امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(15-02-2014، 19:49)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشالی زیاد حرف زدن و از یادش برد -_-

|: مـن به خدا غلط بکنم وقتی تو هستی خـوشحـآل بشـم :| !!

فرزام |: !!

یـه نـام کـآربـری بـآحـآل بـرا مـن پیـدا میکنی ؟! |: ؟! /:

هـوم!؟

آخـه نـآم کـاربـریـآت بـآحـآلن !! /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 73
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
آگهی
کم کم خودم دارم باور میکنم داداشه فرزامم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 73
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-02-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:41)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ(:

هـآی دوســت عـزیـز نورا خانـومی ...

جدیدا مد شده میگی هــای|:
خانومی رو نگو بدم میاد-____-
منم سلام کنم^__-
هــای ایمان(:

بـه تـآزه وآرِدها میگـیم هـآی ...

به قـدیمی ها میـگم سـلآم اُل بیوتی فریـندٌ

آهــآ|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
عليــــــــ×ــــــــك
نورايي^_^
فقط نوراروديدم!
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط First Star
(15-02-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـیـر ؟؟ !! • نمـیدوـنم !! Huh

بآلآخــره دیـد من 4 سـآله دیـگه هم از پیـش رد بشـم شمـآره نمیندازم ...

خودش پـآ پیـش گـذآش ...

یـآ فسیل |: بـه پای هم فسلی شیـن رمـآنتیک تره |: !!

|: اُسکـل -__- دختـررو میگـم !! :|

اُمـُــّـل

حـآلـآ هر خـری رو کـع میـگی

ایـشـآلله خـودتـــ فسـیل شـی ،_،

ایـشـآلله مومیـآییتـــ کنن خخخخخ *_*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کـلیـــک لطفـآٌ

یه سر بزن
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اغ!
ايسانم رويت شد!
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-02-2014، 19:52)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عليــــــــ×ــــــــك
نورايي^_^
فقط نوراروديدم!

لیلایی^_^
کجا بودی دلم برات تنگ شده بود(:
ستاره ها مبارک
(15-02-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:49)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشالی زیاد حرف زدن و از یادش برد -_-

|: مـن به خدا غلط بکنم وقتی تو هستی خـوشحـآل بشـم :| !!

فرزام |: !!

یـه نـام کـآربـری بـآحـآل بـرا مـن پیـدا میکنی ؟! |: ؟! /:

هـوم!؟

آخـه نـآم کـاربـریـآت بـآحـآلن !! /:
افرین ^_^ 
نام کاربری ؟ ^_^ 
Take refuge in God from evil cursed

:|
گــفـتگـوے آزاد 【81】 73
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-02-2014، 19:51)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:41)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ(:

هـآی دوســت عـزیـز نورا خانـومی ...

جدیدا مد شده میگی هــای|:
خانومی رو نگو بدم میاد-____-
منم سلام کنم^__-
هــای ایمان(:

بـه تـآزه وآرِدها میگـیم هـآی ...

به قـدیمی ها میـگم سـلآم اُل بیوتی فریـندٌ

آهــآ|:

YEH

ایـسـآن اوآتـآرتـو عوض کنـــ ... افتـضاح ...

بزار یه اواتار براتـــون بزارم ...
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
ایمان یه موضوع گذاشتیا-________-
به همه بگو برن ببینن|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان