03-08-2013، 13:15
می تونی همچین آدمی رو نشون بدی ؟
|
فلسطین تا فلسطین(عکس) |
||||||||
03-08-2013، 13:15
می تونی همچین آدمی رو نشون بدی ؟
برو یکم تحقیق کن بعد بیا حرف بزن منم اگه فقط حرفای حکومتم رو میشنیدم همین حرفارو میزدم
شبکه ی 3 یا 6 بود که داشت صحبت میکرد ملیونی هم اومده بودند داشتند بهش گوش میکردند نماینده ی ولایت فقیه توی سپاه پاسداران
03-08-2013، 13:20
من ترجیح میدم به دروغای ممکلت خودم که اسلامیه گوش بدم
تا به دروغای یه مشت صهیونیست نامرد فراماسونیست من شیطان پرست نیستم
03-08-2013، 13:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-08-2013، 13:28، توسط Moji Viper.)
ززرشک ارین ربطی به شیطان پرستی نداره من کاری به اعتقادات و مذهب یا دین کسی ندارم چون هر کسی با هر دین و مذهب وعقایدی محترمه
حرفای ایدین رو کاملا قبول دارم و میگن چراغی که منزل رواست به مسجد حرام است اره من شاهدم این مرده(نماینده ی ولایت فقیه توی سپاه پاسداران) این حرفا رو زد باشه برو دروغای مملکت و یه مشت اخوند رو گوش کن ببینم به کجا میرسی این حرفا هیچ ربطی به شیطان پرستی نداره واگه حرفای اینا رو گوش نداده بودی الن مکیفهمیدی که زد مملکت بودن وزد این حکومت بودن ربطی به شیطان پرستی نداره بلکه سران این مملکت خودشون از 100تا شیطالن سر ترند
03-08-2013، 13:27
کی گفته صهونیستا شیطان پرستن؟کی گفته امریکایی ها شیطان پرستن؟کی گفته که خدارو نمیپرستن؟کی گفته برو حرفای اونارو گوش بده؟مطالعه کردن یعنی حرفای اونارو گوش کردن؟پس چرا بدون هیچ مطالعه ای میای اینجا حرف میزنی؟
03-08-2013، 13:28
چرا همش به فکر کشور های عربی هستین ؟؟؟؟
یه کم به کشور خودتون توجه کنید که بچه شش ساله داره وسط خیا بون گل میفروشه اخه این درسته؟؟؟
03-08-2013، 13:29
ina faghat zaher sazie ina az too pookan ke mikhan ba khoda bejangan
hatta laieghe fahsh ham nistan khoda midoone zire masjedolaghsa daran che ghalati mikonan
03-08-2013، 13:30
(03-08-2013، 13:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ده خب ناقص العقل وقتی عکس رو دلار علامت فراماسونیه ... من چی بگم ؟
03-08-2013، 13:32
اصن به ما چه چرا شما اینقد بحث میکنید.
از دست ما کاری بر نمیاد.
03-08-2013، 13:35
ببین هرجا رفتم داری توهین میکنی یا ادم باش و حرف بزن یا شمارو به خیرو مارو به سلامت.وقتی عکسه فراماسون روی دلار باشه یعنی همه ی اونوریا فراماسونن؟یا چون روی ریال ما خمینیه همه ی ما باید دوسش داشته باشیم ؟
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|