سیروان خسروی
:همه ولی "دوست دارم زندگی رو" یه چیز دیگستدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|
خواننده(((((مورد علاقه ))))))♪♪ |
||||||||||||||
سیروان خسروی :همه ولی "دوست دارم زندگی رو" یه چیز دیگستدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
21-06-2014، 14:23
آدام لمبرت همه ی آهنگاش مخصوصا what are want from me
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
24-06-2014، 11:49
One direction:more than this+همه ي اهنگاشون
24-06-2014، 12:14
بهترین گوووووروه رپZ BaZiخاننده هم ک فقط مهراد هیدن!!!
کل اهنگاش عااااالیه!
24-06-2014، 12:26
شاهین جفی .-. آغوش ! .-.
24-06-2014، 12:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-06-2014، 12:42، توسط ♥shaqayeq♥.)
Avril Lavigne: kole ahangash makhsoosan (What The Hell
One direction: Story Of My Life راستی اگه بخوام جدا بگم عاشق آوریل و هری استایلزم!! ![]() ![]() ![]() راستی zbazi رو هم دوس دارم ینی عاشقشونم مخصوصا مهرادهیدن!!!! ![]() ![]() ![]()
خیلیییی زیادن
یه چن تاشونو میذارم این عشقام. Linkin Park ![]() عااااااشق همههههه اهنگاشونم مخصوصا, From the inside, Faint, Figure, Given up, One step closer, همشون . میمیرم براشون ![]() ☆☆☆☆☆☆☆☆ اینم یه عشقه دیگه م Alexander Rybak اهنگ مورد علاقه م هم: Leave me alone ![]() ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ و Evanescence ![]() بازم همه اهنگاشون ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ این یکی عشقم از همه شون قدیمی تره هر چند تازه کاره ![]() ![]() Phillip Phillips ![]() اهنگ هم فک کنم Wanted is love ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ خیلیا هستن یه سریشونم نذاشتم دیه اونا رو میذاشتم میترسیدن مردم
05-04-2021، 19:03
BTS![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://up.radiojavan.org/download/3188295/BTS%20-%20Dynamite.mp3
05-04-2021، 23:09
![]() صنعت موسیقی :) همه البوم هاش ^^ ولی واسه شروع willow
02-05-2021، 22:59
تهی
تابستون/امیزینگ | ||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|