امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باور می کنید این دختر 20 ساله باشد ؟! (+عکس)

ohhhhh my godHuh
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(27-07-2013، 2:32)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باور می کنید این دختر 20 ساله باشد ؟! (+عکس) 4

به گزاارش تکناز لاکسمی در این سال ها مجبور به تحمل نگاه های خیره مردم و تمسخرها بوده ولی می گوید سخت ترین چیز وقتی است که او به آینده و شرایطش فکر می کند. او می داند که هرگز نمی تواند بچه ای داشته باشد و بنابراین هیچ نقطه روشنی را نیز در ازدواج نمی بیند.

یک تغییر نادر ژنتیکی از ۱۵ سال گذشته از رشد لاکسمی جلوگیری کرده است و او همانند زنی که در بدن یک کودک اسیر شده زندگی می کند.

این دختر ۲۰ ساله که اهل شهری خارج از دهلی نو در هند است می گوید:” برخی اوقات وقتی به زندگی نرمالی که می توانستم داشته باشم فکر میکنم، ناراحت می شوم. من می توانستم زندگی شاد و مستقلی داشته باشم و از زندگی لذت ببرم همان طور که زندگی بقیه دختران همسال خودم را می بینم.”

سال ها ترس از سرزنش مردم و ترس از گروگان گیری باعث هراس لاکسمی به تنها بیرون رفتن از خانه شده، ولی او توانسته با حمایت خانواده اش با این ناهنجاری کنار بیاید.

مادرش پارواتی ۵۲ ساله خودش برای او لباس می خرد تا او از خرید لباس در بخش کودکان خجالت نکشد. برادرش ازاد نیز از شرایط مشابهی رنج می برد ولی توانسته به عنوان یک معلم مشغول به کار باشد و حتی می گوید این سرزنش ها و تمسخرها باعث سخت کار کردن او برای رسیدن به اهدافش شده است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواهر کوچکش سومان ۱۵ ساله، قد معمولی دارد و در بیرون همواره مراقب لاکسمی است و به او انگیزه می دهد. او از ملاقات با افراد جدید نفرت دارد چرا که مجبور به تحمل نگاه های خیره و شنیدن سرزنش های آنان است ولی به گزارش فان خونه او اکنون با حمایت پدرش بهادر و مادرش توانسته بر ترس خود فائق آید و در یک مغازه شروع به کار کند.

البته در آمد آن برای خانواده ضروری است، پدر خانواده نگهبان است و با در آمد ۸۰۰۰ روپیه (۸۸ پوند) زندگی می گذرانند.

درآمد اندک باعث شده آنها توانایی پرداخت هزینه هورمون رشد انسانی برای لاکسیم و ازاد را نداشته باشند.

در صورتی که آنها این هزینه را داشتند تا پیش از سن ۱۶ و ۱۷ سالگی می توانست این روش وضعیت را برایشان بهتر کند. اگرچه هنوز درمان های دیگری نیز وجود دارد ولی پزشکان معتقدند که آنها هر چه زودتر انجام شود تاثیر بهتری خواهد داشت.

نه
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
woooooooooooooooooooooooooooooooow
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
وایی.........آخه چرا؟؟؟؟
خدایا شکرت به خاطر بدن و عقل سالم که به ما دادی ........
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
(27-01-2014، 16:27)mahdi 021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
لطفا اسپم ندیدDodgy
پاسخ
چه بد

بعضی وقتا دردات اونقد شخصی میشن... که با خودتم حرفشو نمیزنی

پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
آخیcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
ممنون
[rtl]روي قبرم مينويسم ساکت،اينجا يکي خوابِ که دلش نميخواد پاشه[/rtl]
[rtl]روي قبرم مينويسم تابوت من يه کشتيِ يه نفره بودش که خارج کرد منو از دنياي راکد[/rtl]
[rtl]روي قبرم مينويسم کسي طلب آمرزش نکنه[/rtl]
[rtl]من اهل التماس کردن نبودم و نيستم[/rtl]
[rtl]کار بدم بيخ ريش خودمه[/rtl]
[rtl]اهل اينکه کسي ريشمو نبينه نيستم...[/rtl]

پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
SadSadSadSad
دلگیر شدم از این شبا از هرچی عشقه بعد تو
دستی نبود باور کنه سردی دستای منو
این رابطه تموم شد و روزای خوب یادت نموند
یادت میاد کی با تو بود
کی تو رو تا اینجا رسوند ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.
دلم سوخیییید
پاسخ
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
  انجمن فلشخور چهارده ساله شد!!!!!!!!!!!
  سابلیمینال بعد از ۹ ثانیه شخص موردنظرتون رو ملاقات کنید
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
  پای راست شما احمق است، باور نمی کنید؟ پس این تست را انجام دهید!!؟
  حماقت بسیار عجیب و باور نکردنی یک مرد
  یه بازی جالب (امتحان کنید)
Star دختر بود یعنی...........!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان