امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】

(12-07-2014، 17:45)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر مجبورم کردی دهنم رو برا داداشم باز کنمcryingcrying
پاتو از گلیمت درازتر نکنSadSad
باشه دیه منم اون کسی که در نظر داشتمو بهت نمیگم -_-
به پای هم پودر شین ایشالا

راستی رجی داداش داره؟

کیو میخواتی بگی مهیو دیع
من رجی رو بیشتر از اون دوس دارمDodgy
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(12-07-2014، 17:46)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:43)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟ ღ✿ ДVД ✿ღ
شوهر داری؟ :|

|:
بنگاه همسریابیه?

من به هرکی رو کردم گفت شوهر دارم :| با هر پسری هم که رفیق شدم گفت زن دارم من این وسط گناه ندارم؟ Sad :|

الان مشکلت چیه?

(12-07-2014، 17:47)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:43)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟ ღ✿ ДVД ✿ღ

|:
بنگاه همسریابیه?

نع

مُد همسر یابی
میان ی قری میدن
هرکیی خوشش اومد قبولش میکنه:|

لایک|:
 سپاس شده توسط -Edgar ، ×ThundeRBolT× ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Thyme
اهور ازدواج کردم ^________^
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(12-07-2014، 17:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر اینجایی ؟

لازم بود ی چی بگم بت ..

تو خصوصی نمیگم چون ج نمیدی

فک نمیکردم واس خاطر اون اخطار و اون بحثا ، رفاقتمون یادت بره ..

خیلی نامردی کردی آبجی ..

ولی من هنو دوست دارم ..

خوش باش ..

فعلا
تينا چرت نگو
من دوستامو الكي از دست نميدم
اين اخطاري كه بهت دادم به حق بود
ولي به خاطر دوستيمون حاضرم لغوش كنم (..*)

اره ب حق بود ..

ولی اگه میدونستم موضوع تکراری اخطار داره ، قبلش ی جستجو میزدم ..

الان واس پستام قبلش جستجو میکنم ..

نه لازم نی لغوش کنی ..

حقم بود (: ..

مهم نیست ..

خیلی دوس دارم نویسنده گردشگری بشم دوره ی بعدی ..ـ
بـه منم واس موضوع تکراری اخطار دادن!

اخطار داره واقعن ؟ :hiccp:
 سپاس شده توسط Navisa.
(12-07-2014، 17:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:46)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟ ღ✿ ДVД ✿ღ

|:
بنگاه همسریابیه?

من به هرکی رو کردم گفت شوهر دارم :| با هر پسری هم که رفیق شدم گفت زن دارم من این وسط گناه ندارم؟ Sad :|

الان مشکلت چیه?

(12-07-2014، 17:47)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟ ღ✿ ДVД ✿ღ

|:
بنگاه همسریابیه?

نع

مُد همسر یابی
میان ی قری میدن
هرکیی خوشش اومد قبولش میکنه:|

لایک|:

هیچی داداش هیچی غلط کردم اصن من زن نمیخوامConfused
 سپاس شده توسط Thyme

این کیه؟ ღ✿ ДVД ✿ღ

چرآ هر کی از رآ میرسه اولین گزینش منم ؟
چرآ آخه ؟ cry girl

(12-07-2014، 17:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:41)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم ادم معروفی هستم:/\

هسدی .. ^_-
سلام (:

تنکیو!0__0
سلام آوا(:
خوبی?

متوسطه رو به پآیین ...!
تو حآلت خوبه (: ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 72
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://partymetal.blogfa.com/
این جا هم بیاین متال پارتی داریمBig Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(12-07-2014، 17:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:45)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر مجبورم کردی دهنم رو برا داداشم باز کنمcryingcrying
پاتو از گلیمت درازتر نکنSadSad
باشه دیه منم اون کسی که در نظر داشتمو بهت نمیگم -_-
به پای هم پودر شین ایشالا

راستی رجی داداش داره؟

کیو میخواتی بگی مهیو دیع
من رجی رو بیشتر از اون دوس دارمDodgy
نوچ برا اون خودم یکی میگیرم.
یکی دیه بود دختر خیلی خوبی بود -_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【167】 72
(12-07-2014، 17:44)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:40)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:37)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:35)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:31)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی 0_0
 سلام ._.

من خوبم تو خوبی؟! ^.^

من اول فک میکردم تو پسریـ!!! ._.
خوبم ^_^
چرا همه این فکر رو میکنن0_0
 آخه اسم black sun یه نمه پسرونس ._.
هان؟؟؟
معنیش که خورشید سیاه
پسرونست 0_0
 پسرونس -_-
(12-07-2014، 17:42)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2014، 17:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین تو نویسنده گردشگری یی ؟ Confused

اححح .. یه انجمن نمیتونم پیدا کنم ک نویسنده نداشته باشه ..

بهتره فعالیت کنی مدیر بشی سری بعدی تا من نوینسده گردشگری بشم ^_^
تو فعالیت کن خانواده ی خوبی میشیم تو گردشگری (:
يا حضرت شلغم :|
 سپاس شده توسط Thyme ، ×ThundeRBolT× ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان