امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(14-07-2021، 1:54)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 1:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفرمایید.
با توجّه به استوریتون گویا اخیراٌ فیلم زیاد دیدید. چی ها دیدید؟

وای انقدر فیلم دیدمممم قشنگ مثه اینا شدمم که دراگی چیزی زدن:]
امروز فقط دو فصلِ سریال suits رو دیدم:>

چطوری یادتون میمونه همرو سپاس میدیددد

من اون سریال رو ندیدم. سریال لاست تموم نمی شه لعنتی که سریال جدید شروع کنم.
البتّه لا به لاش بلک میرور هم دیدم.

ولی منظور من فیلم بود ها نه سریال. فیلم ندیدی اخیراً؟

+
یه عادته. بعد یه مدّت باید حواست باشه به پیامی که نباید سپاس ندی.
چون سپاس دادن این جا کلی مفهوم داره و حتّی سپاس ندادن هم یک رفتارِ منظور داره.
:دی
آگهی
(14-07-2021، 1:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 1:54)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای انقدر فیلم دیدمممم قشنگ مثه اینا شدمم که دراگی چیزی زدن:]
امروز فقط دو فصلِ سریال suits رو دیدم:>

چطوری یادتون میمونه همرو سپاس میدیددد

+

آره یکی لاست خیلییییی طولانیه یکی واکینگ دد قشنگ پیر میشی
آخرین فیلمی کهه دیدمم مال2/3هفته پیش بودد legend و دیدم :]
(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(14-07-2021، 2:00)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 1:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

حرف از واکینگ دد نزن. یه بچه 10 ساله رو جلوی چشمت بزرگ می کنه و بعد می کشتش. اون مثل پسرم بود. خطر اسپویل*

تام هاردی عزیزم (:

به به
(14-07-2021، 2:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 2:00)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف از واکینگ دد نزن. یه بچه 10 ساله رو جلوی چشمت بزرگ می کنه و بعد می کشتش. اون مثل پسرم بود. خطر اسپویل*

تام هاردی عزیزم (:

به به

جررر وای دقیقا همینه واقعا دیگه رو مخم بود قشنگ Big Grin
(:
(13-07-2021، 19:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 19:11)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش چیکار کنم آخه حوصلم سر میره Dodgy

کتاب عقاید یک دلقک رو بخون

کتاب حال نمیده اون موقع

(13-07-2021، 20:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 4:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи
بقران برای من نیومده بود اطلاعیش :||||

چرا قسم میخوری همون یه بار بگی نیومده من باور میکردم عسیسم

مرسی ک ‌بم اعتماد داری Be1

(13-07-2021، 22:23)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 16:35)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت شدی؟  Telegh_39 Telegh_59

همین؟|: 
ینی هیچ کار دیگه نمیکرد روش؟:| 

خواب دیدم دو نفر عاشقم شدن :| 

میگن همین بوده دیگه

هنر بعضی وقتا مسخره میشه
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus
(13-07-2021، 23:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 23:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_44

درست میشه حالا((:

من چرا زیاد نمیشناسمت):
چند سالته کدوم شهری چی هستی اصن._.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(14-07-2021، 1:30)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 1:20)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر جالب که الانم هستید:]]]]

خب مثه اینکه نیستید Big Grin
کار ما ۱۲ شب به بعده 

(14-07-2021، 1:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیسسست
دکتر بازی ؟ 
ن علامت دادم ببینم کی بیداره

سلامتی خودم که خیلی جغدم Telegh_00
@"Musalick"
سلامتی تو ک خیلی مرغی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(14-07-2021، 3:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 1:30)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار ما ۱۲ شب به بعده 

دکتر بازی ؟ 
ن علامت دادم ببینم کی بیداره

سلامتی خودم که خیلی جغدم Telegh_00
@"Musalick"
سلامتی تو ک خیلی مرغی Telegh_01
چرا نمی‌خوابیم؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
@فرنودِ بن گیومرث
واهاااییی ی جغد دیگهههه
ب خدا اگه بدونم
=/
/=

ناشناس -_-
(14-07-2021، 3:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
واهاااییی ی جغد دیگهههه
ب خدا اگه بدونم

من این ساعت از شب کار های عجیبی می‌کنم. برای همین همیشه ساعت ۷ صبح کوک می‌کنم تا وقتی که بلند شدم پیام هایی که به این و اون دادم رو پاک کنم قبل این که ببینند.
واقعاً باید بخوابیم.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان