امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹

(02-09-2014، 9:39)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.-.

سلام .... ._.
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط τοxικ ، NeginNg ، ✘ЯØற!ηд✘
آگهی
(02-09-2014، 9:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همتون قهرمp336
نفس اصن مثه بقیه مدیرا نییییس کمتر از بقیه مدیرا خودشو میگیره

مگه ن نفس عخشی
 سپاس شده توسط NeginNg ، *Nafas* ، ρѕуcнσραтн
(02-09-2014، 9:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 9:37)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید یکی دوست نداره سپاس بده حق نداری مجبور کنی میس شیوا:>

مجبور نیست بده این کار که جنبه فان داره بنظرت منی که بیشترین لایکو تو انجمن دارم نیاز ب دوتا لایک شما دارم؟Rolleyes

بله منم دنبال فرید میرفتم تو گفتگو همین میشد!

بزار یه چیزی بگم ناراحت نشی!

فقط به خاطر فرید و ماکان به اینجا رسیدی!
سپاسات هم همینجور!

پس برا من ادعا نکن بیشترینو داری!

باشه؟:>
حالا واقعا خوشحالم کن با یه خدافظیShy
 سپاس شده توسط NeginNg
خب راست میگه دیگه حق با اونه....
حالا اگه گفتید منظورم کیه؟
 سپاس شده توسط NeginNg
(02-09-2014، 9:40)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 9:36)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهههههه فـــــآطـــــــــی عــخـــشــــــــــــــیBig Grin

سلام عیزم .. (:
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NeginNg ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parichehr1378 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~BAd bOY~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیرحسین@ ، 2 مهمان

عه نفس سلامHeart
چ طولی عسیسم
 سپاس شده توسط NeginNg ، ρѕуcнσραтн
(02-09-2014، 9:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بنظرت منی که بیشترین لایکو تو انجمن دارم
-___-

تازه اختلافش با لایکایی ک دادم بیشتر 10000تاسBig Grin:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط NeginNg ، Mᴏsᴇs
هاها
من برم
طرف گورشو گم کرد
 سپاس شده توسط NeginNg
دیگه شرمنده ولی باید یه سری چیزارو گوش زد کرد تا بعضیا خودشو نگیرن :|

خیلی های دیگه هستن که باید بهشون گوش زد کرد یه چیزای رو
 سپاس شده توسط NeginNg
هر کدوم از دوستام ک عاشق ميشن ميان با من درد و دل ميکنن من ديگه هنگ کردم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 5
(02-09-2014، 9:41)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس اصن مثه بقیه مدیرا نییییس کمتر از بقیه مدیرا خودشو میگیره

مگه ن نفس عخشی

:29dz:
منو میگه^___^
:500:
میسی عشخی:*
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط τοxικ ، NeginNg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان