23-11-2013، 11:28

|
معجزه ای از امام حسین علیه السلام در روز عاشورا |
||||||||||||||||||||||||||
23-11-2013، 11:28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
23-11-2013، 11:43
من قبلاً اینو شنیده بودم جالب بدونید که درسلطان برای اینکه کار امام را جبران کنه میخواسته که لشکرش را به کربلا بفرسته که امام مخالفت میکنه و سلطان میگه پس چه کمکی از دست من برمیاد امام میگه مراسم عزداری برای من برپا کن که تا ابد پابرجا بمونه و سلطان چنین میکنه
23-11-2013، 12:15
چه جالب بود
![]() ![]() ![]() ![]()
23-11-2013، 12:34
(23-11-2013، 11:43)a-rmin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میشه بگین امام حسین چرا مخالفت کرده؟
23-11-2013، 12:42
همون فاتحانی که میگی هم اینا رو نقل کردن.آره خوندم.
به هر حال من تلاشمو کردم حقیقتو بهت بگم اینکه نمیخوای قبولش کنی دست خودته.
23-11-2013، 13:05
توی عاشورا از این قبیل معجزها زیاد اتفاق افتاده حتی جنیان به کمک ابا عبدالله امده بودن که حضرت بنا به دلایلی قبول نکرده بودند .درک عاشورا چشم بصیرت می خواهد که........ ای دل قافل
![]() ![]() ![]()
23-11-2013، 13:33
یا شهید شهیدان حسین
23-11-2013، 13:36
خیلی مسخره
![]() ![]() ![]() ![]()
23-11-2013، 16:05
(23-11-2013، 14:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نشد من یه بار فلشخور بیام و نبینم شما درحال دیدگاه دادن بدون مطالعه هستید! عزیز دل. خوشبختانه قرن 21 هستیم و دو قرن هست که دستگاه های چاپ گوناگونی درست شده که کتاب های گوناگون به اون وسیله تولید می کردن و می کنن. من به عنوان کسی که تمام دانش در دایره ی علوم انسانی هست هیچگاه درباره ی موضوعات پزشکی دیدگاه نمیدم چون چیزی نمی دونم و اگه اندک چیزی بدونم میگم که امکان خطا از من در این موضوع زیاده تا دیگران بدونن که ممکنه حرف من اصولی نباشه. شما به دیگران میگی سفسطه میکنن ولی مطمین هستم نمی دونی سفسطه یعنی چی. چون اصولا این دوستان سفسطه و مغالطه کاری نمی کردن. سوفیست ها یا همان دانشمند های یونانی در ابتدا کارشون سفسطه و مغالطه کاری به معنای امروزی نبود ولی به مرور این بار منفی رو به خود گرفت چون شماری از فیلوسوفوس ها به جای کاربرد درست منطق و فلسفه رفتن دنبال تعریف و استدلال هایی که در ظاهر درست هستن ولی در باطن غلط هستن. ولی چیزی که این دوستان گفتن اصلا شبیه به مغالطه نبود. اگه دوست داری درباره ی مغالطه زیاد بدونی برو چند تا کتاب از بزرگان فلسفه بخون. بحث سفسطه و مغالطه کاری خیلی گسترده هست در نتیجه اینجا جاش نیست. درباره ی این که شما همه چیه تاریخ اسلام رو انکار میکنی. بهتره بگی منبع حرف های خودت چی هست که هرکی هر چیزی میگه احساس میکنی از کتاب های دبستان و در کل مدرسه هست! خنده داره وقتی خودت چیزی نمی دونی بگی دیگران در اشتباه هستن. این شده یه فرهنگ بد که خیلی ها توی ایران دارن و بی خود و بی جهت نظر میدن. به ارسطو اشاره می کنم که میگه: من از نادانی خود آگاهم ولی شما از نادانی خود آگاه نیستید.
تاریخ رو همه نقل کردند.هم اونهایی که شکست خوردند هم اونایی که پیروز شدند.
تو منابع قدیم تاریخی اینا هست.حتی برخی از لشکریان عمر ابن سعد بعد از واقعه عاشورا خیلی از چیز ها رو نوشته بودند. و در ضمن من هیچ جایی سفسطه نکردم. شما گفتی منم جواب دادم.نه دعوا کردم نه توهین کردم نه شلوغ کاری کردم نه سفسطه نه مغلطه!! خیلی با آرامشو با منطق صحبت کردم.ولی این شما بودی که هیچی رو نپذیرفتی. چون نمیخوای. من تا جایی که وظیفه دینیم بهم دستور میداد به افکار اشتباه شما جواب دادم.دیگه باقیش با خودتون
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|