امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 17:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی چـرآ پـ . خــ رـو جوـآب نـدآدیـ ؟ |:

کدوم پ خ؟:|

یـنی نیـومـده ؟ |:

ابلــــــــح -_-

قهــری بـآم ؟ -_-
ارع-___-

غلـط میکـنی قـَر بـآشـی -_-

مگـه دَس خـودتـه ؟ -_-

سـَره چی قهـری اونوخـ ؟؟ -___-
محل نمیدی-_-
حذف کردی منو از لیست-__-
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(25-04-2014، 17:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـغییری که در من به وجود اومده رو حس نمیکنید؟!:ngh:

نـآرآحـتی ||:

نـوچ !!

اگه گفتی ؟!^_-
(25-04-2014، 17:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار بد اخلاق شده ای-__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

رنگ موهاتو عوض کردی؟Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(25-04-2014، 17:49)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...... الـآن بـاز باید بشم خـرآب کآر قدیم ؟ .....

نـع |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
(25-04-2014، 17:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفی ندارم !! ..

من اول شدم ^_^

چقدر خوشحالم |:
میفـهمی من اول بـودم یعنی چی ؟؟؟

مبارک .___.
(25-04-2014، 17:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم پ خ؟:|

یـنی نیـومـده ؟ |:

ابلــــــــح -_-

قهــری بـآم ؟ -_-
ارع-___-

غلـط میکـنی قـَر بـآشـی -_-

مگـه دَس خـودتـه ؟ -_-

سـَره چی قهـری اونوخـ ؟؟ -___-
محل نمیدی-_-
حذف کردی منو از لیست-__-

تـو قبل از من حذفم کـرده بـودی cry girlcry girlcry girl

گذاشتمت ):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
سلام...

memories
حـدسـاتـون تـو حلقم یـنـی |:

سـتـاره هامو منظورم بود-_-

من؟!بد اخلاق؟! خب آره یجورایی :/

ناراحت هم شاید |:

+رژی یه ندایی میدادی منو از لیستت حذف کردی منم همونکارو میکردم خانومی(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان