17-09-2012، 13:06
مطمئن باشین به همین زودی حقوق زنان و مردان برابر میشه
|
درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ |
||||||||||||||||||||
17-09-2012، 13:06
مطمئن باشین به همین زودی حقوق زنان و مردان برابر میشه
با فرید درمورد سوئیس موافقم.
نقل قول: توی دین اسلام داشتن چند تا زن شرایط سفت و سختی داره که هر کسی نمیتونهفک کنم برعکس گفتی داداش فرید ![]() ما که اعراب رو میبینیم پنج شیش تا هستن.
17-09-2012، 13:43
به نظرمن اگه زنارویکم آزادبزارن وانقدربهشون گیرندن شایداین جامعه بهتربشه وبه جاش یکم به پسرابچسبن که باهزارجورتیپ وقیافه میان بیرون
17-09-2012، 14:22
دوروغه جولیا الکی میگه زنا الان ازاد تر از مان اقا به چیزی ما تو خیابون بودیم زنه اونقدر روسریشو بد بست از سرش رفت بیحجاب شده بود اون مهم نیست ولی مردا یه لباس میپوشن بده خیلی نامردید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17-09-2012، 16:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-09-2012، 16:26، توسط FARID.SHOMPET.)
(17-09-2012، 13:38)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه برعکس نگفتم. یکمی تحقیق کنی می بینی که شرایطش خیلی سخته . اونایی که دارن به ویژه اعراب دارن خودوشن رو گول میزنن و شایدم فکر میکنن خدا رو هم میشه گول زد. شرعی نیست کارشون . شرایطش طولانیه وگرنه خودم می گفتم بهتون البته من خودم علاقه ای با داشتن چند تا ندارم. همون یکی هم زیادی هست. یه گفته سیاسی و جامعه شناسی: اگر جلوی کاری رو بگیرید که مردم دوست دارن انجامش بدن مردم به اون کار بیشتر اشتیاق پیدا میکنن. برای نمونه این قضیه درباره ی حجاب و این چیز ها هم صدق میکنه. نمی دونم اقای خمینی بود یا کس دیگه که توی روزنامه ی اوایل انقلاب گفتن که حجاب اجباری نیست و نخواهد شد. شاید اگر اجباری نبود شرایط بهتر بود و انقدر ما بی حجابی و بد حجابی نمی دیدیم.
17-09-2012، 16:42
کاش همه این موضوع روبدونن ممنون
![]()
17-09-2012، 17:34
نظر خاصي ندرم
![]() ![]() ![]()
17-09-2012، 18:02
زنان از تنها دلایل ضعف مردان اند!
بارها در تاریخ اتفاق افتاده است که پادشاهان و بزرگان عالم اعمالی بس ذلیلانه و احمقانه انجام داده اند که باعث آنها زنان بوده اند. و زنان بهترین راه ورود به مردانند! و این بمعنی آن نیست که زنان ضعیفترند، بلکه زنان و مردان هر کدام هنرها و وظایف خاص خو را دارند. مدتی است که در جهان مسئله «حق برابر مرد و زن! در همه زمینه ها» مطرح و عملی می شود، بی آن که کسی بپرسد که آیا علاوه بر حقوق، رفتارها و موقعیت و مسائل جسمی و جنسی مرد و زن نیز برابراند؟!!
(17-09-2012، 18:02)azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته ! همین کار رو صهونیست ها دارن انجام می دهند . اون ها در حال تلاش هستند که دختران جامعه رو از دین و مسائلی مثل حجاب دور کنند بعد خود به خود جوانان و مردان ان جامعه خراب می شوند و بعد ان جامعه در چنگال صهوینیست هاست ! . حتی جاسوسان حرفه ای موساد زن هستند که با فریب جاسوسی می کنند .
05-10-2012، 19:46
شاید به جای خطاب ((زنها)) بگیم خانم ها مودبانه تر باشه...حالا که بحث حقوق خانمهاست رعایت این نکات هرچند کوچیک هم تاثیر گزار میتونه باشه مطمئنا...
خانمها هیچ چیز کمتر از آقایون ندارند...فقط شرایط ناعادلانه جامعه است که باعث شده آنها عقب تر از آقایون باشند در بعضی مسایل...اگر این برابری ایجاد شه که من بعید میدونم همه چیز عالی میشه...اول از همه هم باید این نگاه جنسیتی از ذهنمون پاک بشه...این نه فقط به خاطر خانم هاست بلکه به نفع کل جامعه وپیشرفت اون هم هست...اگر یک قشر خوب و موفق از خانمها را داشته باشیم اولا مادران خوب و توانایی داریم و بالطبع فرزندان خوب و شایسته و جامعه ای بالنده و موفق و... به امید آن روز با تشکر...
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|