امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(09-03-2026، 1:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 1:07)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم خودم چند تا پیام بالاترSmile

عه پس دست دومه
با ذوق اومدم بگم بگا رفتیما

با اون پستی ک تو گذاشتی
ملت غیور و فلان ب حمدان Smile
آگهی
(09-03-2026، 1:08)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 1:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه پس دست دومه
با ذوق اومدم بگم بگا رفتیما

با اون پستی ک تو گذاشتی
ملت غیور و فلان ب حمدان Smile

تو ایتا کپی کردم((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@Faust
این شکلکها از یاهو مسنجر اومد وقتی اینا رو می زدی تبدیل به اموجی های یاهو مسنجر می شد بعد که یاهو فیلتر شد وارد چترومها و انجمنها شد
 سپاس شده توسط Faust ، shghyegh
رهبرا خودشون نیاز ب رهبر دارن
(09-03-2026، 1:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیییییییییی
واااااااایییییییی 
این خاطره ته ته ته ته ذهنم بود 
۹۹ درصد کاملا یادم رفته بود!!!! 
چه ترکیب عجیبی(((((((: واقعنم چنگال بود 
چیشد خدایی ایمان اومد تو گروهمون؟! اصن وایبامون بهم نمیخورد (((((= 

___

من جواب این سوالو میدونم! مال وقتیه که ایموجی گوشی وجود نداشت یا خیلی کمتر بود نسبت به الان. من خیلی بچه بودم. کیبورد دانلود میکردیم ازین مدل ایموجیا داشت. فکر میکنم یک نوع گونه ی جهش یافته ی اون ایموجیا بوده که توی فلش به وجود اومده 

خوب چیزی تور کردی جدی D: خدا نگهش داره 

حافظه رو داری؟

فکر کنم گروه مدیریت بود برای همینم ایمان بود ((:

____

آهان چه جالب.

قربونت عزیزم لطف داری یکی از خوباش قسمت شما شه :*
 سپاس شده توسط sober ، Berserk
(09-03-2026، 1:05)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile))))))))

(09-03-2026، 1:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DGAF^-^

(09-03-2026، 1:10)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصد خودکشی داره؟

بچه ها کامنتاتونو پاک میکنم زیرش
نگران خودتونم
چیزی خواستین بگین درموردش نقل قول کنین توی گ.ا چون گمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، KVYmVN ، Emmɑ
(09-03-2026، 1:14)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 1:05)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile))))))))

(09-03-2026، 1:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DGAF^-^

(09-03-2026، 1:10)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصد خودکشی داره؟

نگران خودتونم

ما بتونیم خوبیای شمارو جبران کنیم Wink
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(09-03-2026، 1:14)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصد خودکشی داره؟

نگران خودتونم

یاد فیلم مدیر مدرسه افتادم
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(09-03-2026، 1:15)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران خودتونم

ما بتونیم خوبیای شمارو جبران کنیم  Wink

خجالتم ندهHeartTelegh_01

(09-03-2026، 1:17)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران خودتونم

یاد فیلم مدیر مدرسه افتادم

ندیدمش، اگه دیدمم یادم نمیاد
حالا چرا یادش افتادی؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-03-2026، 1:17)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدمش، اگه دیدمم یادم نمیاد
حالا چرا یادش افتادی؟
https://jabeh.com/v/1nUc0O
کلا 14 دیقست نگاه کن ببین چرا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان