امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(31-03-2020، 19:10)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:05)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"**ghazal**"
این غزل love

همون پرهامه دیدی انقدر به پیچ ارش pes4

گیر دادم رفت دیگه انلاین نشد بعد اون این غزل اومد دیشبم توی گ.ا سوتی داد تازه سه ساعت اومده بود گفت نسخه جدید رو کی میزننین من یک هفته اومده بودم نمی دونستم گ.ا چیه

هر جقدرم ازش میپرسم کجای زعفرانیه بودید جواب نمیده

ای بابا به سازمان سیا گزاشش بده ):

(31-03-2020، 19:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:02)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 18:58)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا
با اطلاعیه ها بازی نکن بچه ، خراب میشه 20

25r3025r3025r30
خب پس چه کنم؟ Big Grin
نظر تو چیه  @"ѕмσкє"   ؟؟؟

میدونستی برم اطلاعیه هارو غیرفعال کنم نمیتونی تگ کنی؟ Telegh_20

اره میدونم تو به همه چی دسترسی داری6

ولی دلت میاد؟؟؟؟31

شماممیتونید چنین کاری بکنید:|

عه اونو میگی؟؟؟
من فک کردم برا کل انجمنو حذف کنی.. Exclamation Big Grin
ولی این کارو با من نکن Sad
وگرنه به @"ѕмσкє" میگم14
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ( lιεβ )
آگهی
(31-03-2020، 19:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام داش ممد
اجی غزل
و آقا امیر حسین

سلامTelegh_48
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(31-03-2020، 19:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:08)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 18:55)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 18:43)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی که نتشون ضعیفه انجام بدن کار میکنه:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=280777

اونایی که نمیتونن بگن براشون انجام بدم

ممد اینو رفتی؟

@ "محمّد"

عالیه پسر !

اخه چطوری میتونه سرعتو بیشتر کنه؟ هر سرعتی که ارائه دهنده بده همونقدر میتونه بره‌

اره.

اما سرعتی که میزبانان وب میدن ایا انقدر بالا هست؟
سیستم کلودفیر رو وقتی رو اینترنتت تنظیم میکنی اون میگرده تورو به نزدیک ترین سروری که بتونه توروبه اون وب سایت وصل کنه متصلت میکنه ..
ولی با اینترنت عادی میری مستقیم میری سرعتت پایین میاد ..
منکه زدم سرعتم خوب شده برای وب گردی ..
تنظیمات مودم ما DNS server settings نداره :-| 
توی تست سرعت نتیجه مشهوده؟

مودم نیاز نیست باید تو تانظیمات ویندوزت ..

+تست نگرفتم.
خودم دارم میبینمش ..

روی گوشیم تنظیم کردم اینستا رو خوب بالا میاورد +فیلترشکنش واس گوشیم هست که فوق العادست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 65
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ρσєѕɪ
(31-03-2020، 19:06)Lotto نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:05)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:03)Lotto نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 18:58)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 18:54)Lotto نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونم دیگ فاز کول بودنمو نگه دارم  25r30  کیوت  497
ییبو هم گاهی وقتا کم میاره جلو ژان
اون کلیپ و دیدی نوشته بود ییبو عم سندروم دست بی قرار داره؟  4fvf
 رهههه مواظب خودتو ژان باش بیبی وی  25r30
ژانم همچین محتاط عم نیستا  4fvf
وی وشیان  2mo5
- وقتی لان وانگجی احساس خطر میکند-
یدونه از اون لخندایی ک مثلا شرمنده شده اما درواقع شرمنده نشده ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، L²evi
@"sirvan.."

سلام سیروان
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(31-03-2020، 19:07)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:05)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"**ghazal**"
این غزل love

گیر دادم رفت دیگه انلاین نشد بعد اون این غزل اومد دیشبم توی گ.ا سوتی داد تازه سه ساعت اومده بود گفت نسخه جدید رو کی میزننین من یک هفته اومده بودم نمی دونستم گ.ا چیه

بابا ول کن
اینو پرهامو
اگه باشه هم به ما چه
بزار خوش باشه
چشم ابجی نفس تو مون بخواه
ولی خواستم بدونید دیگه

@"**ghazal**"

مطمین باش خودشه ولی ولش کن بزار خوش باشه با دروغاش
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ( lιεβ ) ، red_Queen
(31-03-2020، 19:13)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام داش ممد
اجی غزل
و آقا امیر حسین

سلامTelegh_48

سلام
خوبی
چخبرا چشده آیا

Huh ▐☻♥♥♥♥
چه مکنین پرهام دوباره اکانت زده
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ρσєѕɪ
(31-03-2020، 19:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2020، 19:07)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"**ghazal**"
این غزل love

بابا ول کن
اینو پرهامو
اگه باشه هم به ما چه
بزار خوش باشه
چشم ابجی نفس تو جون بخواه
ولی خواستم بدونید دیگه

@"**ghazal**"

مطمین باش خودشه ولی ولش کن بزار خوش باشه با دروغاش
فدات
اره امکان داره

ولی ولش
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/17770351564128 ناشناس

کــــــــــــــــی سرعتش اینجا 3 الی 5 مگ هست؟ Telegh_20

نه نه بگید کــــــــــی؟ Telegh_20
ناشناس بگو (:

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴ 65
حوصلم پوکیده بود امدم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان