون وقت چین اگه برضده امریکابشه برای امریکاومتحدانش گرون تموم میشه چون چین چندبرابر امریکا نظامی داره وتجهیزاتشم پیشرفتس.وارده خیلی از بحثانشدم چون دستم شکست فقط سره یه اسم بحث نکنیدمهم اصله عمله.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان