امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طراحی اسم شما با فتوشاپ(100% واقعی)

(10-05-2014، 17:51)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی
وقتی ما به خودمون زحمت میدیم و موضوعای بی کیفیت تورو میخونیم تو هم باید احساس مسـوولیت کنی آقاDodgygun
پاسخ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طراحی اسم شما با فتوشاپ(100% واقعی) 7
پاسخ
(11-05-2014، 1:31)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم بابا میخوای درست کنی یکم دقت کن دیگه
kamyab اینجوریه نه kamyb اینجوری
پاسخ
اخ یکی دگ درست میکنم
پاسخ
واقعا سخته من همه اینا رو انترنت دیدم چه جوری با فوتوشاپ درست میکنن حوصله میخواد
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
پاسخ
(11-05-2014، 10:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا سخته من همه اینا رو انترنت دیدم چه جوری با فوتوشاپ درست میکنن حوصله میخواد

اینو ب بچه ها بگو نمیدونن سخته ک cryingcrying میگم روزی ی دونه میگن پستتو ببند :|
پاسخ
(11-05-2014، 11:00)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 10:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو ب بچه ها بگو نمیدونن سخته ک cryingcrying میگم روزی ی دونه میگن پستتو ببند :|

خُ مـگه مـجبوری پـُسـت بـزنی !؟ |:
یـا دیگه به درخـاستا عـمل نـکن یـا برو هـمکار پـیدا کـُن |:
پاسخ
(11-05-2014، 11:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 11:00)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ مـگه مـجبوری پـُسـت بـزنی !؟ |:
یـا دیگه به درخـاستا عـمل نـکن یـا برو هـمکار پـیدا کـُن |:
من برا همرو درست میکنم همکارم کسی مث من نیس...هست؟نیس دگ
پاسخ
age mishe ya age vaght kardid in esmo mikhastam(sadaf)albate paiizish ba har rangi l dost darid farghi nemikone!albate bebakhshid daram zahmat midamBlush
Do you Like Me???
پاسخ
ن بابا زحمت چیه باشه نوبت رسید درست میکنم
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ♥sadaf♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان