امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 370

(07-07-2020، 11:02)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:00)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلن موقعیت ندارم ..

وقت داشتی بیا سمت گیلان ، کل تابستون بیکارم

مرداد اوکی میکنم باهات بریم 

اوکی ..
بیا گیلان سمت شرق !
لاهیجان !
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، ɪᴄᴇ ، *Aɴѕel* ، red_Queen ، Sirvan10_a
آگهی
(07-07-2020، 11:02)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:00)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:53)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:51)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این توانایی خودته دگ v:
تو که دلت دریا نیس
من دلم دریاست v:

چرا توانایی من؟؟
معلومه که نه •_•
خیلی خوبه که میدونی D::

خب من دلم دریاست تو باید دلمو اندازهوان خونت کنی v:

bathtime
این اندازه‌ای خوبه یا بزرگتر؟؟
البته خودت باید بکنی به من ربطی نداره 2i8d

خب ببینم نجابتت چقدره ، خودم اندازشمیکنم v:

تو میخوای اندازش کنی خودتم باید بری تو کارش دیگه
من نهایتا بتونم نظارت کنم 14k
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ɪᴄᴇ ، امیر539 ، red_Queen ، Sirvan10_a
(07-07-2020، 11:04)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:03)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

میشه کات کنی ریپاتو ؟ واسه یه آره 60 خط تکست اسکرول نکنیم ؟

نه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(07-07-2020، 11:05)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:02)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:00)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:53)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا توانایی من؟؟
معلومه که نه •_•
خیلی خوبه که میدونی D::

خب من دلم دریاست تو باید دلمو اندازهوان خونت کنی v:

bathtime
این اندازه‌ای خوبه یا بزرگتر؟؟
البته خودت باید بکنی به من ربطی نداره 2i8d

خب ببینم نجابتت چقدره ، خودم اندازشمیکنم v:

تو میخوای اندازش کنی خودتم باید بری تو کارش دیگه
من نهایتا بتونم نظارت کنم 14k

عجبا
مختو میخوایم بزنیم منتتم باید بکنیم؟ v:
نخواستیم بابا بای =vvvv
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، red_Queen ، امیر539 ، Sirvan10_a
خلخال هم خوبه
جنگل فندوقلو هم خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط red_Queen ، ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a
(07-07-2020، 11:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:03)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:58)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:55)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 10:54)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبنا منتهی رفتم اکثرشو ، دوس دارم سمت گرگان و گلستان برم یبار
جنگل گلستان رفتی ؟ خیلی خفنه 

دا

(07-07-2020، 10:54)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبنا منتهی رفتم اکثرشو ، دوس دارم سمت گرگان و گلستان برم یبار
جنگل گلستان رفتی ؟ خیلی خفنه 

من خودم گرگانیم

کرد کوی یکی از فامیلام زندگی میکنه

(07-07-2020، 10:55)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اردبیل تا مشهد همه شهر ها و استانارو رفتم

ماشالا
اتشگاه رفتی
برای اردبیله

اتشگاه برای البرزه:/

سرعین و خلخال و... رفتم

برای سبلانه
روستای آتشگاه از توابع دهستان سبلان در ۷ کیلو متری شمال سرعین در مسیر روستای ارجستان واقع شده است.
با سرعین فاصله ی زیادی نداره
فوقش ۲۰ دقیقه
ما باشین میریم بیشتر از این طول نمیکشه

سرعین رفتیم ولی همسفرا میزون نبودن سبلان نرفتیم ..

کلا از اردبیل زیاد خوشم نمیاد

ای بابا
اردبیل به این خوبی
من نصف زندگیم اونجا گذشته
من به شخصه سرعین و دوست دارم
شهر کوچیکیه و فضاش خوبه
شباش تو تابستون خیلی خوبه همه تا ۳ و ۴ تو بیدارن تو خیابونا
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط امیر539 ، Sirvan10_a
آقا ما بریم

بچها خنده شوخی کردیم ببخشید دگ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ɪᴄᴇ ، امیر539 ، red_Queen ، Sirvan10_a ، ßяɪcε
(07-07-2020، 11:05)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:02)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 11:00)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلن موقعیت ندارم ..

وقت داشتی بیا سمت گیلان ، کل تابستون بیکارم

مرداد اوکی میکنم باهات بریم 

اوکی ..
بیا گیلان سمت شرق !
لاهیجان !
منم بیام بریم خونه سینا اینا*.*
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، امیر539
(07-07-2020، 11:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما بریم

خوش اومدی
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a
(07-07-2020، 11:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما بریم

روز خوش داش
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان