امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(08-10-2015، 23:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 23:47)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام
خوبید ماهان خانوم؟

ارمینا علاقع داشتی بپرس:|

سلام..
آره مرسی..
شما خوبین؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(08-10-2015، 23:51)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 23:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 23:47)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام
خوبید ماهان خانوم؟

ارمینا علاقع داشتی بپرس:|

سلام..
آره مرسی..
شما خوبین؟

تشکر خوبم(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Interstellar ، sober
چه پدربزرگ داره این پسر واقعا ...

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 55

سپاس شده توسط *VENUS* ، sober
سلام
من اومدددددم
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، *VENUS* ، sober
ببخشيد عمويي نتم قط شد
مي خواستم بپرسم تو با اين سنت تويه يه سايت كه رده سنيش بين ١٢ تا ١٧ ساله چي كار مي كني؟
الان نبايد دنبال كار و زندگيت باشي؟
اگه واقعا سنت ٢٣ باشه كه من واقعا تو اين قضيه موندم :||
اخه پسرا ي تو اين سنو سال هيچ وقت توي يه همچين جايي نميان كه با دختر بچه ها چت كنن!

ماهان؟ پارمي؟
خوبين؟
 سپاس شده توسط sober ، Interstellar ، ✘Nina✘
(09-10-2015، 0:06)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من اومدددددم

خوش اومدی گلی
اسم جدید مبارک عزیزم

آرمینا جان؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
(09-10-2015، 0:29)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 0:06)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من اومدددددم

خوش اومدی گلی
اسم جدید مبارک عزیزم

آرمینا جان؟

مرررسی :bighug:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=246670

سری جدید و گذاشتم
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 0:48)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 0:29)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من اومدددددم

خوش اومدی گلی
اسم جدید مبارک عزیزم

آرمینا جان؟

مرررسی :bighug:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=246670

سری جدید و گذاشتم
الی جان؟
 سپاس شده توسط ✘Nina✘
سلام .-.
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 55
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 1:09)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

سلام
خوبین ؟
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان