02-04-2016، 15:59
(02-04-2016، 15:46)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:46)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:40)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:20)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز کن اون پ.خ رو -_-
چیکار داری ؟
دیشب داشتم پ.خ میدادم ج ندادم .-.
باشه .
جمله بندیُ |:
(02-04-2016، 15:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:38)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدک نی D:
(02-04-2016، 15:32)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:29)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:27)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره خب ! D:
اینم حرفیه ..
پشیمونم از خوبی هایی که به بعضیا کردم .. از مهربونیام از خیلی کارام ..
موضوع فقط فلشم نیست :|
از وقتی یادمه تو زندگی آدمه خوبی بودم .. از خود گذشتگی داشتم و با خیلیا که عوضی بودن خوب تا کردم ..
اشتباه کردم :/
من مهربون نبودم خیلی |: ..
اما خ زود اعتماد میکنم |: -_-
مشکل اینجاس ادما بقیه رو همونطوری میبینن که خودشون هستن !
اونی که خوبه بقیه رو هم خوب میبینه .. اونیم که بده بقیه رو بد !
و همیشه روند زندگی 2 قطب مخالف رو بهم میرسونه ؛ خوب رو به بد و بد رو به خوب .
این میشه که مشکل ادما شروع میشه ..
اقا ی سوال
انشات خ خوبه ، نه ؟ :V
کلا برا هر چیز ح زیاد داری اما من ی خطم کامل نمیتونم بنویسم :V
ویژگی بارزم همینه ^^
خوشم نمیاد حرفی رو بی دلیل بزنم ؛ حتما همیشه برا حرفام یه منطق محکم دارم حتی اگه باعث بشه پستم خیلی طولانی بشه ..
هرکی یه جوره دیگه !
آخ گفتی انشاء :|
فردا داریم .. هنوز تکلیفشو انجام ندادم .
من دارم درس آزاد مینویسم -_-
(02-04-2016، 15:57)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:38)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:32)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:29)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:27)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره خب ! D:
اینم حرفیه ..
پشیمونم از خوبی هایی که به بعضیا کردم .. از مهربونیام از خیلی کارام ..
موضوع فقط فلشم نیست :|
از وقتی یادمه تو زندگی آدمه خوبی بودم .. از خود گذشتگی داشتم و با خیلیا که عوضی بودن خوب تا کردم ..
اشتباه کردم :/
من مهربون نبودم خیلی |: ..
اما خ زود اعتماد میکنم |: -_-
مشکل اینجاس ادما بقیه رو همونطوری میبینن که خودشون هستن !
اونی که خوبه بقیه رو هم خوب میبینه .. اونیم که بده بقیه رو بد !
و همیشه روند زندگی 2 قطب مخالف رو بهم میرسونه ؛ خوب رو به بد و بد رو به خوب .
این میشه که مشکل ادما شروع میشه ..
اقا ی سوال
انشات خ خوبه ، نه ؟ :V
کلا برا هر چیز ح زیاد داری اما من ی خطم کامل نمیتونم بنویسم :V
(02-04-2016، 15:33)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2016، 15:31)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دو ماه دیگه این جا میترکه ^_^
مطمعنی؟
ینی همه برمیگردن؟
تابستون پارسال بودی ؟
اره از 1 تیر بودم تا 1 مهر
ولی از کوج میدونی مث قبل شه؟شایدم شد
90% میان ... |: