امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ...

بنظرمـ بهترهـ یه جور دیگهـ حَرف زَد :/

بیاین فکر کُنیـم تمامـ مردم جهان کافرن! اگهـ بخوان واقعا منطقی و علمی پیش برن تو زندگی باید اَز   قوانین اسلام پیروی کُنن کهـ بهش میرسَن! <:

حجاب همـ یکی از اوناس برای در اماندن از انسان های هرزهـ و ناپاکـ
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
آگهی
(11-08-2015، 10:39)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بیاید دخترامونو کارتن بپیچیم بفرستیمشون بیرون که یه وقت خدای نکرده زبانم لال پسرامون تحریک نشن یا اصلا مانع خروجشون از خونه بشیم(سایر پیشنهادات رو هم شنوا هستیم)! .. اصلا زن رو چه به این حرفا  ....

خدا وکیلی پسر دختر هامونو چی فرض کردین ؟!! جالبه بیشتر این اتفاق ها و نگاه ها در ممالک اسلامی وجود داره !!

منطقت تو حلقم
:|

منظورو اصن یه چے دیه گرفتے:||
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
(11-08-2015، 10:35)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُخترا اگهـ میدونستن چشای یهـ مرد یهـ اشعه دارهـ که اگه با نگاه هرزه به یه زَن نگاه کُنــ ـه پوستِش چروک میشهـ هیچوقت بی حجاب وارد خیابون ها و...  نمیشدَن! (:

این از نظر علمی اثبات شده ست دیگه؟25r30
گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ... 5
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ
(11-08-2015، 10:43)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 10:39)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بیاید دخترامونو کارتن بپیچیم بفرستیمشون بیرون که یه وقت خدای نکرده زبانم لال پسرامون تحریک نشن یا اصلا مانع خروجشون از خونه بشیم(سایر پیشنهادات رو هم شنوا هستیم)! .. اصلا زن رو چه به این حرفا  ....

خدا وکیلی پسر دختر هامونو چی فرض کردین ؟!! جالبه بیشتر این اتفاق ها و نگاه ها در ممالک اسلامی وجود داره !!

منطقت تو حلقم

دو دیقه از حلقت دربیار برا صحبت لازمش داریم ...

شما یه چیزو اجبار کردی هممممممشم دارید از مزایاش می گید فراتر ازاین انتظارم دارید قبوولش کنن!!
نگاه به متن و عبارت هایی که به کار برده بنداز جدا شرم آوره ..

پاسخ
(11-08-2015، 10:51)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 10:35)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُخترا اگهـ میدونستن چشای یهـ مرد یهـ اشعه دارهـ که اگه با نگاه هرزه به یه زَن نگاه کُنــ ـه پوستِش چروک میشهـ هیچوقت بی حجاب وارد خیابون ها و...  نمیشدَن! (:

این از نظر علمی اثبات شده ست دیگه؟25r30
کاملا اثبات شُدست -__-
الان شما حرفاتون چیزی جُز اسپمـ نیست (: 
._.*
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=240457
این رو از یه سایت کپی کردم اگه خیلی پیگیر شدید لینک سایت رو هم میدم برید ببینید! (:
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
(11-08-2015، 10:53)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 10:43)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منطقت تو حلقم

دو دیقه از حلقت دربیار برا صحبت لازمش داریم ...

شما یه چیزو اجبار کردی هممممممشم دارید از مزایاش می گید فراتر ازاین انتظارم دارید قبوولش کنن!!
نگاه به متن و عبارت هایی که به کار برده بنداز جدا شرم آوره ..

شما دنیاتو بچسب(:
جز اینم از شما انتظار نمیره
شما خوب اصن(:
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ

این حرف چرت و پرته
من اینو تو تلوزیون ایران شنیدم یه زنه با شوهرش اومده بود تو برنامه تلوزیونی که فقط دماغش معلوم بود اون این حرفو زد که کاملا چرت و پرته
خخخخخ واقعا خنده داره
اگه این طور بود دانشمندا کشفش میکردن نه اون زن که عقده داره

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها-یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خال کن

((کوروش بزرگ))Heart
پاسخ
(11-08-2015، 9:32)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 22:53)جواد336 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف دهنتو بفَهم مردک ..

پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه ....

این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :||||

اولا احترام خودتو نگهدار این یک
بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم
سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که  گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن
اما باعث بانی دختره   اگه دختر انعطاف نشون نده  یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه
ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت  مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته

آثار و نتایج جوی که مذهبیون حکومتی راه انداختن و ی عده جوون و بچه بسیجیم تو این فضاها بلندگوشون شدن.
دخترای که مثل خانم رومیا فکر میکنید بدونید آخر این جریان دودش تو چشم خودتون میره...
این شمایید که روز به روز امنیت اجتماعیتون کمتر میشه افرادی مثل جواد خان اگه همین روند پیش بره به چادرم قانع نمیشن میگن خط چش دختره منو تحریک کرد، خدا لعنت کنه دخترایی که چادر سر میکنن ولی پنکک و خط چش میکشن
باشد که بیندیشید...
[/quote]

خب نیگا کن اقای سعید خان شما درست میفرمایید ولی منظوره منو متوجه نشدین گمان کنم
ببین فدات شم من اصلا کاری به اینجور چیزا ندارم اصلا من صرفا نظرم این بود که پسرا تقصیری ندارن درحد دخترا
بعدشم من از اجتماع پسرا دفاع کردم توهم پسری
رومیا خانوم میفرمایند که خدا پسر هارو لعنت کنه منم درجواب همچین حرفی رو زدم گفتم تقصیر دو طرفه هس یه طرفه نیس
من نگفتم چادر سر کنن نه حرفی از ارایش کردن زدم
امیدوارم مستلزم شدید
پاسخ
(11-08-2015، 9:32)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 22:53)جواد336 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف دهنتو بفَهم مردک ..

پسر اگه خودش آدم باشه حتی اگه تو سواحل هاوایی هم بره ، به یه دختَرم نگاه نمیکُنه ....

این همه پسر خوب تو جامعه هَســـد .. اونا چیکا میکُنن که انقَد سالم و سر به زیر اند ؟ :||||

اولا احترام خودتو نگهدار این یک
بعدشم حقیقت تلخه قبول دارم
سوما من تو رو نگفتم که من کلا گفنم اسمه کسی رو نبردم که یا اسمه تو رو نبوردم که  گفنم منظور محیط خرابه پسرا هم مقصر نیستن
اما باعث بانی دختره   اگه دختر انعطاف نشون نده  یا با چادر حجاب داشته باشه هیش وقت پسر مزاحمش نمیشه
ولکن (اولی)اگر پسری دراین موقعییت  مزاحمت ایجاد کرد حرفه شما درسته

آثار و نتایج جوی که مذهبیون حکومتی راه انداختن و ی عده جوون و بچه بسیجیم تو این فضاها بلندگوشون شدن.
دخترای که مثل خانم رومیا فکر میکنید بدونید آخر این جریان دودش تو چشم خودتون میره...
این شمایید که روز به روز امنیت اجتماعیتون کمتر میشه افرادی مثل جواد خان اگه همین روند پیش بره به چادرم قانع نمیشن میگن خط چش دختره منو تحریک کرد، خدا لعنت کنه دخترایی که چادر سر میکنن ولی پنکک و خط چش میکشن
باشد که بیندیشید...
[/quote]

خوبه خدا حد و حدود حجاب رو معین کرده

باشد که بیندیشید!
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان