امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

(27-10-2014، 14:29)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:26)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:25)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمرم پستم 50 تا لایک نخورده بود ... خر ذوق شدم ^_-

توی fb توی یه انجمن به نام عرق خور ها . دعوت شدم . 1 پست گزاشتم : همین

:
سلامتی سه همراه :
پـــــِیکـَمـو ...
گـوشـیـمو ...
سیگـآرم ...
+
+
+
سلامتی سه مکـآن :
قــَـلبـمو ...
قــَـبـرمو ...
بـآمِ شهـرمون...
+
+
در آخرم سلـامتی همـه ی عـاشقـآ . . .
+ یه عکس سیگاری (:

لایک:|
شد 53تا^_^

نوچ شد 200 تا ^__-

هر لایک تو برابر با 50 تا لایک اونا :} 3تا 50 تایی .. Angel

مرامتو عشقه(: ...
فدایی داری:V
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ըoφsիīkα
آگهی
(27-10-2014، 14:31)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا ==> مایده رو هعی لایک میکنی ؟!!! خبریه ؟؟ -___-
دادا من همه رو لایک میکنم(:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ըoφsիīkα
مایده !!!!! من دیشب با تو صحبت کرده بودم ؟!

فک کنم اشتباه گرفتم . همه ی دخترا تو گوشیم AFSHIN سیون . یکی ببینه میگه این افشین چرا 10-20 تا شماره دار؟ :>

(27-10-2014، 14:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:31)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن آدم شُدی :}

مرسی مرسی ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-10-2014، 14:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:29)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:24)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جفت سیبیلام قسم عاشق شده:|

|:

مـــادی مگــِ تو عــاشقـی ؟!

فــرصـت عــاشقی از کدومــ گوری یـافـت میشـه /: !!
با این لحنی تو گفتی فکر کردم خبریه._.
سیبیلا رو چیکار کنم..:|

عـــاشقی فــاز غمــ دارـه ...

فــاز مـــن غمـ نبــود ||:

قسمــ نخــور دیگــِ /:

چون قسمـ خوردی ایندفــِ مدیر نمیشی :| !

به نظرم عاشقی فاز** خلی داره:|
حرف از مدیریت نزن که دلم خونه:ngh:

**خـلی هســـتی |:

(:

مدیریـت .. مدیریـت .. مدیریت .ـــ. !

|:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-10-2014، 14:31)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:28)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:24)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از لحــاظــِ ...

|:

/:

.ــ. !
به جفت سیبیلام قسم عاشق شده:|

|:

مـــادی مگــِ تو عــاشقـی ؟!

فــرصـت عــاشقی از کدومــ گوری یـافـت میشـه /: !!
نبابا:| داره حرف درمیاره!
شایدم شدم خبر ندارم:|
اصلا اسم عاشق میاد همه به من چپ نیگا میکنینBig Grin
منم نمیدونم از کدوم گوری:|||

|:

هــان !
.__.بزنگم؟؟
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα
(27-10-2014، 14:30)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضوه دیشب هی یاد تو میفتادم:|
نمیدونم چرا:|
یادته چقد مثبت بودی؟._.
Big Grin
کلا یه مرضوه دیه بودی:|

آره آره :V

هکـو یادته ؟ :|||||||||||||||||

:||||||||

منو تا مرز سکته رسوندی D:

هعی .. -_-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ըoφsիīkα ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، -м α є ∂ є-
سلام ._.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(27-10-2014، 14:32)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:29)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:26)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2014، 14:25)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمرم پستم 50 تا لایک نخورده بود ... خر ذوق شدم ^_-

توی fb توی یه انجمن به نام عرق خور ها . دعوت شدم . 1 پست گزاشتم : همین

:
سلامتی سه همراه :
پـــــِیکـَمـو ...
گـوشـیـمو ...
سیگـآرم ...
+
+
+
سلامتی سه مکـآن :
قــَـلبـمو ...
قــَـبـرمو ...
بـآمِ شهـرمون...
+
+
در آخرم سلـامتی همـه ی عـاشقـآ . . .
+ یه عکس سیگاری (:

شد 53تا^_^

نوچ شد 200 تا ^__-

هر لایک تو برابر با 50 تا لایک اونا :} 3تا 50 تایی .. Angel

مرامتو عشقه(: ...
فدایی داری:V
بابا ایول ... تو آم که فدایی شدی :}
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -м α є ∂ є-
(27-10-2014، 14:33)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم اشتباه گرفتم . همه ی دخترا تو گوشیم AFSHIN سیون . یکی ببینه میگه این افشین چرا 10-20 تا شماره دار؟ :>

(27-10-2014، 14:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن آدم شُدی :}

مرسی مرسی ..
(:

سلام نورا:V
 سپاس شده توسط First Star
(27-10-2014، 14:33)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
نه باووو
پَریشب بامن حرفیدی:|
شهریارو یادته؟؟خخخخ((:
Big Grin
منو بزار عِماد:|
              چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15 46
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان