امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(03-04-2026، 21:57)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود تموم مبشه بابا لامصب
برا رفیق هلیا تموم شده

بهم پیام داد گف قطعه برا منم قط بود، چک کردم دیدم هردومون تموم شد

من اولترا دیتا سیوینگ میرم جلو  Big Grin

نمیشه بابا Telegh_02
1گیگه دیگه لامصببب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 66
آگهی
(03-04-2026، 21:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام 
امیر چرا بن شده؟

به دین صلح و صفا و دوستی و محبت چپ نگاه کرد.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، هلی ، esiesi ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، آمین
(03-04-2026، 21:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:56)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

A10 رادار گریز نیست بیشتر ازین هم سقوط کنه طبیعیه
با دوش پرتاب های فایر اند فورگت میشه زدتش
با استرلا و استینگر میشه زدتش

اره قدیمیه

تلفات امریکا خیلی زیاد بود نمیدونم چرا
ولی اسراییل دم به تله نداد اصلا
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(03-04-2026، 21:57)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود تموم مبشه بابا لامصب
برا رفیق هلیا تموم شده

بهم پیام داد گف قطعه برا منم قط بود، چک کردم دیدم هردومون تموم شد

من اولترا دیتا سیوینگ میرم جلو  Big Grin

اگه اینستا نری و کلیپ هم دانلود نکنی و فقط عکس و پیام باشه خوب میمونه ولی خب انسان وسوسه میشه و میگه پول دادم چرا استفاده نکنم
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 21:58)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:49)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ظلمه این قیمتا ((:

دیگه گیگی 40 تومن میفته اون آخری که ارزون ترین قیمتی هست که من تا الان شنیدم واقعا
البته مسعله اینه که مثل همیشه باید یه بارم پول بدی خود "اینترنت" رو بخری
Angel

چیزی که داشتیمو ازمون بگیرن و بعد بابتش هنگفت پول بدی. واقعا حیف...
من دلم برای پادکستام و اسپاتیفای و... تنگ شده):
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط dadachkaiko ، هلی
(03-04-2026، 21:58)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره قدیمیه

تلفات امریکا خیلی زیاد بود نمیدونم چرا
ولی اسراییل دم به تله نداد اصلا

طبیعیه آشنایی کمتری دارن با ایران به نسبت اسراییل
 سپاس شده توسط Dororo
بنده خدارو چرا محروم کردین
از بین این همه آدم فقط اون به چشم اومد ؟ چرا تبعیض قائل میشین ؟!
 سپاس شده توسط هلی ، ѕααяeη ، شـــقآیــق ، آمین
(03-04-2026، 21:49)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:45)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خدایی باز بهتر از هیچیه
حالا ی دونه هست ۱۰۰ گیگ تک کاربره ۱۱ تومن‌
یکی هم هس یکی از بچه ها داره خیلی هم سرعتش خوبه ولی ۳ صب تا ۹ صب هست اونم ۱۰۰ گیگه ۴ تومن

واقعا ظلمه این قیمتا ((:

برا ی سریا ک واقعا مجبورن دیگه گزینه دیگه ای واقعا نیست ):

سپاس شده توسط dadachkaiko
(03-04-2026، 22:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 21:58)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه گیگی 40 تومن میفته اون آخری که ارزون ترین قیمتی هست که من تا الان شنیدم واقعا
البته مسعله اینه که مثل همیشه باید یه بارم پول بدی خود "اینترنت" رو بخری
Angel

چیزی که داشتیمو ازمون بگیرن و بعد بابتش هنگفت پول بدی. واقعا حیف...
من دلم برای پادکستام و اسپاتیفای و... تنگ شده):

داداش چیزی هست که خود مردم سال 57 داد میزدن که میخوان
نه یه قشری، اکثرا میخواستن، حتی اون تحصیل کرده های خارج رفته
دیگه تنها کاری که الان میتونی بکنی اینه که اگه تو فامیلت باشن و زنده تو روشون بشاشی و اگه مرده بری برینی سر قبرشون و عکسش رو بفرستی برای بچه هاشون
 سپاس شده توسط Dororo
(03-04-2026، 22:00)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده خدارو چرا محروم کردین
از بین این همه آدم فقط اون به چشم اومد ؟ چرا تبعیض قائل میشین ؟!

در ابتدا پوزش منتهی،

از شما افراد بالغ و با سواد و با اصالت ایران توی این انجمن، واقعا انتظار میره که با ادب تر،متین تر و منطقی تر رفتار بشه با هموطنان و هم شهریاتون. یه سری حرفای زننده و زشت نه نشان از روشن فکری داره نه نشان از خفن بودن و لات بودن فقط سطح خانواده و شخصیت خانوادگی اشخاص رو زیر سوال میبره. ما همگی اینجا جمع شدیم تا از بودن همدیگه لذت ببریم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم، توهین و بی ادبی و درگیری و... با افرادی که حالا به هر دلیلی اختلاف نظر داریم در ابعاد فرهنگی، سیاسی، عقایدی و... در شان ایران و ایرانی نیست.

امیدوارم موفق باشین
ناشناس بگو (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان