امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(09-03-2026، 0:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم والا اگه تو میگی شاید هستم ((((:

حتی میدونم ک نیمه دوم بهمنی واااااییی 25r30
اصن تصوری راجب مهر ماهیا ندارم

حس میکنم شکست عشقی خوردم

۲۳ مهرم(((((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، saba 3 ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(09-03-2026، 0:37)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسییی ._____. 
تازه اینا بی حوصله های نیم ساعتی بودن اونایی که هفت هشت ساعت وقت میزارم خیلی باحال ترن 

اگه اوکی بودی بفرست حتما.
(09-03-2026، 0:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد بعد جنگ تو تلگرام یه گپ با دخترا داشته باشیم، جدا از گپ اصلی که قرار شد درست کنند!
انقدر که عسلید! (:

منم بیام گرل‌نایت. fly2
 سپاس شده توسط saba 3 ، Faust
(09-03-2026، 0:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 0:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی میدونم ک نیمه دوم بهمنی واااااییی 25r30
اصن تصوری راجب مهر ماهیا ندارم

حس میکنم شکست عشقی خوردم

۲۳ مهرم(((((:
وایی همین عدد ولی بهمنننن
ب من چ
من ۲۳ بهمن تبریک میگم
تموم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(09-03-2026، 0:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد بعد جنگ تو تلگرام یه گپ با دخترا داشته باشیم، جدا از گپ اصلی که قرار شد درست کنند!
انقدر که عسلید! (:

فک کنم تازه عان شدی
 سپاس شده توسط saba 3
(09-03-2026، 0:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 0:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر که عسلید! (:

منم بیام گرل‌نایت. fly2

اره تو و آرش هم میبریم!
گوگولیا! (:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(09-03-2026، 0:38)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق بعد از ۴صفه ک راجبش بود:

دعوا خب تموم شد دیر اومدم((((:
دیگ نتیجه رسید بحث‌چی بگم (:
البته بحثم جوری بود ترجیح میدادم شرکت نکنم
 سپاس شده توسط saba 3
(09-03-2026، 0:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 0:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر که عسلید! (:

فک کنم تازه عان شدی

تقریبا بله
(09-03-2026، 0:37)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+-----(^-^)-----+ 
وای این شکلکا رو خیلی دوست دارم. هیچکس هم جز فلشخوری جماعت استفاده نمیکنه

وای آره
من تازه با محمد آشنا شده بودم
میخواستم خودمو خیلی کیوت نشون بدم از ._. استفاده میکردم.
بعد نگو بنده خدا متوجه نمیشه اینا چی ان.
پرسید این نقطه خطا چیه میفرستی ..

و از اون به بعد براش توضیح دادم که اون نقطه ها چشمامن و اون خطه دهنم.

و یبارم اینطوری فرستادم براش
._
.

و گفتم که چشمم جا موند (((((:

هنوزم عاشق اینه ._.

باهاش قهر میکردم اینو برام میفرستاد که خودشو لوس کنه
._.
 سپاس شده توسط Wanton ، فرنودِ بن گیومرث
(09-03-2026، 0:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 0:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هااا من از هیچکدومتون ناراحت نیستممممم
چون از همتون متنفرمممممم29

نه اینو دیگه من واقعاً بهم برخورد 

cry girl

از بعضیا کمتر متنفرم
اگه بچه خوبی باشی جزوشونی._.
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان