05-12-2012، 23:53
برو بابا خيلي زشتي قشنگي كه به برو رو نيس به اخلاقه كه تو از همه ي دنيا هم زشت تري اقاي ميهن دوست دانشمند بازم ميگه من فداي سريال و بازيگراشم همچنين جاستين.
|
حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ |
|||||||||||||||||
05-12-2012، 23:53
برو بابا خيلي زشتي قشنگي كه به برو رو نيس به اخلاقه كه تو از همه ي دنيا هم زشت تري اقاي ميهن دوست دانشمند بازم ميگه من فداي سريال و بازيگراشم همچنين جاستين.
06-12-2012، 0:07
اگه فدای سریال و بازیگراشی خب چرا اینجا اومدی میگی؟ ما میگیم این سریال بد و ضد ایرانیه به این علت و به اون دلیل. یا بیا این نظراتو تایید کن یا با دلیل و مدرک بگو حرفتون اشتباهه.
سریال رو هم دوست داری خب برو شبا ساعت 11 ببین. به ما چه؟ خوشگلی و زشتی هم اگر به اخلاقه که بازم شما اخلاق منو ندیدی.(بیشتر از اینم در این رابطه حرفی زده بشه نشان از بی منطقیه چون نه من آشنایی قبلی با جنابعالی دارم نه شما با من)
06-12-2012، 11:19
بعد پورمن ميگه مهربون باش با آرامش صحبت كن و به حرفاشون گوش كن!! :|
اصن به من چه؟ دليل و مدرك مياري بازم قبول نميكنن! كسي كه خودشو به نفهمي زده من چيكارش كنم؟؟ برو طرفداري همونا رو بكن ! وقتي موقع جنگ سرد تموم شد و جنگ نطامي راه اندختن ميفهمي! تقصير تو و امثال تو نيست تقصير اين مسئولاي بي كفايت كشوره كه باعث شده بريد سمت اين چرتو پرتا! او ضرغامي حيوون هم صدا و سيما رو به گند بكشه!
06-12-2012، 11:46
تازه:
نخست وزیر ترکیه به کارگردان این فیلم اعتراض کرده چراکه بربرها قبل از عثمانی ها بودن و درضمن ادمایی زن باز نبودن وفقط درجنگ و فتح سرزمین ها بودن.. که کارگردان این فیلم گفته این تاریخ ایران (شاه عباس) هست که نخست وزیر ترکیه این احانت به ترکیه و ایران و بی ارزشی این کارگردان دونسته.
08-12-2012، 22:16
اينارو با من بوديد؟
09-12-2012، 1:11
man dost daram filmesho makhsosan lio namzade khoramo
09-12-2012، 14:32
ابراهیم پاشا هم تو چالدران تا نزدیک زنجان اومد
09-12-2012، 14:46
(09-12-2012، 14:32)Mahdi m.g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جنگ چالدران زمان سلطان سلیم رخ داد.اون موقع ابراهیم پاشا هنوز بدنیا نیومده بوده اونوقت چطور تا زنجان اومد. چرا حرف الکی از خودتون درمیارین؟
09-12-2012، 15:21
من از ماهواره بدم میاد
افرین .
![]() ![]() ![]() ![]() ولی ظاهرا فیلمش چیز داره ![]() ![]()
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
فروش حریم شخصی برای گرفتن لایک؟ |