امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(09-03-2026، 20:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خوبه تو هم پیری 
اختیار دارید :>
تانک مورد علاقت تو جنگ جهانی دوم چی بود؟ ((:
تو متولد چند بودی؟ 

(09-03-2026، 20:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت
فک میکردم خیلی سکرت کار میکنن خواهران عزیز ((:

بستگی داره چقدر وارد دارکی عمق داستانش شده باشی (((:
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ 73
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
(09-03-2026، 20:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 20:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت
فک میکردم خیلی سکرت کار میکنن خواهران عزیز ((:

بستگی داره چقدر وارد دارکی عمق داستانش شده باشی (((:

یادمه منابع اطلاعاتی خوابگاه تا عمقش نفوذ میکردن
 سپاس شده توسط esiesi
(09-03-2026، 20:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 20:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر سخت بوده براشون مخصوصا اونایی ک دیگه نزدیک بازنشستگیشون بوده

خنگ نشدن ارزش ها متاسفانه تغییر کرد):

چرا خنگ شدن باور کن به چشم دارم میبینم 
۳ تا کتاب تموم میکنن هنوز میرم سر کلاس جدید میگم how are you 
ی ۵ دیقه به من زل میزنن گیج و منگ بعد میگن عهههههه عاااااا آی آی اییییزززز فاین 
میفهمی؟ ۳ تا کتاب تموم کردن جواب میدن I is fine 
6
یا مثلا نمره ۹ از ۱۰ میگیرن با گریه میان پیشم تیچرررر بدههههه؟؟؟ ۹ از ده بدهههه؟ 
یا مثلا اونی که ۲ از ۱۰ میگیره میاد میپرسه تیچر خوبه دیگه؟ 
من واقعا موندم(= 
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم انتظار دارم بعد سه تا کتاب تموم کردن بتونن ی حال احوال ساده رو جواب بدن 
یا شایدم انتظار زیادیه که فکر میکنم بچه های ۱۱ ۱۲ ساله باید بتونن تشخیص بدن نمرشون خوبه یا بد 

ولی دوست دارم نظر توام بدونم منظورت ازین تغییر ارزشا چیه؟ 

حواسم نیود ک درس میدی پس وقتی میگی خنگن واقعا هستن(((:

چقدر خنگ.مگه میشه اخه
حتی ارزش نمراتم نمیدونننن؟؟؟؟؟؟؟
فک نمیکردم دستلوردهای شاد انقدر درخشان باشه .اینا چرا زبان خارجی میخونن وقتی بیسیک ایراد دارن(((:

الان خانواده ها رسما به هیچ جاشونم نیست بچه هاشون درس بخونن یا ن . بیشتر بچه ها دارن صرفا یه حرفه کوچیک یادمیگیرن ک زود وادو وارد بازار کار شن نمیگم ایده بدیه ولی دقیقا نقطه مقابل دهه ۶۰و۷۰ ان . از اونور بوم افتادن . دهه ۶۰و۷۰ از نظر علمی قوی ولی تجربه صفر دهه ۸۰ عملی خوب ولی تحصیلی و ایده صفر
یه سریا اسم خودشونم بلد نیستن بنویسن

(09-03-2026، 20:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 20:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خوبه تو هم پیری 
اختیار دارید :>
تانک مورد علاقت تو جنگ جهانی دوم چی بود؟ ((:
تو متولد چند بودی؟ 

اون موقع داشتم پولامو اتیش میزدم ک گرم شم یادم نمیاد درست ((((:
۷۸
 سپاس شده توسط esiesi
(09-03-2026، 21:00)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 20:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

6
یا مثلا نمره ۹ از ۱۰ میگیرن با گریه میان پیشم تیچرررر بدههههه؟؟؟ ۹ از ده بدهههه؟ 
من واقعا موندم(= 
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم انتظار دارم بعد سه تا کتاب تموم کردن بتونن ی حال احوال ساده رو جواب بدن 
یا شایدم انتظار زیادیه که فکر میکنم بچه های ۱۱ ۱۲ ساله باید بتونن تشخیص بدن نمرشون خوبه یا بد 

حواسم نیود ک درس میدی پس وقتی میگی خنگن واقعا هستن(((:

چقدر خنگ.مگه میشه اخه
حتی ارزش نمراتم نمیدونننن؟؟؟؟؟؟؟
فک نمیکردم دستلوردهای شاد انقدر درخشان باشه .اینا چرا زبان خارجی میخونن وقتی بیسیک ایراد دارن(((:

الان خانواده ها رسما به هیچ جاشونم نیست بچه هاشون درس بخونن یا ن . بیشتر بچه ها دارن صرفا یه حرفه کوچیک یادمیگیرن ک زود وادو وارد بازار کار شن نمیگم ایده بدیه ولی دقیقا نقطه مقابل دهه ۶۰و۷۰ ان . از اونور بوم افتادن . دهه ۶۰و۷۰ از نظر علمی قوی ولی تجربه صفر دهه ۸۰ عملی خوب ولی تحصیلی و ایده صفر
یه سریا اسم خودشونم بلد نیستن بنویسن

دقیقا
تغییر نمره عددی به (عالی خوب قابل قبول نیاز به تلاش بیشتر) باعث شده اینا حتی ریاضیشونم ضعیف شه. من ی نفر به تنهایی نمیتونم تغییر بدم که اوضاعو به ناچار مجبورم برای کلاسای زیر ۱۵ سال من هم همینطوری بنویسم. چرا؟ چون فرقی نداره نمره چی باشه یا نمیفهمن یا نمیفهمن و میزنن زیر گریه/: 
 ساعتها میتونم راجب مسائل عجیب غریب این بچه ها صحبت کنم برات 
ولی خب جاش نیست 
خیلی افتادم توش که داستان چیه؟ چرا اینطوری شده؟ با همکارا صحبت کنم توی اینترنت بگردم ی عالمه راجبش بخونم و ببینم و فلان بیسار 
در این حد بگم که ی مشکل جهانیه و من به ی آمار خیلیییی جالبی برخوردم این بود: 
از سال ۱۸۰۰ میلادی هر نسل از بچه ها که وارد مدارس میشدن به طور مداوم نسبت به پدر و مادراشون نمره های بالاتری میگرفتن توی تمام درسا. و این روند سعودی بود هر سال داشت میانگین نمره ها بالاتر می‌رفت
۲۱۰ سال این ترند ادامه داشت 
تا رسید به سال ۲۰۱۰. از سال ۲۰۱۰ به بعد بچه ها مداوم دارن نمره ی پایین تری میگیرن نسبت به نسل قبلیشون. هر سال هم این رویه بدتر میشه و نمره ها پایین تر میاد 

این خیلی برای من جالب بود////= این روند و حتی میشه توی میانگین امتحانات نهایی ایرانم دید////= هر سال قهوه ای تر از سال قبل 
 سپاس شده توسط Medusa ، Đęąđ.ğïřł
(09-03-2026، 21:21)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس یک       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس دو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس سه       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس چهار

عکس پنج       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس شیش

عکس هفت      دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس هشت

عکس نه           دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس ده

عکس یازده       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس دوازده

عکس ۷و۸ عالی بود .
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(09-03-2026، 21:24)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 21:21)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه؟

عکس یک       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس دو

عکس سه       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس چهار

عکس پنج       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس شیش

عکس هفت      دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس هشت

عکس نه           دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس ده

عکس یازده       دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس دوازده

عکس ۷و۸ عالی بود .

قربان شوما

عکس هفت برای سد کارون ۴عه
عکس هشت هم که از تو خونه‌ی روستامونه یک فروردین امساله
ناشناس
 سپاس شده توسط Faust

(09-03-2026، 20:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر سخت بوده براشون مخصوصا اونایی ک دیگه نزدیک بازنشستگیشون بوده

خنگ نشدن ارزش ها متاسفانه تغییر کرد):

6
من واقعا موندم(= 

یه سری از دانش آموزا هستن به طرز وحشتناکی باهوش و قوین مثلا کلاس هشتمه ولی در حد یازدهم دوازدهم بلده یا مثلا برگه امتحان رو که پخش میکنی بعد ۲ دقیقه تموم میکنه همه هم درست
ولی یه سریا هم کلا درس نمیخوان بخونن و تو فاز درس نیستن
متاسفانه حوصله ندارم بشینم آمار بگیرم که چند درصد نابغن و چند درصد خنگ ولی تو مدارسی که کلا پدرمادراشون وضع مالی/تحصیلی/شغلی درست حسابی دارن آمار کسایی که نمرشون خیلی خوبه واقعا بالاعه و تو مدارسی که کلا خانواده ها ضعیفن دانش آموزا هم ضعیفن
بدبختی اینه که مدارس قوی تعداد دانش اموزاش زیاده و نمیشه درس خاصی داد هی باید نقش مبصر رو ایفا کنی و مدارسی که جمعیتشون کمه هم دانش آموزاش اصلا نمیخوان درس بخونن

تو آموزشگاها هم تقریبا همینه مثلا تو آموزشگاهای معروف و خفن سطح دانش آموزا نسبت به آموزشگاهای سطح پایین خیلی بهتره
ینی یه درصد خیلی زیادیش به وضع خونوادشون ربط داره چون تو خونه تاکید بیشتری رو درس و مسئولیت پذیری بچشون دارن
(09-03-2026، 20:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عکسایی که گذاشتی رو دیدم
ولی بنظرم درست نیست عکس بچه‌هارو بدون اجازه‌ی خودشون و خانوادشون منتشر کنی.

شایدم من زیادی حساسم نمیدونم.

نه حساسیت نیست 
پدر مادرا میتونن شکایت کنن حتی بابت این مسئله
ولی خب ۱۰ نفر آنلاینیم کلا اینجا زیر میزی رد کن بره V:
 سپاس شده توسط Faust
(09-03-2026، 18:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 18:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s8.uupload.ir/files/img_20250317_001436_402_3zhf.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_20241202_190717_996_v5d6.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_20241009_130107_nqrz.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۶۲۰_۱۷۳۵۲۹_(2)_4ssf.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۹۱۵_۲۲۳۸۲۲_q522.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_6516_pyjm.jpg
از منم تعریف کنین ):

حس هااااممم
چقدررر قشنگننن
من خیلییی ذوق کردممم
میشه برای تک تکشون لوکیشن بدی؟
بخصوص اون نیمکت چقدررر خوشگل بوددد
واقعاً خودت با چشم خودت این همه زیبایی رو از نزدیک دیدی؟ 
♡___♡
مرسی عزیزم Heart
چشات گشنگ میبینن v: عکسای بیشترم داشتم ولی تو تلگرام بودن نت الان یاری نمیکنه متاسفانه

ببین چنتاشون که خب لوکیشن خاصی ندارن
ولی اون آبشاره که آبش خیلی زلال بود اسمش آبشار کیامید ( به زبون محلی پلک یار ) تو نوشهره.
اونی که یه تنگه ای بود و وسطشم آب ؛ تنگه نارنج بن نوشهره

زیبایی های بیشتری دیدم ولی خب دوربین شیاومی نوت ۸ پرو ۲۰۱۹ زیاد مجال برا ثبت تصویر نمیده :v
(09-03-2026، 19:04)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 18:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s8.uupload.ir/files/img_20250317_001436_402_3zhf.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_20241202_190717_996_v5d6.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_20241009_130107_nqrz.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۶۲۰_۱۷۳۵۲۹_(2)_4ssf.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۹۱۵_۲۲۳۸۲۲_q522.jpg
https://s8.uupload.ir/files/img_6516_pyjm.jpg
از منم تعریف کنین ):

آقای معلما هم مگه اینقدررررر هنرمند میشن؟

(09-03-2026، 18:57)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیبی مهلک و بیبی انسل
بهشت زندگی میکنین؟
ما اینجا دود نفس میکشیما

پاشو بیا اینجاا
خجالت ندین توروخداااا v: مرسی Heart
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ραтяιcια
(09-03-2026، 21:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری از دانش آموزا هستن به طرز وحشتناکی باهوش و قوین مثلا کلاس هشتمه ولی در حد یازدهم دوازدهم بلده یا مثلا برگه امتحان رو که پخش میکنی بعد ۲ دقیقه تموم میکنه همه هم درست
ولی یه سریا هم کلا درس نمیخوان بخونن و تو فاز درس نیستن
متاسفانه حوصله ندارم بشینم آمار بگیرم که چند درصد نابغن و چند درصد خنگ ولی تو مدارسی که کلا پدرمادراشون وضع مالی/تحصیلی/شغلی درست حسابی دارن آمار کسایی که نمرشون خیلی خوبه واقعا بالاعه و تو مدارسی که کلا خانواده ها ضعیفن دانش آموزا هم ضعیفن
بدبختی اینه که مدارس قوی تعداد دانش اموزاش زیاده و نمیشه درس خاصی داد هی باید نقش مبصر رو ایفا کنی و مدارسی که جمعیتشون کمه هم دانش آموزاش اصلا نمیخوان درس بخونن

تو آموزشگاها هم تقریبا همینه مثلا تو آموزشگاهای معروف و خفن سطح دانش آموزا نسبت به آموزشگاهای سطح پایین خیلی بهتره
ینی یه درصد خیلی زیادیش به وضع خونوادشون ربط داره چون تو خونه تاکید بیشتری رو درس و مسئولیت پذیری بچشون دارن

آره خونواده ها خیلییی تاثیر دارن 
همون چندتا بچه ای که کار باهاشون آسونه با خونواده عه صحبت میکنی میفهمی چرا 

ولی سهند 
بنظر من مشکل اصلی اسکرینه 
بچه ها خیلیییی زود گوشی دستشون میگیرن 
همش یا بازی یا تیک تاک و اینستا 
بابا آدم بالغشم ی ماه تو اکسپلور میگرده تمرکزش نصف میشه 
حتی اون آماره که گفتم یارو تهش ربط داده بود به تکنولوژی که تو مدارس نباید بیاد و بچه ها باید از گوشی و تبلت تو سن کم دور بمونن 
من یادمه ی مدت مدرسه غیر انتفاعیا خیلی پُزشون این بود ما اصلا دفتر و مداد نداریییمممم ما مدرن شدیم فقط با آیپد ازین قلمای الکترونیکیا استفاده میکنیم! 
ولی واقعیت چیه؟ بچه هایی که اینطور یاد گرفتن دیکتشون همیشه بدتر از بچه هایی بوده که با دفتر و مداد یاد گرفتن 
درکل با حرفت موافقم که خونواده تاثیر داره و حتی خیلی چیزای دیگه تاثیر گذار هستن ولی مشکل اصلی رو در رویی زود و اشتباه بچه ها با گوشی و تبلت و اینجور چیزاس

سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان