امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟

برو بابا خيلي زشتي قشنگي كه به برو رو نيس به اخلاقه كه تو از همه ي دنيا هم زشت تري اقاي ميهن دوست دانشمند بازم ميگه من فداي سريال و بازيگراشم همچنين جاستين.
پاسخ
آگهی
اگه فدای سریال و بازیگراشی خب چرا اینجا اومدی میگی؟ ما میگیم این سریال بد و ضد ایرانیه به این علت و به اون دلیل. یا بیا این نظراتو تایید کن یا با دلیل و مدرک بگو حرفتون اشتباهه.
سریال رو هم دوست داری خب برو شبا ساعت 11 ببین. به ما چه؟
خوشگلی و زشتی هم اگر به اخلاقه که بازم شما اخلاق منو ندیدی.(بیشتر از اینم در این رابطه حرفی زده بشه نشان از بی منطقیه چون نه من آشنایی قبلی با جنابعالی دارم نه شما با من)
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
پاسخ
بعد پورمن ميگه مهربون باش با آرامش صحبت كن و به حرفاشون گوش كن!! :|
اصن به من چه؟ دليل و مدرك مياري بازم قبول نميكنن!
كسي كه خودشو به نفهمي زده من چيكارش كنم؟؟
برو طرفداري همونا رو بكن ! وقتي موقع جنگ سرد تموم شد و جنگ نطامي راه اندختن ميفهمي!
تقصير تو و امثال تو نيست تقصير اين مسئولاي بي كفايت كشوره كه باعث شده بريد سمت اين چرتو پرتا!
او ضرغامي حيوون هم صدا و سيما رو به گند بكشه!
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs ، بر پشت شیر،خورشید اثر ، F A R ! N
تازه:
نخست وزیر ترکیه به کارگردان این فیلم اعتراض کرده چراکه بربرها قبل از عثمانی ها بودن و درضمن ادمایی زن باز نبودن وفقط درجنگ و فتح سرزمین ها بودن..
که کارگردان این فیلم گفته این تاریخ ایران (شاه عباس) هست که نخست وزیر ترکیه این احانت به ترکیه و ایران و بی ارزشی این کارگردان دونسته.
حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ 4
پاسخ
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، F A R ! N
اينارو با من بوديد؟
پاسخ
man dost daram filmesho makhsosan lio namzade khoramo
پاسخ
ابراهیم پاشا هم تو چالدران تا نزدیک زنجان اومد
YOU EITHER DIE A HERO OR YOU LIVE LONG ENOUGH TO SEE YOURSELF BECOME THE VILLAIN

حریم سلطان یـــــا حریم ایران ؟؟ 4
پاسخ
(09-12-2012، 14:32)Mahdi m.g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابراهیم پاشا هم تو چالدران تا نزدیک زنجان اومد

جنگ چالدران زمان سلطان سلیم رخ داد.اون موقع ابراهیم پاشا هنوز بدنیا نیومده بوده اونوقت چطور تا زنجان اومد.
چرا حرف الکی از خودتون درمیارین؟
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، بر پشت شیر،خورشید اثر
من از ماهواره بدم میاد
پاسخ
 سپاس شده توسط farhad74 ، ps3000
افرین .Heart ماهواره واقعا چیزشره محضهDodgy. منم با اینکه سریالشو ندیدم ازش متنفرمDodgy چون اونایی که از تعریفش شنیدم فهمیدم فیلم چرتیهDodgy

ولی ظاهرا فیلمش چیز دارهBig Grin حال میده با بچه ها ببینیم و بخندیم و ...Big Grin
بهتون پیشنهاد میکنم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، آریوبرزن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فروش حریم شخصی برای گرفتن لایک؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان