موضوعها: 28
سپاس ها 1727
سپاس شده 1176 بار در 513 ارسال
حالت من: هیچ کدام
والا اینا رو به اونااایی بگو که صبح تا شب پایه ماهواره اند بعدم یکیشون مثله پیشوا میگه من از اینکه ایرانیم احساس شرم میکنم باید از این شرم داشته باشی که ایران ایرانی جماعت رو نمیشناسی و عین ربات هرچی تو ماهواره است تو ذهنت حک میکنی بی هیچ دلیل و منطقی و آفرین که طبق خواسته ی اونا داری پیش میری هر گلی زدیم به سره خودمون زدیم خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد......
موضوعها: 5
سپاس ها 391
سپاس شده 308 بار در 142 ارسال
تو دوره های مختلفی از تاریخ ترک های غزنوی و سلجوقیان به ایران مهاجرت کردن ک دسته ای از بزرگترین مهاجران ب ایران بودن و توی ایران موندن ایرانی ها هم ک مهمون نواز بودن اونارو بین خودشون پذیرفتند.
مناطق جنوب ک من ازش صحبت میکنم مختص جلگه ی خوزستانه. خوزستان هم ک پر آب ترین استان ایران بوده و هست و میدونیم ک هر جا آب هست آبادانی هم هست اقوام اولیه هم ک توی استان ساکن بودند جذب کشاورزی این بخش از کشور شدن و اونا عیلامی بودن، ک حتی قبل از هخامنشیان تو این منطقه بودن
بحث بر سر ترک آذری بودن شما نیست بحث بر سر هویت ایرانیه
سال هاست شیطان فریاد می زند:
آدم پیدا کنید...سجده خواهم کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
موضوعها: 197
سپاس ها 663
سپاس شده 3950 بار در 1309 ارسال
میسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
موضوعها: 0
سپاس ها 44
سپاس شده 51 بار در 28 ارسال
خدایی راست میگی...
خودمونو گُم کردیم
من احساس غریبه ای میکنم
من سپاس گدایی نمیکنم

موضوعها: 23
سپاس ها 82
سپاس شده 379 بار در 50 ارسال