امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ

(22-05-2014، 22:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:58)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا ی ابراز وجود بکنید دیگه

یه جوری میگی پسرا ابراز وجود کنید انگار از اون موقع ما همش دارم به تو فوش میدیم و اینا ... :|

Huh
یا اشتبا نوشتی یا من مخم پوک شده انقدر خر زدم
آگهی
(22-05-2014، 21:59)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها همه پرسی همگانی
روز پدر چی گرفتین
من یه کمربند سه تا جوراب Big Grin

شیرینی و شاخه گل 
بیچاره از بس جوراب گرفته بودیم براش !!!جوراب میدید تهوع بهش دست میدادBig Grin
عشخمه
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ 5
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(22-05-2014، 22:02)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق اهنگ هپی فارل ویلیامزم فقطــ 

هپی هپی هپی هپی هپی هپی هپی

این آهنگه خیلییی بهم انـرژی میده *^_^*

متحول میشم ینی !! ^_^

رز تو چند مردادی ؟! ..

از وختی اون خبر رو راجب به ایرانیا و هی شنیدم بد جور از اسلام افتادم ×ـ×
ویچ خبر ؟! O_o
 سپاس شده توسط Mason
دو دیقه آفلاین شدم یکی دیگه زدن Dodgy

تـــــــــــــف ب این شانس
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-05-2014، 22:00)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی
عشقم
عسلم
گوگولی من
نفسم
خوبی؟
با منی؟:|
مگه غیر تو روژی دیگه ای هم هس عسیسم؟Rolleyes
خوبم هانی ت خوبی؟^-^
نه
حالتمو نگا کن
مریضم اونم بدجور
همش استفراغ میکنم
حالتونو بد نکنم
خوب میشی-.-
(22-05-2014، 22:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری داوش
Wink
(22-05-2014، 22:03)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 22:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 21:58)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا ی ابراز وجود بکنید دیگه

یه جوری میگی پسرا ابراز وجود کنید انگار از اون موقع ما همش دارم به تو فوش میدیم و اینا ... :|

Huh
یا اشتبا نوشتی یا من مخم پوک شده انقدر خر زدم

اینا رو ول کن جمع کن بریم Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(22-05-2014، 22:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتـارشو (: ..
برو بریم گور مرگ درک Big Grin
حالا باید برم واکسن بزنم چن روز دیه
باو درد داره
امروز ت بیمارستان یه مرد20ساله دیدم انقدر درد داشت جیغ زد پرده گوشم پاره شدا:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ 5

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان