18-06-2017، 9:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-06-2017، 10:00، توسط Sмαяту Gιяℓ.)
(18-06-2017، 9:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چند شدي حالا O__O
مپرس اصا .___.
فقط پاس شده :||
اه اه حالم بد شد..
خرخون..O__o
همچين گفتي فك كردم افتادي واحدشو :/
نه منم خوشحال بودم پاس شده ولی یه حمله ی دخترانه ی مسخره برای به رخ کشیدنِ نمرات انجام شد هنگ کردم اینا کِی انقدر شاخ شدن .___.
يكم بكش بهم ايام امتحانات به نتيجش فك كن .__.
بقيه هميشه به بالاها ميرسن در حالي كه باورت نميشه اين يارو همونيه ك ته كلاس ميشنست و فرق فلان رو از فلان تشخيص نميداد..!!
سخن بزرگان ._.
(18-06-2017، 9:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:53)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصطلاحا بهش ميگن فن..!!
(18-06-2017، 9:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 9:49)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كجا من ب دخترا ميخوره؟!!!
(18-06-2017، 9:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو پسری؟o_O
يكبار براي هميشه اينكارو بكن..!!
تو ميتوني..!!
كرم از خود درخته (:
چرا من فکر میکردم تو دختری؟ :|
O__O
وقتی عکس پروف و امضاتو دیدم فکرکردم از این دخترایی که رو یکی کراش دارن :|
حصينو خيلي دوس دارم..!!
و از وقتي فالوم كرد فنش شدم..!!
میدونم .-.
چه سعادتی :|