امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من ایرانیم؟؟؟(جالبه بخونید)

والا اینا رو به اونااایی بگو که صبح تا شب پایه ماهواره اند بعدم یکیشون مثله پیشوا میگه من از اینکه ایرانیم احساس شرم میکنم باید از این شرم داشته باشی که ایران ایرانی جماعت رو نمیشناسی و عین ربات هرچی تو ماهواره است تو ذهنت حک میکنی بی هیچ دلیل و منطقی و آفرین که طبق خواسته ی اونا داری پیش میری هر گلی زدیم به سره خودمون زدیم خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد......

پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
آگهی
چرت محضSleepyه
اخلاقم گند است؟؟
به خودم مربوط است!!
غرورم از حد گذشته است؟؟
به خودم مربوط است!! ...
تمام زندگی ام خودخواهانه است؟؟
زندگی خودم است!!
از عده ای متنفر شده ام؟؟
به خودم مربوط است!!
از ناصحان خوشم نمی آید؟؟
سلیقه ی خودم است!!
صدای خنده هایم از حد عادی بلندتر است؟؟
خوش حالی خودم است!!
عده ای را به فراموشی سپرده ام؟؟
حافظه ی خودم است!!
دلم می خواهد این گونه باشم!!
مجبور به تحمل من نیستید من همینم راضیم از خودم
اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد، شوخی نیست من شاه شطرنجم !!!
صبورم و عجول!!
سنگین...
سرگردان...
لجباز به مقداری زیاد ...
آرزو طلب نمیكنم، آرزو میسازم...

پاسخ
(28-03-2013، 20:32)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وستی که ادعاته...
ببینم اسمت چیه؟
میدونی اینا کی بودن؟
"ارشاویر"
"ارتان"
"بهرام"
"نادر"
[color=#32CD32]
میدونی؟

ضمناً اعراب جنوب، اکنون در منطقه باستانی که قبلاً ترکها در اونجا ساکن بوده اند، ساکن می باشند. نام های ترکی این مناطق، خود گواه محکمی بر این مدعاست.

ترکها از ساکنان باستانی این مرز و بوم اند و هم اکنون نیز اکثریت نسبی جمعیت ایران را تشکیل می دهند، و به قولی هیچ کس تو این کشور مهمان نیست! (حالا کاری با افغانها ندارم)

(29-03-2013، 22:23)zahremare_hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت محضSleepyه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam
(29-03-2013، 23:17)own_95 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این پاسخ هایی ک دادی من متوجه شدم ترک هستید..درسته؟؟
من هم اتفاقا جنوبی هستم و یه جورایی هم عرب، این حرف های شما رو قبول ندارم. تا حالا اسم شوشتر و خوزستان ب گوشت خورده مهد تمدن و اینا؟ پس ترک ها نبودن ک از اولــــ تو ایران بودن
شما سرشماری کردی ک آمار دادی اکثریت ترک هستن؟؟ اصلا باشن چه ربطی داره؟؟؟ این دلیل نمیشه

دوست گلم، بنده از اسمم معلوم هست که ترکم.

و گفتم اکثریت نسبی!

اکثریت نسبی به این معناست که اگر در کشوری 3 ملت زندگی کنند، جمعیت یکیشون 1 میلیون نفر، یکیشون 2 میلیون نفر، و اون یکی 2/2 میلیون نفر باشه، در این میان ملتی که بیشترین جمعیت رو داشته باشه بعنوان اکثریت، نسبت به اون یکی ملت ها، محسوب میشه.

یعنی در ایران، جمعیت ترکها، از فارسها مقداری بیشتر هست.

ضمناً مناطق جنوب تا قبل از هخامنشی ها منزلگاه اقوام پروتو-تورک "کنگر" بوده است.

از اینها گذشته، اکنون که هر کجا نامی ترکی دیده میشه، فوراً به یک نام عجغ وجغ تبدیلش می کنن، هنوز هم که هنوزه مناطق جنوب دارای سکنه ترک بومی و نامهای ترکی فراوانند. (چهولو - بوچیر - خیرگو - شیرینو - خوش مکان و ... - حالت و وضعیت نامهای روستائی هم که معلومه ...)

از همه اینها بگذریم، منظور من اینه که وقتی ما کلمه "ایرانی" رو بکار می بریم، بایستی متوجه باشیم که منظور ما همه ملل ساکن ایران هستش. و این درست نیست که "ایرانی" بگیم و تنها از "فارس" صحبت کنیم !!
من ایرانیم؟؟؟(جالبه بخونید) 4
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
تو دوره های مختلفی از تاریخ ترک های غزنوی و سلجوقیان به ایران مهاجرت کردن ک دسته ای از بزرگترین مهاجران ب ایران بودن و توی ایران موندن ایرانی ها هم ک مهمون نواز بودن اونارو بین خودشون پذیرفتند.
مناطق جنوب ک من ازش صحبت میکنم مختص جلگه ی خوزستانه. خوزستان هم ک پر آب ترین استان ایران بوده و هست و میدونیم ک هر جا آب هست آبادانی هم هست اقوام اولیه هم ک توی استان ساکن بودند جذب کشاورزی این بخش از کشور شدن و اونا عیلامی بودن، ک حتی قبل از هخامنشیان تو این منطقه بودن
بحث بر سر ترک آذری بودن شما نیست بحث بر سر هویت ایرانیه
سال هاست شیطان فریاد می زند:
آدم پیدا کنید...سجده خواهم کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
پاسخ
میسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس​سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس​سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس​سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
(30-03-2013، 20:42)own_95 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوره های مختلفی از تاریخ ترک های غزنوی و سلجوقیان به ایران مهاجرت کردن ک دسته ای از بزرگترین مهاجران ب ایران بودن و توی ایران موندن ایرانی ها هم ک مهمون نواز بودن اونارو بین خودشون پذیرفتند.
مناطق جنوب ک من ازش صحبت میکنم مختص جلگه ی خوزستانه. خوزستان هم ک پر آب ترین استان ایران بوده و هست و میدونیم ک هر جا آب هست آبادانی هم هست اقوام اولیه هم ک توی استان ساکن بودند جذب کشاورزی این بخش از کشور شدن و اونا عیلامی بودن، ک حتی قبل از هخامنشیان تو این منطقه بودن
بحث بر سر ترک آذری بودن شما نیست بحث بر سر هویت ایرانیه

عزیز دل، چطور شده که مهمونا، برای زمینهای به اصطلاح فارسها "اسم" گذاشتن؟
شما فکر می کنید که مناطق زندگی هموطنان فارس، چند درصد اراضی ایران هستش؟
فکر می کنید که همین مرز ایران، مرز بین ملت هاست؟

خب، این جملاتی که در موضوع مطرح شده، در مورد هویت "فارسی" هستش ولی در عوض "من ایرانیم؟!" نوشته شده. و این یعنی ایران را تنها "سرزمین فارسها" قلمداد کردن!!

بنده هم دوست ندارم که موضوع رو انقدر کش بدیم، در یک کلام منظور من اینه که «ایــرانی ◄ ≠ فــارس»
من ایرانیم؟؟؟(جالبه بخونید) 4
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
خیلی عالی بود
من از اینکه فرزندانم. در آینده چه مامان باحالی دارن بهشون غبطه میخورمBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
خدایی راست میگی...
خودمونو گُم کردیم
من احساس غریبه ای میکنم
من سپاس گدایی نمیکنمAngelAngel
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
برا من تکراری بود چون قبلا یه جا خوندمش
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  این شخص دختره یا پسره (جالبه) !!!!
Heart بخونید اما فکر کنید
  اگر میخواید یه پسر/دختر رو عاشق خودتون بکنید بخونید(راه حل)
  جوک خنده دار جدید(بیاین بخونید)
  وقتشه متوجه قدرت اصلی چشمت بشی.... خیلی جالبه بیا تو
Thumbs Up family...بخون خیلی جالبه..
  فکر کن ......(جالبه)
Heart ♛فروردینی یعنی عشق(خیلی جالبه بیا بخون تا تهش)ஜ۩۞۩ஜ
  اسم میوه کیوی از یه پرنده شبیه کیوه گرفته شده است....خیلی جالبه...
  چی به سر این سه تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جالبه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان