امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ

(27-07-2014، 12:53)اDonya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:52)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت ده تا ده تا لایک میخورن تو تیتر ..

من 1 دونشم نخوردم :|:| ...

شیوا اینا همش رفیق بازیه ..

زن ب شوهر سپاس میده .. شوهر ب زن !

رفیقا ب رفیقا سپاس میدن ..

ولی من کسیُ ندارم )":

این نامردیه cry girl

من هم موافق هسم |:

(27-07-2014، 12:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 لحظه قفلت یک عمر پشیمانی:|

غفلت |:

اونجوری نوشتم فضول هامو بشناسم
شناختم-_-
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(27-07-2014، 12:52)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من کسیُ ندارم )":

این نامردیه cry girl
از این دور فقط تیترای مرتبط به رای گذاشته میشنAngel

(27-07-2014، 12:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:49)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

عع آوا دیگه نمیخواد این آقاهه اومد :|

ب رضا اس میزنی بگی بیاد ؟ ..

خو ب ننت بگو DodgyBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 12:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا این لامصب تبلیغ میکنه قبول نی ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=144118&page=2

ب خدا اگه این برنده بشه جرزنیه ..

._.

راس میگه -_-

اگه اینطوری باشه منم میرم تبلیغ !

(27-07-2014، 12:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رای گیری نیستن ایشونBig GrinBig GrinAngelAngelAngel

هع قبول :v ! ..
راس میگه منم به این آرمان بگم برام 20 30 تا جور میکنه رای |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 5
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-07-2014، 12:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:49)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

عع آوا دیگه نمیخواد این آقاهه اومد :|

ب رضا اس میزنی بگی بیاد ؟ ..

گفتم :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
ســلام .ــ.
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، I r A n ، ×ThundeRBolT×
(27-07-2014، 12:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 12:53)اDonya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من کسیُ ندارم )":

این نامردیه cry girl

من هم موافق هسم |:

(27-07-2014، 12:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 لحظه قفلت یک عمر پشیمانی:|

غفلت |:

اونجوری نوشتم فضول هامو بشناسم
شناختم-_-

من فوضولی تو رو بکنم چی به من میرسه -_- با اندیشه صحبت کن -_-
SOROU$H تیترش ویرایش داره
کی لایکشو برداشت >_____________<vahidrk
Channel
شیوا مرز میدم بیا پ.خ ی منو بخونDodgy
فقط اومدم یه سلامی عرض کنم و برم -ــ-

خدافستون -ـــ-
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان