امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(28-10-2021، 17:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولندش جمع نبند!
دوما مدیر عزیز شما گزارش بده به پ.خشون بگو یا هر چیزی ولی بحث را ننداز اونوت تویی که زخمشو میخوری(:
داری میگی گفت و گو ازاد نه بحث و جدل ازاد حالا برو گزارش بده به بزرگی خودت مهدیو ببخش دیگه حواسش هست!

فعلا که بخشیدم گزارش نمیدم
اگه اونا چوب نزنن کی چوب میزنه

خب دیگه دیگه بحث چی(:
ادم نباید برا همچین چیزای کوچیکی اعصابشو خورد خونه(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(28-10-2021، 17:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که بخشیدم گزارش نمیدم
اگه اونا چوب نزنن کی چوب میزنه

خب دیگه دیگه بحث چی(:

درسته
خب ولش خوبی شما؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-10-2021، 17:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بهتر Telegh_01

شقاااااااااااا به بابام میگمااTelegh_01

(28-10-2021، 17:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم

ممنون^^
بگو خاطر خواه دارم زودتر جهیزیه رو جور کنه من منتظرم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-10-2021، 15:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 14:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزار یرم برات جسب رازی بخرم

نوموخوام دیگه

(28-10-2021، 14:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفه بعدی پر باشه خودتو مرده فرض کن^^

اولی اره دومی نه
ببشید Shy :ngh:

(28-10-2021، 15:06)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

31 بعد یه ابنبات بش میدم و از ذوق گوز مرگ میشه

گوزمرگگگگگ Telegh_01

بعد بقیشونم دلشون میکشه خاب 8

8 خوب به خدای گوزباق میگیم بمون ابنبات نذری بده بدیم به همشون
و اینجوری همشون گوزمرگ میشن بعدش منم از ذوق کردناشون گوزمرگ میشم 31
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-10-2021، 16:59)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 16:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیشعوری
با صندوق همیشه پرت

فرقی نداره سر و تهش تقصیر خودتهTelegh_01

بکشش این ننه جون حرف حساب سرش نمیشه خیلی پروعه از تو پرو تره بزن تو سرش

حال میده اذیتت کنممم Telegh_01

بله بله
باز قهر کنم

(28-10-2021، 17:09)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول خودت ۳ و سال و نیم بزرگ ترم
قدی و وزنی و کلا همه جیزی بزرگ ترم بچه پرو

DarkLight"
مسابقات نویسندگی شرکت نکردی؟
کدوم مسابقه
مسابقه سه ستار بود صادق هدایتم بود امسال
چند تا دیگم بود ولی خب من دیر فهمیدم همین دوتارو شرکت کردم.
هرچند الان زمان ارسالش تموم شده
ولی خب سال دیگم برگزار میشن

(28-10-2021، 16:42)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 16:40)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام چرت و پرت نگو فحش بد تر میدن هیچی نیست برای بیشعور قراره اخطار بگیرم؟
برو بخواب

شما خیالت راحت هر کی فحش بدتر بده خودم شخصا مجازاتش میکنم
مفهوم بود؟
هر وقت مدیر گ.آ شدی بیا مفهوم میشه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، DarkLight
(28-10-2021، 17:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 16:42)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مفهوم بود؟

حالا بشین و تماشا کن
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(28-10-2021، 17:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بشین و تماشا کن

من در حال تماشام
قوانینم که بلدی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-10-2021، 17:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بشین و تماشا کن

من در حال تماشام
قوانینم که بلدی؟

من چیزی واسه از دست دادن ندارم
(28-10-2021، 17:15)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 15:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوموخوام دیگه

ببشید Shy :ngh:

گوزمرگگگگگ Telegh_01

بعد بقیشونم دلشون میکشه خاب 8

8 خوب به خدای گوزباق میگیم بمون ابنبات نذری بده بدیم به همشون
و اینجوری همشون گوزمرگ میشن بعدش منم از ذوق کردناشون گوزمرگ میشم 31
خدا نکشتت Telegh_01

برا منم ابنبات نگه دارین دلم خواست :ngh:

(28-10-2021، 16:59)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده اذیتت کنممم Telegh_01

بله بله
باز قهر کنم

(28-10-2021، 17:09)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم مسابقه
مسابقه سه ستار بود صادق هدایتم بود امسال
چند تا دیگم بود ولی خب من دیر فهمیدم همین دوتارو شرکت کردم.
هرچند الان زمان ارسالش تموم شده
ولی خب سال دیگم برگزار میشن

مفهوم بود؟
دلت میاد؟="(

متی جونم بیخیال
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
(28-10-2021، 17:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقاااااااااااا به بابام میگمااTelegh_01

ممنون^^
بگو خاطر خواه دارم زودتر جهیزیه رو جور کنه من منتظرم Telegh_01

._. زن جهیزیه نه مرد قربون سوتیت بشمTelegh_54Telegh_01

(28-10-2021، 17:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 17:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه دیگه بحث چی(:

درسته
خب ولش خوبی شما؟

مرسی منم خوبم تو خوبی پشمک^^؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان