امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ!

(14-11-2015، 7:59)ریحون بنفش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2015، 21:37)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2015، 21:22)ریحون بنفش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2015، 20:46)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2015، 20:36)ریحون بنفش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند بار گفتم دوباره هم تکرار میکنم کشوره ما کشوره اسلامی هستش و هر کی در این کشور زندگی میکنه باید به قوانینه ما احترام بذاره و رعایت کنه حالا چه ایرانی باشه چه غیره ایرانی

عزیزم شما اینو تعیین نمیکنی
اینو ارزش های جامعه تعیین میکنه(:
اگه بیست سی سال پیش بود شما حق داشتی این حرفو بزنی چون ارزش جامعه براون اساس بود
جامعه مابراساس استقلال ازادی و بعد جمهوری اسلامی بنا شد درسته؟
پس الان نه به شما ونه کسه دیگه ای چگونه بودن و رفتار کردن شخصی ربطی نداع
این ینی شما داری به زور به کسی تحمیل میکنی که چجوری باشه

الان هم استقلال و ازادی رو دارن نقض میکنن
سی-یا-ست غلط برای بودن ارزش های قبلی جامعه
پس لطفا به من نگو"چندبار گفتم که کشورما اینطوریه و اونطوریه" اینی که شما میگی ما خودمون چندسال پیش درسشو بستیمو تموم کردیم پس بدون خیلی چیزارو بهتر از تو میدونمـ
لطفا برای حرفایی که منظورشو نمیفهمید ویا اطلاعاتی ندارید نقل قول نکردید(=

باشه شما تحصیل کرده خوب بنده بی سواد بد،اما من نه گفتم من تعیین میکنم نه برای کسی قانون گذاشتم،بعدشم من نظره شخصیه خودمو گفتم و به کسی هم تحمیل نکردم،اگر شما آزادی رو تو بد حجابی میبینید باشه حرفی نیست اما فکر نمیکنم نظره من مشکله خاصی داشته باشه من فقط گفتم هر کی تو کشوره ما زندگی میکنه باید به قوانین اسلامیه ما احترام بذاره

شما چندسالته؟ ابن همه روضه خوندیم تازه میگی لیلی زنه یا مرد؟
من حرفی از بد حجابی زدم؟ حجاب فقط چادر نیست شما هم تعیین نمیکنی کی بدحجابه یا باحجاب
وقتی میگم  منظورو کامل درک کنید پاسخ بدید واس اینجا میگم
سه ساعت باید حالا توضیح بدم قانون چیه
قانون طبق ارزش جامعه و زمان حال باید تغییر کنه هیچ قانونی واس عهدبوق نمیتونه کشوری رو سرپا نگه داره در اینصورت که اگه طبق ارزش های روز تغییر نکنه نتیجش انقلابه
ینی چی هرکی تو کشور ما زندگی میکنه باید مث ما رفتار کنه؟!قانون جدیده !خخخ!!!همبنکارو انجام دادن که تا حجاب طرف کمی تغییر میکنه چهارتا چشمـ باید زل بزنه بهش(این ینی عقب موندگبه فرهنگی)ینی ادمو انقد محدود کردن که هم از انقلاب زده شدن هم از روشنفکری برداشتای دیگه ای میکنن
ینی ازادی رو هم ازاونور خود افراد برای خودشون بیشتر میکنن و اسم روشنفکرگرایی رو خراب میکنن
اینجوریه که تو کشور دودستگی به وجود میاد
واین ینی درد امروز کشور من..

هرکسی دارای حقوق فردیه و احباریم نباید باشه که فرد طبق خواسته من رفتار کنه

چهار تا کتاب بخونید لطفا همه چیزو هم به خدا پیغمبر  ربط ندید
کاری که بعضی حزب های مذهبی انجام میدن رو انجام ندید

منطق ریشه ی حل تمامی مشکلات است..

خدا و پیغمبر؟من نظره خودمو گفتم،هر کسی دارای استقلاله خودشه به منم ربطی نداره تا این جا درست منم در حدی نیستم که بخوام نظرمو به جامعم تحمیل کنم من نظرمو گفتم امیدوارم سوءتفاهم پیش نیاد،راستی اونقدر سن دارم که بتونم از نظرم دفاع کنم ،آخه مگه من گفتم من تعیین میکنم؟منظوره من این نیست که کسی که در کشورمون زندگی میکنه حتما باید چادر سرش باشه یا پوشیه بزنه!اما مسلما باید رعایت کنه ما الکی نشدیم کشوره اسلامی که!

شما حرفاتو نقض میکنے؟
جالبھ
بعد دوباره میای سر همون سازتــ..

کشور اسلامے؟ هخخخ (=
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط oprah vinfrey ، saeedrajabzade
آگهی
کاش روزی برسه به این درجه از شعور و فرهنگ برسیم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! 5
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط oprah vinfrey ، L²evi ، sober ، Hitchcock ، ریحون بنفش ، serpent ، mr.destiny
میــــدونیمــ شآیــد مـــآ هــآ روسیـــآ بآشــیــمـ
مـــآ اگـــه خیــلــے هــمـ گنــآه کــآر بــآشــیــمـ
مــآ اگــه آدمــآے بـــدے بـــآشــیــمـ
ولــی تنـــهآ عشـــقمــون اینــکــه حجــآبمــوטּ زهــرآیـیــه
بــه ایــטּ امــیــد کـــه عــفــافـــمــوטּ هـــمـ زهــرآیـــے بـــآشـــه
تلخ ترین حرف دوستت دارم اما …
شیرین ترین حرف  … اما دوستت دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
پاسخ
 سپاس شده توسط mr.destiny
حرفاتون قشنگ بود اما چیزی که هست اینه که فقط بحث چادر نیست و اینکه و رنگای مختلف پوشیدن هم اشکال نداره
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent
متن قشنگی بود ولی ب نظرم ب بی چادرا بی احترامی شده بود
من خودم چادری نیستم
ولی ب چادریا بد نگاه نمیکنم
من ن کفش پاشنه بلند قرمز میپوشم ن مانتوی تنگ ولی چادرم نمیپوشم
من ب هر پوششی احترام میزارم چ با چادرش چ بی چادرش چ اونی ک با مانتوی تنگو کفش پاشنه چل سانتی میاد
چون هر ادمی فکر داره
عقل داره
شعور داره
حالا کمو زیادشو نمیدنم
ولی سلیقش برای خودش محترمه
من ب خودم اجازه نمیدم ک ب پوشش دیگران توهین کنم
هر کس هر جور مختاره میتونه بگرده
چون ب من ازاری نمیرسونه
منم پوشش خودمو دارم
همونطور ک من دوس ندارم بقیه راجع ب پوشش من نظر بدن منم نظر نمیدم
بزار هر کی هر کاری میخاد بکنه
الکیم حرصو جوش نخور
افرین ب شما هم ک چادر مپوشی
اونـــیـــ کِـــ میـــبـخشـــه یـــه مِهرَبونـــِ
وَاـــی اونـــیـــ کِـــ فرصـــتِ دوبـــارِه مـــیدِه
~~~~~~~ یـــه اَحمـــقـــِ ~~~~~~~
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent ، …Reyhaneh… ، oprah vinfrey
(25-01-2016، 15:47)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متن قشنگی بود ولی ب نظرم ب بی چادرا بی احترامی شده بود
من خودم چادری نیستم
ولی ب چادریا بد نگاه نمیکنم
من ن کفش پاشنه بلند قرمز میپوشم ن مانتوی تنگ ولی چادرم نمیپوشم
من ب هر پوششی احترام میزارم چ با چادرش چ بی چادرش چ اونی ک با مانتوی تنگو کفش پاشنه چل سانتی میاد
چون هر ادمی فکر داره
عقل داره
شعور داره
حالا کمو زیادشو نمیدنم
ولی سلیقش برای خودش محترمه
من ب خودم اجازه نمیدم ک ب پوشش دیگران توهین کنم
هر کس هر جور مختاره میتونه بگرده
چون ب من ازاری نمیرسونه
منم پوشش خودمو دارم
همونطور ک من دوس ندارم بقیه راجع ب پوشش من نظر بدن منم نظر نمیدم
بزار هر کی هر کاری میخاد بکنه
الکیم حرصو جوش نخور
افرین ب شما هم ک چادر مپوشی

قصد توهین نبوده 
استثنا هم وجود داره کسایی هم هستن که بدون چادر حجابشون کامله اما بعضیا باچادر هم ارایش میکنن و حجابشون کامل نیست...
پاسخ
کـنار خیابان ایستاده بودیم منتظر تاکسی. یک تاکسی سمند زرد نگه داشت که روی صندلی های عقبش یه “زن و شوهر” یا شایدم یه “خواهر و برادر” یا هر چیز دیگه نشسته بودن.

رفیقم عقب نشست و من هم صــندلی جلو نشستم.
این آقا و خـــانوم رفتار متعادلی داشتن و تقریباً مطمئن شدیم که زن و شوهر هستند. خب اصلا به ما چه…

ولی خانوم به شدت آرایش کرده بود و حسابی سعی در نمایان تر شدن زیبایی های زنانه خود داشت. خلاصه نگم دیگه….
کسی با کسی صحبت نمی کرد تا اینکه یهو این رفیق ما رو کرد به خانومه گفت: رژ لبات رو دوست دارم خلاقیت توش می بینیم ولی به رژگونه ات نمیاد!!!!!

یه لحظه همه داشتیم هم رو نیگاه می کردیم، من رفیقم رو، شوهره خانومش رو، خانومه خودش رو تو آینه ماشین نیگاه می کرد، راننده هم من رو نیگاه می کرد و رفیقم هم به شوهره.

نفهمیدم چی شد که دیدم شوهره نعره ای زد و یخه ی رفیق ما رو گرفت که بی ناموس…
راننده هم دید داره شر درست میشه، زد کنار و گفت همه تون پیاده شین زودتر، حوصله دردسر ندارم.

رفیق ما در حالی که یخه اش در دست شوهر اون خانومه بود در ماشین رو باز کرد و اومد پایین. من هم سریع پیاده شدم رفتم جداشون کنم.

شوهره داد می زد بی ناموس ….. مگه خودت ناموس نداری چشت به ناموس مردمه و …
رفیق ما هم با کمال آرامش به چشمای شوهره نیگاه می کرد و هیچی نمی گفت و بعد از چند دقیقه فقط این جمله گفت: ببین

داداش، خانوم شما برای من آرایش کرده، من هم نظرم رو راجع به آرایشش گفتم. اگه برای شما بخواد آرایش کنه این کار رو توی خونه انجام میده نه جلوی چشمای ملت.

بعد از اتمام افاضات رفــیق ما، شـوهره یخــه‌ی رفـیق ما رو ول کرد و یه نیگاه به خانومش انداخت و رفت سمت پیاده رو.
خانومش هم دو تا فحش بووووق به رفیق ما داد و رفت دنبال شوهرش.

و من تمام این لحظات هیچی نگفتم و فقط به حرف دوستم فکر می کردم .
پاسخ
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، serpent
نقل قول: خانوم شما برای من آرایش کرده
مغلطه از اینجا شروع میشه...
رکسی لباسخوب و تر و تمیز به پوشه به خودش برسه برای دیگران داره اینکارا رو انجام میده؟؟؟
طرز فکر رفیقت تو حلقم که فکر میکنه هر کسی رو تو خیابون میبینه برای اون لباس پوشیده یا آرایش کرده و حق داره اینطوری اظهار نظر کنه
پس منم میتونم برم تو خیابون به ی زن چادری بگم چادرت به رنگ لباس زیرت نمیاد من دوس ندارم چادر سرت کنی بیای تو خیابون چون برای من چادر سرت کردی...
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، oprah vinfrey ، mr.destiny
این پست...توی خود مطلب پست موضوعش عرفانیه...الان تبدیل ب شورش شده...
ب خدا همه این چیزا خوبی شماهارو میخوان...میگی چادر سرم نمیکنم دلم پاکه...خواهره عزیز(:دل تو پاکه...چشم مردای این زمونه پاک نیس(:
کشور ما شده دو قسمت...نه شرق نه غرب نه شمال و نه جنوب...شده با حجاب و بی حجاب.جا اینکه با هم دوس باشن..دارن کم کم میشن دشمن خونی
خیلیا فک میکنن چادریا ی عده ادم از دنیا بیخبرن که فقط صب تا شب دارن دعا و نماز میخونن و اهنگی جز مداحی محرم گوش نمیدن.
ب خدا اگه از ی دختر چادری بپرسی اهنگ چی گوش میدی تک تک اهنگا روزو جلوت میریزه...همون چیزایی که تو گوش میدی...
و هر دختر مانتویی ای هرز نیس اون دختر ک مانتو میپوشه دوتاراه داشته ک خانوادش جلوش گذاشتن...چادر یا مانتو.ی خانم مانتویی هم میتونه همون قدر ک ی خانم چادری دعا و نماز میخونه بخونه...ما از کجا میدونیم ک نمیخونه؟؟؟چ حقی داریم ک بخوایم تهمت کافری بشون بزنیم..
حرف من اینه...انقدر سعی نکنید بدهمو بگین...ما هیچ درگاهی دربرابر خدا نداریم ک بگیم کی بده کی خوبه.
ولی ی حرفمو باز تکرار میکنم چشما هرز شده...مواظب دیده شدنتون باشین
مواظب دیدتون باشین...
الان نصفتون میگین این فک کرده خودش خوبه...
نه همه ی زمانی اشتباهاتی میکنن.منم کردم.ولی بدونین تو این دوره زمونه ک ده ها کشور دارن سعی میکنن که ایرانو نابود کنن ب هر طرزی(روانی و جسمانی)این وحدته باید باشه.چ چادری چ مانتویی... چ پسر چ دختر
این حرفا شعار نیس این یک هزارمه حرفا دلم بود(:ولی بقیش...

یکم جو رو عوض کنم..

و گذشته از این حرفا...باید ب فکر پسرایی باشیم که دارن کم کم شبیه دخترا میشن..چرا آخه؟؟؟داداش تورم باید نصیحت کنم؟؟؟؟خخخخخ

با هم خوب باشیم...این راه طولانی تنهایی قشنگ نیس(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان