(17-01-2026، 14:30)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزای دوست داشتنی این فروم قدیمی، مرسی که تو این بی اینترنتیا اسباب یکم تخلیه بخار من شدید![]()
به عنوان یه آدم که از بیرون اومده، دیدن این حرفای شما، داستانایی که از قدیما داشتید و خاطراتی که با همدیگه گذروندید واقعا جذاب بود![]()
نتا که داره وصل میشه، احتمالا من بازم میرم گم و گور میشم، ولی هر از چندگاهی برمیگردم اینجا ببینم چیکارا میکنید![]()
این انجمنا و سایتای قدیمی، خیلی نایاب و با ارزشن، قسمتی از تاریخ اینترنت ایرانن، نذارید اینجا بمیره. حتی اگر سایت مشکل مالی داشت پول بذارید روی هم و هاست بگیرید.
خیلی دوستتون دارم، مرسی که این چند روز میزبان من بودید
آوووووو عزیییزم
خوشحالم که توام مثل ما وایب و حال خوب رو گرفتی
توام دوستمونی ازین ب بعد حتما بازم بیا و سر بزن و صحبت کن باهامون بوس بوس
(17-01-2026، 14:37)[χσℓσνєѕтєя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 14:34)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلو بیبیییییی^_^
هااای
میگن امشب وصل میشه
(17-01-2026، 14:38)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 14:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو شماره تلفن بده خودم میام ازت میگیرم بیتا
ادرس و شماره تلفن بزار براتون تیپاکس کنم(=
09366494467
(17-01-2026، 14:38)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 14:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرفکت ترین زبانه((((=
انرژی زنانه صرف نمیشه توش D:
دقیقا داشتم ب این فکر میکردم مناسب دعوا و کلکل ریدن ب اینو اونه((=

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)