امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟

ولي به نظر من ايران كمي پيشرفت كرده از نظر حقوق چون ادماي امروزي اكثرا تحصيل كرده هستن و اون زماني كه نمي ذاشتن حتي دخترا از خونه بيان بيرون سر اومدهSleepy
به نظرم بعضي از ادماي عقب افتاده و كم فكر(البته ببخشيدا) دارن بين دخترو پسر فرق مي ذارن
این روزها زیادی ساکت شده ام...........
نمی دونم چرا حرفام..........
به جای گلو...............
ازچشمام بیرون میاد؟؟؟؟؟؟؟.............
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy
آگهی
اولا ازادی در بی بند و باری نیست
ازادی یعنی حجاب و داشتن حقوق
در ایران به نسبت سایر جهان خیلی بهتره
من خودم به فرانسه سفر کردم و دیدم که چجوری با زنان رفتار می کنند
حتی یه نفر رو دیدم که به سگش بیشتر از زنش توجه می کرد
در جوامع غربی زن یعنی ابزار و وسیله مردان
پس این وسیله رو میشه فروخت و خرید
ولی در قوانین اسلامی زن و مرد برابر اند و برتری فقط از لحاظ تقواست
درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ 4
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، سورنا فاول
(29-07-2012، 8:28)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شما مسلمانید این حرف رو میزنید میشه بگید اگه یه زن تو ایران بخواد اونجوری که خودش دوست داره لباس بپوشه باید چی کار کنه؟
زمانی باید بگی ایران ازادتره که همه ی ادما با هر ملیت و دینی بتونن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن نه بر پایه یک ایدوالوژی که از فسیل هم قدیمی تره. فقط کافیه یه نگاه به خیابونا و گشت .......بندازی بعدش میبینی اگه تو اروپا زن یه وسیله است اینجا یه ادمم حساب نمیشه ادمی که که میتونه واسه خودش تصمیم بگیره طرز لباس پوشیدنش چه جوری باشهAngry
بـــــهـ جــــــــا مـــــــــانده استـــــــــ ...
چیـــــــــــز ےِ  .. جــــایـــــــے .. کــــﮧ هیــــــــچ گاهــــــــ دیــــــگر ..
هیــــــــچ چیــــــــــــــز  ،
جــــــــــایش را  ُ پــــــــــر نخـــــــــــــــواهد کــــــــــــرد ...
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
ولی واقعا حقشونو می خورنا.Big GrinSmileBig GrinSmile

داره 30یا30 میشه ها
وقتی تنهاییم دنبال دوست می گر دیم.
پیداش که کردیم دنبال عیب هاش می گردیم.
وقتی که از دستش دادیم .
تنهایی دنبال خاطراتش می گردیم.

مراقب قلب ها باشیم.
هیچ چیز اسان تر از قلب نمی شکند.....

zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
حقوق زنان خوبه ورعایت هم میشه چیزی که بعضیابهش میگن حقوق زنان بی بندوباریه نه حقوق زنان
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
پاسخ
 سپاس شده توسط چه گوارا ، 1939 ، امیررضا* ، ☭Nicola☭ ، Son of anarchy
(29-07-2012، 9:22)any body نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2012، 8:28)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شما مسلمانید این حرف رو میزنید میشه بگید اگه یه زن تو ایران بخواد اونجوری که خودش دوست داره لباس بپوشه باید چی کار کنه؟
زمانی باید بگی ایران ازادتره که همه ی ادما با هر ملیت و دینی بتونن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن نه بر پایه یک ایدوالوژی که از فسیل هم قدیمی تره. فقط کافیه یه نگاه به خیابونا و گشت .......بندازی بعدش میبینی اگه تو اروپا زن یه وسیله است اینجا یه ادمم حساب نمیشه ادمی که که میتونه واسه خودش تصمیم بگیره طرز لباس پوشیدنش چه جوری باشهAngry
با آقای چه گوارا موافقم اما این حرف خانم رو هم مدنظر دارم.
اینکه جوری مردم بفهمن که اسلام دین محدودیت هاست درست نیست و اینکار نیازمند تلاش دولت اسلامیه بحث رو سیاسی نمیکنم ولی اینکه یک دولت بیاد دین رو القا بکنه و از یک طرف مردم رو در خفا قرار بده درست نیست. به نظر من اسلام واقعی دینی تحمیل شده با حجاب اجباری نیست. من اعتقاد راسخ دارم که اسلام بهترین دینه و دستوراتش ضامن سلامت شخص و اجتماعه اما اسلام با محدودیت تناقض داره و تنها امر به معروف و نهی از منکر رو میگه نه اینکه بیایم و اسلام رو به زور در خانه و زندگی و پوشش مردم وارد کنیم. این میشه استعمار و استبداد. با این حال فکر نکنید که اسلام فقط برای زنان مرزهایی قائله. مردان هم در اسلام بایستی از چیزهای زیادی اجتناب کنند با این حال آزادی در به کیش خود بودن هم هست به شرط اینکه جامعه به انحراف کشیده نشود.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ☭Nicola☭
لخت شدن یه زن و قدم زدن در خیابان ازادی نیست
این جور ازادی ها ازادی حیوانی هست که مخصوص خود حیوانات نمی باشد (اگر در بی بند و باری ازادی و پیشرفت هست حیوانات از همه ما پیشرفته تر اند ....شهید مطهری )
این بی بند و باری ها از کجا نشات می گیره از ماهواره ها
ماهواره ها هم تحت کنترل صهیونیست هست
به طور کلی تمامی رسانه های دنیا در اختیار صهیونیست است
همه می دونید تنها راه به فساد کشاندن یه جامعه بی بند و باری هست
و صهیونیست روی این روش خیلی حساب باز کرده
تا جامعه ما رو هم تسخیر کنه
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، بر پشت شیر،خورشید اثر
حقوق زنان داره بیش از حد ضایع میشه بعضی از اقایون هم زیاده از حد پررو هستن
درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ 4
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، علی جوکر ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy
اولا گروهی هستند اصلا نمی دونند ازادی چی هست ؟!

ازادی یعنی امریکا درسته ؟!

یعنی اینکه از هر 5 تا کودک 1 یکی حرامزاده است

یعنی اینکه قتل و کشتار نسبت به سال های 1950 در امریکا خیلی خیلی افزایش داشته که باعث نگرانی متخصصان جنایی و اجتماعی شده

ازادی اینکه در امریکا به یه دختر 10 ساله 23 نفر تجاوز کردند !

این ازادی ها به درد نمی خوره

الکی خودتون رو به کشتن ندید .

وقتی یه دختر جوان خودش رو نپوشاند یه پیرمرد رو وسوسه می کند چه برسه به یه جوان .
خب شیطان هم که ماشاالله همه جا اماده است و بعد ...

این ازادی بیشتر جان خود زنان رو به خطر می اندازد تا مردان .
فوقش یارو رو اعدام می کنند ولی هنوز نا امنی باقی می ماند .

می شیم مثل امریکا که خرید و فروش اسلحه کاری نداره و همچنین ادم کشتن !

وقتی حرامزاده در جامعه افزایش پیدا می کنه در مقابل هم جرائم افزایش پیدا می کنند .
قتل و تجاوز جنسی افزایش پیدا می کنه و اون وقت که واژه ای به نام امنیت دیگه معنا نداره .

امیدوارم به اون سطح از نا امنی نرسیم
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
1_ موضوع رو سیاسی نکنید

2_ حقوق زن و مرد باید مساوی بشه ولی حقیقت این هست که هیچ جای دنیا کاملا یا به اندازه ی زیاد مساوی نیست

3_ در خیلی از کشور ها از جمله ایران یه مرد می تونه چندین زن داشته باشه. جالبه که اون مرد حتی اگه شرعی هم عمل نکنه با پول و پارتی بازی میشه چن تا زن داشت.(توی دین اسلام داشتن چند تا زن شرایط سفت و سختی داره که هر کسی نمیتونه)

4_ حقوق زن فقط مربوط به پوشش نیست که. حقوق زن در تحصیل و رانندگی و بر خورداری از تمامی امکاناتی که مرد هم برخوردار است شامل می باشد و بسیاری از چیز های دیگه.

5_ انقدر مرد مرد نکنید چون اگر زن نبود مرد هم نبود. خیر سر خیلی از شما ها همتون مادر دارید. مادر هم ادم هست. مادر که کولفت خانه و نوکر بابای شما و خود شما که نیست.

نقل قول: اولا گروهی هستند اصلا نمی دونند ازادی چی هست ؟!

ازادی یعنی امریکا درسته ؟!
بینش و نگاه شما خیلی کوتاه هست نه؟؟؟
هر کی بگه ازادی یعنی امریکا؟؟؟ پس شما به ازادی شک داری که میگی ازادیه امریکا.

ازادی متجدد = ازادی بیان + ازای دیدگاه و اندیشه + ازادی دینی(هر کی به دین خود) + ازادی شخصیتی (این ها اصلی هاش بود)

من نمی خوام بگم کدوم از این ها توی ایران هست یا نیست. چون اگه بگم بحث سیاسی میشه. ولی ازادی متجدد. یعنی ازادی ای که در قرن 21 صداش میکنن اینه.

نمونه:
یک کشوری مثله سویس و یا نروژ و یا کره جنوبی از ازاد ترین کشور ها هستن که به دین و شخصیت و اندیشه و دیدگاه مردمشون کاری ندارن. یعنی نمیگن که همه باید مثله ما فکر کنن.

راستی این رو بگم که همه چیز هم توی امریکا ازاد نیست که شما میگی لخت بری بیرون. اتفاقا اگه برهنه در خیابان هایی مانند منهتن قدم بزنی پلیس دستگیرت میکنه و جریمه میشی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، any body ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان